Vynikajúca obchodná príležitosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Prenájom, obchodný priestor Bratislava Karlova Ves, Lamačská cesta - IBA U NÁS

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Skvelá obchodná príležitosť na rozbeh Vášho podnikania!

Ponúkame na prenájom obchodný priestor v Bratislave, mestská časť Karlova Ves, v nákupnom centre OC Galéria Bratislava Lamač. Celková plocha je 44,4 m².

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

- cca 15 rokov bol využívaný na predaj oblečenia a pre tento účel je aj zariadený,
- priestor je moderne, luxusne a kvalitne zrekonštruovaný, pripravený na okamžitý prenájom.

MOŽNOSTI PREVÁDZKOVANIA:
- vhodný práve na predaj, prípadne úpravu oblečenia vzhľadom k tomu, že v nákupnom centre nie je iná podobná prevádzka,
- možnosť zmeny prenájmu aj na iný účel - či už predaj alebo služby.

VÝHODY:

- vynikajúca poloha v rámci nákupného centra,
- výhodné podmienky prenájmu,
- stála klientela,
- bezproblémová parkovanie pre klientov,
- vynikajúce dopravné napojenie.

"Vynikajúca obchodná príležitosť"
44 m²
44 m²
44 m²

Ing. Katarína Paršová

Realitný maklér Bratislava

0905... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0905 784 757 katarinaparsova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Bratislave podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Bratislave, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Bratislave

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Bratislave.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62341
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
65427 katarinaparsova[at]haloreality.sk 1190
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Neskutočne zlatá žena. Veľmi príjemná, ľudská a profesionálna spolupráca :) Veľmi sa teším a ďakujem. Prajem všetko dobré. Juraj
  • Perfektný prístup pani Paršovej ochotne zodpovedala všetky moje otázky bola mi k dispozícií aj po štandardnej pracovnej dobe, profesionálny prístup ku klientovi, ústretová komunikácia veľmi odporúčam. RG
  • Pani Paršová má vysoko profesionálny prístup, jednanie na úrovni, maximálne ústretová. Vrelo odporúčam, boli sme s ňou veľmi spokojní.
  • Spolupráca s pani Ing. Paršovou bola od samého začiatku na vysoko profesionálnej úrovni a považujem ju za absolútnu špičku v tomto obore. Riešili sme spolu predaj nehnuteľnosti, oceňujem jej nasadenie, rýchlosť odozvy, ústretovosť a mimoriadne priateľský prístup. Odporúčam ju každému, kto uvažuje predať/kúpiť nehnuteľnosť. Za mňa maximálna spokojnosť a veľké ďakujem! Jana B.
  • Dobrý deň, chcem sa Vám poďakovať za vysoko profesionálny prístup. Pred a po predajný servis. Realitných kancelárii a takzvaných „maklérov“ je naozaj veľa a musím povedať, že ja som si vybrala Vás a vybrala som si veľmi dobre. Určite Vás budem mojim známym odporúčať. Ešte raz ďakujem a keď budem potrebovať realitnú kanceláriu, opäť oslovím Vás.Hana Ch.
  • Chcela by som poďakovať p. Paršovej za profesionálny prístup a celkovo môžem povedať, že spolupráca bola pozitívna a bezproblémová. Odporúčam každému, kto hľadá spoľahlivého realitného makléra. Terézia Hapčová
  • S prácou pani maklérky Kataríny Paršovej sme boli nadmieru spokojní. Ďakujeme ešte raz za pomoc a spoluprácu a jej profesionálny a zároveň ľudský prístup. Miroslava Bertokova
  • Dobrý deň priatelia, s Katarínou Paršovou som riešil v priebehu 04-06 kúpu bytu v Bratislave. Chcem jej touto cestou poďakovať za úspešné dokončenie kúpy a profesionálny prístup. Konkrétne : Bolo veľmi fajn, stretnúť človeka, ktorý je dochvíľny, riadne včas informuje klienta. Keďže som mimoriadne pracovne vyťažený, veľmi oceňujem už spomenutú presnosť na dohodnutých stretnutiach, ale aj ochotu a pomoc pri vybavovaní ďalších formalít. Ešte raz ďakujem, a želám veľa ďalších úspešných transakcií.S pozdravom P.Ž.
  • Ďakujem veľmi pekne pani Kataríne za skvelú prácu pri predaji môjho bytu. 100% spokojnosť Tatiana
  • S pani Paršovou sme veľmi spokojní. Kúpa bytu prebehla hladko a bez akýchkoľvek problémov. Jej prístup bol profesionálny. Určite by som ju odporučil komukoľvek. L.F.
  • Ďakujem, za profesionálny prístup, od samého začiatku a verím, že až do zdarného konca. Spokojnosť veľká. M.G.
  • Chcem sa poďakovať pani Kataríne Paršovej za profesionálny a ľudský prístup pri vybavení prenájmu nehnuteľnosti. Oceňujem ochotu, flexibiltu, ústretovosť, milé a príjemné vystupovanie. Veľmi odporúčam a budem rád spolupracovať aj naďalej. P.C.
REALITNÝ MAKLÉR Bratislava
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62341
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia