Chalupa v obci Zuberec využiteľná aj na podnikanie alebo ako dom pre rodinu

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Zuberec, v obci pod Roháčmi - ZNÍŽENÁ CENA

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
180 000 €
185 000 €
5 000€ZNÍŽENIE CENY O

Ponúkame na predaj podpivničený rodinný dom, v turistickej Oravskej obci Zuberec. Dom má šarm vidieka a tunajšieho spôsobu života. Celý dom je pekne zrekonštruovaný. K domu prislúchajú aj na Orave tzv. zadné stavy, ktoré dýchajú históriou tunajších materiálov a vtedajšieho spôsobu života. Boli využívané ako hospodárska a skladová časť, tiež ako dielňa a dreváreň. Dom sa nachádza na pozemku o celkovej výmere 594m² a podlahová plocha na bývanie je momentálne 117m². Podkrovie je možné dokončiť a tým zväčšiť plochu k užívaniu.

STAV DOMU:
Rodinný dom má 5,5m šírku a 22m dĺžku. Je murovaný z pálenej tehly/hrúbka 48cm/ a postavený na kamennom pieskovcovom základe, ktorý tvorí aj pivničné priestory domu. Dom má 3 obytné priestranné miestnosti, špajzu ktorú možno využiť ako šatník , priestrannú kuchyňu, dve kúpeľne a podkrovie. V podkroví je príprava na vytvorenie ďalších troch izieb a kúpeľne podľa vlastných predstáv. Vchod do podkrovia je riešený zo vstupnej chodby samostatne. Okná sú drevené eurookná a podlahy sú drevené, len v kúpeľniach je dlažba.
Strecha a krov boli v roku 2004 zrenovované. Boli nadstavené, krokvy sú nové a strecha je pokrytá škridlou BRAMAK. Rekonštrukcia prebiehala čiastočne aj v roku 2005 do terajšej podoby.
Dom je napojený na verejný vodovod a kanalizáciu. Kúrenie je zabezpečované hlavne plynovým kotlom, ale v pivnici je aj pec na pevné palivo. Dom je vhodný na celoročné bývanie aj viacčlennej rodiny alebo na rekreačné využitie. Je možné sa hneď nasťahovať.

DISPOZÍCIA DOMU:
Vedľa domu je prírodná vyštrkovaná, príjazdová cesta k domu, kde sa dá parkovať. Do domu vedie hlavný vchod po schodoch do nadzemného podlažia. Z tohto vchodu vedú betónové schody do podkrovia a široké dvere do obytnej časti. Naľavo z chodby je kuchyňa. Z nej sa prechádza do priestrannej izby, ktorá slúži momentálne ako spálňa. Z tejto miestnosti sa prechádza po 2 schodoch do izby, ktorá je momentálne nevyužitá a neobývaná. Z tejto miestnosti sú dvere do špajze. Z kuchyne je vchod do plnohodnotnej kúpeľne s vaňou a wc. Z chodby doprava sa dostaneme do priestrannej hosťovskej izby, ktorá má malú kuchynku . Kúpeľňa so sprchovým kútom a wc je oproti vchodovým dverám
Pivničné priestory tvoria miestnosti, ktoré môžu byť využité ako sklad. Sú rozdelené, udržiavané a priestranné. V jednej z nich je aj pec na tuhé palivo.
Zadné časti domu tzv. zadné stavy sú drevené, z krásneho masívneho dreva a murované časti sú z pieskovcového kameňa. Je tu aj garáž, ktorá ma uzamykateľne plechové dvere.
Táto zadná, prikrytá drevená časť domu má krásne drevené trámy a milovníci starých vecí a poctivých materiálov si hneď určite spoja dobrý nápad do myšlienky na prebudovanie do oddychového priestoru s dušou.

Dom sa predáva zariadený a s príslušenstvom tak ako videný.

POPIS LOKALITY:

Oravská obec Zuberec patrí k väčším turistickým obciam na Orave, ktoré sú vyhľadávané práve pre svoj pokoj, blízkosť prírody a napriek tomu majú plnú občiansku vybavenosť.
Jej lokalita v Roháčskej doline umožňuje turistom letnú i zimnú rekreáciu. V blízkosti sú v zimné lyžiarske vleky, možnosť celoročného kúpania v termálnych kúpaliskách Oravice a pre milovníkov bežkovania trasy dolinami a skialpinisti si prídu na svoje v lone Roháčskych vrchov. V lete turistika, bicyklovanie, kúpanie a rybárčenie v neďalekej Oravskej priehrade, prechádzky tichom oravských dolín.

Výhody kúpy tejto nehnuteľnosti:
- vidiecka lokalita, ktorá zároveň poskytuje úplnú občianku vybavenosť
- okamžite voľná
- priestranne prikryté zadné stavy umožňujúce mať napr. rezbársku dielňu či priestor na letnú
reštauráciu
- priestranný pozemok, poskytujúci miesto na oddych a poprípade ako investícia do budúcnosti
- nádych starých časov, ktoré možno premietnuť do kreatívneho riešenia rekonštrukcie
- dom je vkusne zariadený. Možnosť okamžitého bývania a užívania bez ďalších investícií.

"Chalupa v obci Zuberec využiteľná aj na podnikanie alebo ako dom pre rodinu "
vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
ihneď voľná
bezproblémové parkovanie
elektrina, plyn, voda, kanalizácia, internet
elektrina na pozemku
voda na pozemku
plyn na pozemku
izieb
117 m²
594 m²
áno
áno
pozemok
3

Slavomíra Ploransky

Realitný maklér Tvrdošín

091... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0911 288 853 slavomiraploransky[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Tvrdošíne podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Tvrdošíne, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Tvrdošíne

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Tvrdošíne.

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62415
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
64972 slavomiraploransky[at]haloreality.sk 180000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Spokojná kupujúca pri preberaní štvorizbového bytu v Námestove, na fotke so Slavomírou Ploransky.

  • Veľmi príjemná pani. Ochotná pomôcť. Rýchle jednanie z predajom. Vrelo odporúčam.Peter
  • Profesionalita, ľudský prístup. Všetko vybavené v krátkom časovom horizonte. Palec hore. Môžem len odporučiť. Ďakujem. Jozef
  • Spokojnosť je hlavne po stránke komunikácie a v poskytovaných detailoch o celom procese ako sprostredkovania, tak aj predaja/kúpi. Maklérka pamätá na všetky úkony spojené s kúpou a predajom nehnuteľností. Je zjavné, že skúsenosť a odborný servis nie sú cudzie slová.
  • Kúpa nehnuteľnosti prebehla rýchlo a podľa predstáv. Pani Ploransky je veľmi ústretová, milá a komunikatívna. Ozrejmila všetky detaily a o celom procese sprostredkovania informovala. Vrelo odporúčam všetkými desiatimi.B. S.
  • Ďakujeme za ústretovosť a promptne riešenie všetkých krokov pri kúpe nehnuteľnosti.Dávid K.
  • Veľmi milá, ústretová, šikovná, výborná komunikácia. MT
  • Spokojní kupujúci po podpise zmlúv od pozemku v okrese Námestovo, na fotke so Slavomírou Ploransky.

  • Veľmi milá, prijemná a ústretová pani maklérka. Bolo nám cťou s ňou spolupracovať. Odporúčame všetkými desiatimi…V.M.
  • Spokojný predávajúci nehnuteľnosti v Tvrdošíne, na fotke s maklérkou Slavomírou Ploransky.

  • Spokojní predávajúci bytu v Tvrdošíne, na fotke so Slavomírou Ploransky.

  • Pani Ploransky je veľmi ústretová a milá. Hoci sme sa nestretli osobne, v telefonickom i mailovom styku s klientom prekazuje veľkú odbornosť a zanietenosť. Okrem toho vždy promptne splní všetko na čom sa s klientom dohodne. Ďakujem jej za odvedenú prácu, s ktorou som veľmi spokojná. Firme HALOREALITY, pre ktorú pracuje, želám viac takýchto pracovníkov, ktorí šíria ich dobré meno po celom Slovensku. H.H.
REALITNÝ MAKLÉR Tvrdošín
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62415
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia