POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Predaj, rodinný dom Veľké Leváre - NOVOSTAVBA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Vo výhradnom zastúpení Vám ponúkame na predaj novostavbu krásneho, trojizbového, samostatne stojaceho, rodinného domu typu bungalov, s garážou a na jedinečnom udržiavanom pozemku v tichej lokalite obce Veľké Leváre.

DISPOZÍCIA:

- vstupná chodba
- svetlá, priestranná obývačka spojená s jedálňou a kuchyňou so vstupom na terasu
- pekná spálňa
- izba č.2 (hosťovská/detská izba)
- pekná kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom a s WC
- samostatné WC
- technická miestnosť
- praktický šatník
- vstavaná garáž so vstupom priamo do domu
- pekná drevená terasa

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Táto nehnuteľnosť je postavená z tehál Porotherm hr. 360mm, je zateplená systémom CEMIX THERM hr. 100mm s peknou fasádnou úpravou. Strecha je klasická sedlová s krytinou zn. BRAMAC, povala je pochôdzna - úložný priestor (vstup z garáže). Vykurovanie domu je riešené podlahovým teplovodným kúrením + plynový kotol, regulovanie teploty cez termostat. Je urobená predpríprava na umiestnenie klimatizácie, v technickej miestnosti je osadené tepelné čerpadlo s predprípravou pre fotovoltiku. Na dome sú osadené kvalitné okná a dvere. Kuchynská linka je vyrobená na mieru aj so zabudovanými spotrebičmi a kuchynským ostrovčekom. Dom je slnečný, orientovaný na JV.
IS- elektrika 230 a 400V, plyn, obecná voda, kanalizácia, internet

POZEMOK:

Pozemok je rovinatý, pekne udržiavaný a oplotený. Je rozdelený na okrasnú a úžitkovú časť - prístup aj zo zadnej časti pozemku. Nachádza sa tu praktický záhradný domček a kopaná studňa, využívaná na polievanie záhrady. V úžitkovej časti sa nachádza zeleninová záhrada a výsadba ovocných stromov a kríkov. Vďaka veľkorysej výmere cca 13 árov, ponúka tento pozemok rôzne možnosti využitia. Parkovanie bezproblémové, prístup po obecnej asfaltovej ceste.

VÝHODY:

- novostavba
- tepelné čerpadlo, predpríprava na fotovoltiku
- kvalitná stavba
- krásna kuchyňa na mieru
- vyhľadávaná, tichá lokalita
- nízke mesačné náklady
- predpríprava na klimatizáciu
- výborná a moderná dispozícia
- udržiavaný, veľký pozemok
- hotové terénne úpravy a spevnené plochy
- samostatný šatník

MESAČNÉ NÁKLADY:

do 120,- Eur/mes.

LOKALITA:

Obec Veľké Leváre má kompletnú občiansku vybavenosť, výbornú dostupnosť do Malaciek (8km) a Bratislavy (40km), k dispozícií autobusová a železničná doprava. Vďaka svojej polohe je to vyhľadávaná a obľúbená lokalita pre bývanie. V okolí je pekná príroda vhodná na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie a rybolov.

NÁZOR MAKLÉRA:

Tento dom ponúka novému majiteľovi príjemné a moderné bývanie v príjemnom prostredí s dostatkom zelene. Vďaka výbornej dispozícií, kvalitnému stavebnému materiálu a peknému zariadeniu je táto nehnuteľnosť tou pravou voľbou pre trvalé bývanie pre vašu rodinu.

V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma kontaktujte. Rada Vám poradím aj s financovaním a poistením tejto nehnuteľnosti.

Teším sa na spoluprácu.

"Krásna, zabývaná novostavba s úžasným, veľkým pozemkom čaká práve na Vás..."
izieb
trieda
165 m²
124 m²
90 m²
1307 m²
áno
áno
áno
2021
tehlová
pozemok
bungalov

Emília Palkovičová

Realitný maklér Malacky, Senica

0915... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0915 494 157 emiliapalkovicova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Malackách podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Malackách, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Malackách

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Malackách.

35000
zazmluvnených klientov
4706
recenzií od klientov
62388
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
65510 emiliapalkovicova[at]haloreality.sk 289990
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Ochotná, profesionálna, dochvíľna, radosť spolupracovať. Bibiana
  • Kvalitna a rychla praca, velmi sikovna. Dakujem za pomoc :) L.K.
  • Maximalna spokojnost, profesionalny pristup a hlavne komunikacia od zaciatku az do konca. Kedykolvek som mohla zavolat alebo napisat a odpoved som dostala velmi rychlo takze urcite vyuzijem spolupracu v buducnosti ci uz na na kupu alebo predaj. Dakujem pekne za bezstarostnu skusenost :) Veronika Matuskova
  • Mnohokrát děkuji za vše, jelikož jsem již občanem sousedního státu, nesmírně mi pani Palkovičová svou profesionalitou usnadnila prodej nemovitosti, měla vždy všechny potřebné dokumenty připravené a zabezpečila i součinost s úřady. E.J.
  • Spokojnosť, prístup, ďakujeme M.H .
  • Chcem sa podeliť s Vami zo skúsenosťou z Halo reality, konkrétne z pani Palkovičovou. Vrelo odporučam, je vždy pohotová a ústretová. Komunikacia s ňou vždy prebehla kladne a z prehladom. Adam
  • Za mna neskutocna maklerka. Vzdy ochotna, trpezliva, profesionalne odpovedajuca na vsetky dotazy, akcna, nic pre nu nie je problem a nikdy nereaguje neskor, nez do desiatich minut, je jedno, ci pouzijete mail, whatsup, FB, ci messenger. Za mna topka.
  • Veľmi príjemná pani s príjemným vystupovaním a veľkou ochotou.. určite doporučujem .. ďakujem. J.H.
  • Vynikajúce znalosti, prehľad, profesionalita, ľudskosť, ochota pomôcť a poradiť...Spokojnosť a výsledok istý. DP
  • Spokojní kupujúci pri preberaní rodinného domu v okrese Malacky, obchod zastrešovala Emília Palkovičová.

  • Veľmi milá, profesionálny a zodpovedný prístup.
  • Veľmi príjemná a milá pani. Super mi pomohla pri výbere a financovaní nehnuteľnosti. Odporúčam každému kto chce investovať do nehnuteľností. T.S.
REALITNÝ MAKLÉR Malacky
35000
zazmluvnených klientov
4706
recenzií od klientov
62388
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia