Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Komjatice, rozostavaná stavba - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

V exkluzívnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj rozostavanú stavbu v obci Komjatice, okres Nové Zámky.
Stavba s orientačnou podlahovou plochou 180 m² sa nachádza na rovinatom, oplotenom a slnečnom pozemku s výmerou 1000 m² (orientačné rozmery 25 x 40 m).

IS - elektrina (220/380), obecná voda. Plynová prípojka nie je k dispozícii, ale je možnosť pripojenia sa. Odpad je vedený do kanalizácie.

Ide o viacúčelovú stavbu, nakoľko je momentálne v rozostavanom stave. Je možnosť stavbu zrekonštruovať podľa vlastných prestáv na priestranný rodinný dom alebo dokončiť jeho prestavbu a prístavbu k rodinnému domu na reštauráciu.
Súčasťou stavby je aj priestranná terasa s výhľadom na pozemok.

Rekonštrukcia sa začala cca pred 10 rokmi, pri ktorej bola pristavená časť stavby z murovanej konštrukcie, toalety pre verejnosť a personál, kancelárie, skladové priestory, 2 veľké haly, nová vodoinštalácia, nové rozvody na kúrenie, plechová strecha s krovom, nová elektroinštalácia, plastové okná a dvere.

Konštrukcia stavby je z pôvodnej pálenej tehly v kombinácii s tehlou Protherm.

Nehnuteľnosť nie je zaťažená žiadnou ťarchou, je vo vlastníctve jedného majiteľa a je k dispozícii kúpou ihneď. Vstup na pozemok je možný z dvoch strán, nakoľko sa nachádza na rohu dvoch ulíc.

V prípade rýchleho a seriózneho jednania je možné mierne zníženie ceny.

Odporúčam obhliadku!

Obec Komjatice ponúka potrebnú občiansku vybavenosť (potraviny, pohostinstvo, autobusová a železničná zastávka, stavebniny, obecný úrad, pošta, knižnica, ihrisko, praktický lekár pre dospelých aj deti, stomatológ, ZŠ a MŠ) a nachádza sa medzi okresnými mestami Nové Zámky a Nitra.

Na Vaše prípadné ďalšie otázky Vám rada odpoviem pri osobnej obhliadke.

"Rodinný dom v prestavbe"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62299
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
59440 janaslavikova[at]haloreality.sk 134000
35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62299
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia