Krásne prostredie pre život plný aktivít a pohody

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, pozemok pre rodinný dom 2780m² Hontianske Trsťany

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame vám na predaj krásny a rozľahlý pozemok s pôvodným sedliackym rodinným domom v pokojnej lokalite obce Hontianske Trsťany v okrese Levice.

Na pozemku s celkovou rozlohou 2780 m² (orientačná rozloha š18 x d152 m) stojí pôvodný rodinný dom vidieckeho typu, ktorý bol postavený prevažne z kameňa a čiastočne tehál a zmiešaného materiálu. Strecha domu je valbová s krytinou škridľa.

Pozemok je v jeho prednej približne prvej tretine rovinatý, v ďalšej tretine sa zvažuje smerom nahor a v hornej časti je takmer rovinatý. Pozemok je v celej jeho rozlohe definovaný ako zastavaná plocha a nádvorie.

DISPOZÍCIA NEHNUTEĽNOSTI:
Rodinný dom sa dispozične skladá z dvoch častí, jednej obytnej a jednej hospodárskej.
V obytnej časti sa nachádzajú 4 obytné miestnosti, stropy priznané pôvodné zdravé drevené podhľady, v niektorých miestnostiach sadrové stropy s vápennou omietkou, podlahy betón, škvára, steny pôvodné omietky.

V hospodárskej časti sa nachádzajú 2 murované miestnosti s pieckou a ďalšie 2 miestnosti, ktoré slúžili na chov hospodárskych zvierat.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Rodinný dom je v zlom technickom stave, zachrániť ho môže rekonštrukcia, prioritne obnova strechy, múry obytnej časti sú suché a zdravé.
V prípade asanácie (zbúrania), ale aj bez nej, plocha pozemku poskytuje priestor pre výstavbu nového rodinného domu alebo chalupy, prípadne aj viacerých obytných budov.

Na pozemku s veľkorysou rozlohou sa v čase aktívneho obývania domu nachádzali dve ďalšie dve hospodárske budovy, čo by túto nehnuteľnosť mohlo predurčovať k využitiu aj ako sedliacka usadlosť. Spomínané budovy zhotovené z kameňa sú však v havarijnom stave, rekonštrukcia by predstavovala vysoké náklady.

Na pozemku sa taktiež nachádzajú ovocné stromy a pekný porast, ktorý dodáva pozemku dostatok tieňa v horúcich letných dňoch.
Pozemok je udržiavaný.

IS: Dom je napojený na elektrinu, avšak vzdušným vedením, potrebná je nová prípojka, elektrina na hranici pozemku, na hranici pozemku k dispozícii pripojenie na obecný vodovod (voda v dome nie je pripojená), plyn aj kanalizáciu. Kúrenie v čase aktívneho obývania domu zabezpečovali krbové kachle a piecky na pevné palivo. Na dvore pri rodinnom dome sa nachádza studňa, ktorá bola dosiaľ zdrojom vody ako úžitkovej, tak aj pitnej.

Pozemok je oplotený z prednej, zadnej a jednej bočnej časti, finalizácia oplotenia poslednej strany je v realizácii.

Prístup k rodinnému domu je možný z dvoch strán, jednou, prednou prístupovou cestou je asfaltová komunikácia obce, druhou cestou je nespevnená obecná komunikácia slúžiaca pre poľnohospodárske účely.

Nehnuteľnosť je vo vlastníctve jedného majiteľa a kúpou je ihneď voľná.

Vzhľadom na pokojnú lokalitu v malebnej obci v blízkosti okresného mesta Levice a možnosť vytvoriť si v tejto lokalite vlastnú farmu, usadlosť, aj trvalé bývanie, nehnuteľnosť rozhodne odporúčam najmä záujemcom, ktorí chcú svoj voľný čas i bývanie spojiť s prírodou v každej jej podobe.

Obec Hontianske Trsťany disponuje základnou občianskou vybavenosťou, okresné mesto Levice je vzdialené 21 km, pohraničné mesto Šahy je vzdialené 22 km a obľúbené kúpeľné mestečko Dudince je vzdialené len 8 km.

NÁZOR MAKLÉRA:

Ak túžite po bývaní v pokojnej lokalite, ktorá ponúkne ako množstvo zelene, prírody, možnosť chovu či pestovania vlastných zvierat či domácich produktov, tak aj príjemných susedov a pohostinnosť obce, táto nehnuteľnosť môže byť určená práve vám.

Ak vás táto nehnuteľnosť zaujala, rada doplním informácie na osobnej obhliadke, neváhajte ma kontaktovať.

"Krásne prostredie pre život plný aktivít a pohody"
elektrina, plyn, voda, kanalizácia
elektrina
voda
plyn
2780 m²
18x152

Judita Janíčková

Realitný maklér Levice

0908... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0908 037 834 juditajanickova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Leviciach podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Leviciach, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Leviciach

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Leviciach.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62348
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
63534 juditajanickova[at]haloreality.sk 42990
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Chcem sa poďakovať pani Judite Janíčkovej za profesionálny prístup,ochotu a trpezlivosť pri predaji nášho domu. Spolupráca s ňou bola vynikajúca. Oceňujem, že mi pomohla nastaviť najlepšiu možnú cenu nehnuteľnosti. O každom kroku ma vopred informovala, všetko sme spoločne diskutovali a hľadali najlepšie riešenia. Mohla som sa na ňu od začiatku až do konca celého procesu spoľahnúť. Určite by som jej služby využila aj v budúcnosti a taktiež odporučila rodine aj známym. ĎakujemMonika Kondačová
  • Spokojní kupujúci a predávajúci trojizbového bytu v okrese Levice, na fotke s realitnou maklérkou Juditou Janíčkovou.

  • Veľmi sme boli spokojní s pani Janíčkovou, príjemné a profesionálne vystupovanie. Ďakujeme jej za náš domček.
  • Spokojní kupujúci a predávajúci pri odovzdávaní bytu v okrese Levice, na fotke s manažérkou pobočky Juditou Janíčkovou.

  • Spokojní kupujúci a predávajúci rodinného domu v okrese Levice, na fotke s realitnou maklérkou Juditou Janíčkovou.

  • S pani Janíčkovou sme boli nadmieru spokojní. So všetkým nám vždy hneď pomohla, dokonca aj cez víkend. Robí si svoju prácu na 110 percent. Veľmi milá a ľudská pani maklérka. Môžem len odporučiť. J. R.
  • Spokojní predávajúci a kupujúci rodinného domu v okrese Levice, na fotke s realitnou maklérkou Juditou Janíčkovou.

  • Spokojní kupujúci a predávajúci štvorizbového bytu v okrese Levice, na fotke s realitnou maklérkou Juditou Janíčkovou.

  • Spokojná predávajúca a kupujúci pri odovzdávaní bytu v Leviciach, na fotke s manažérkou pobočky Juditou Janíčkovou.

  • Šikovná, ochotná, príjemná a starostlivá, tak presne by mal vyzerať (vystupovať) realitný maklér. Veľmi príjemná skúsenosť a skvelé vyjednávacie a diplomatické schopnosti. Dokázala udržať obe strany mimo Stress a vzťah predávajúci-kupujúci v pokoji aj za ťažších chvíľ. Odporúčam.Noro Odinson
  • P.Janíčková si svojou profesionalitou získala moju dôveru a svojim riešením problémov a usmerňovaním dokázala aj v tejto nepriaznivej dobe úspešne predaj môj byt...odporúčam. Zuzana T.
  • Pani Janíčková je TOP....
REALITNÝ MAKLÉR Levice
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62348
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia