Relax, kľud a pohodu, kúpte si túto záhradu!

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, záhradná chata Nováky, s chatkou - ZNÍŽENÁ CENA - IBA U NÁS

Znížená cena TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
42 000 €

Ponúkame na predaj záhradu so záhradnou chatkou vo vyhľadávanej lokalite v Novákoch, s výmerou 383 m², rozmer pozemku cca 10x38m.

Chatka je pripojená na elektrinu, pozostáva z miestnosti s kuchynkou, podkrovia, je celá podpivničená. Vykuruje sa pieckou na pevné palivo.

Pred chatkou je prístrešok so sedením a krbom. K pozemku je privedená úžitková voda zo spoločnej studne.

Záhrada s chatkou je kúpou voľná.
Na Vaše ďalšie otázky rada zodpoviem pri stretnutí na obhliadke.

"Relax, kľud a pohodu, kúpte si túto záhradu!"
383 m²
10x38 m²
pozemok

Bohuslava Záborská

Realitný maklér Prievidza, Levice, Turčianske Teplice

0905... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0905 237 201 bohuslavazaborska[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Prievidzi podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Prievidzi, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Prievidzi

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Prievidzi.

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62018
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
60835 bohuslavazaborska[at]haloreality.sk 42000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Pohotovost, znalost trhu a hlavne usmev pri stretnuti. Ld
  • Veľmi príjemná, nie je neosobná, má cit pre klientov, som veľmi spokojná s jej prácou okolo predaja našej nemovitosti. Ďakujem. E.S.
  • Veľmi príjemná, ústretová, rýchlo reaguje na podnety, nápomocná, poskytne vždy potrebné informácie. Som veľmi spokojná. Sz. I.
  • Spokojný predávajúci bytu v Bojniciach, po podpise zmlúv s realitnou maklérkou Bohuslavou Záborskou.

  • Chceme sa poďakovať pani Záborskej, ktorá nám sprostredkovala predaj domu v Zemianskych Kostoľanoch. Práca pani Záborskej je vysoko profesionálna, súčasne však je jej prístup ku klientovi veľmi ľudský. Pani Záborská je mimoriadne prozakaznícky orientovaná, je ochotná splniť požiadavky klienta bez ohľadu na svoj voľný čas. Dakujeme za pomoc, podporu i za všetku jej prácu nad rámec bežných pracovných povinností! Dana F.
  • Super, milá a ochotná 1*.RBJS
  • Sme veľmi spokojný. Pani Záborská bola ochotná, ústretová ,príjemná ,našla si čas aj cez víkendy a aj neskoršie hodiny. Ak by sme v budúcnosti riešili nehnuteľnosť tak len s Pani Záborskou. Vrelo odporúčame. Ďakujeme. T. DZ. a A. B.
  • Profesionalny pristup, prijemne vystupovanie ,ochota a jednicka medzi maklermi.Zaneta
  • Touto cestou sa chceme poďakovať Vašej realitnej kancelárii za sprostredkovanie predaja našej nehnuteľnosti. Veľmi pekne ďakujeme p. Bohuslave Záborskej, je to profesionálka vo svojom odbore,odvádza perfektnú prácu. Od nás najvyššie hodnotenie, sme maximálne spokojný s jej prácou. Ešte raz ďakujeme. M. a J. O.
  • Spokojnost, prijemna, vie poradit, ochotna pomoct. Marcela Pucikova
  • Velmi ochotna a sikovna. Mila a spolahliva pani.
  • Takýto krásny darčekový kôš dostala naša kolegyňa Bohuslava Záborská od spokojného predávajúceho rodinného domu v okrese Zlaté Moravce. Ďakujeme za spoluprácu.

REALITNÝ MAKLÉR Prievidza
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62018
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia