Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Žemberovce, okr. Levice - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Žemberovce, okres Levice s nádherným výhľadom na Štiavnické vrchy, Sitno. Vzdialenosť iba 15 km od kúpeľného mesta Dudince, ktoré sa preslávilo minerálnou vodou, podobného zloženia ako francúzske kúpele Vichy.
Okresné mesto Levice je vzdialené cca 10 minút autom. V susednej obci Bátovce sa nachádza vodná nádrž Lipovina, vhodná na rybolov a rekreáciu. Dom je kompletne zrekonštruovaný s možnosťou využitia k celoročnému bývaniu, alebo aj ako chalupa. Nachádza sa v tichej časti obce. Je zariadený v tradičnom štýle, drevený nábytok aj obklady. Drevené okná sú vyrobené na mieru, strešné okná sú značky Velux so sieťami proti hmyzu. Dom disponuje 6 izbami, kupelňou a dvoma wc. Na prízemí sa nachádza hosťovská izba, plne zariadená nová kuchyńa so vstavanými spotrebičmi, sklokeramický sporák, chladnička, umývačka riadu. V kuchyni sa nachádza aj štýlový, nový, retro sporák. Na prízemí sa nachádza obývacia izba, so zachovanými , zrekonštruovanými pôvodnými drevenými trámami. Nachádza sa tu aj krb, ktorý svojimi prieduchmi zabezpečuje kúrenie v celom dome. Okrem toho, je teplo v celom dome zabezpečené aj plynovým kúrením. Na prízemí sa nachádza kúpeľna so samostatným wc. Na rekonštrukciu celého domu, boli použité kvalitné materiály. Na poschodie sa vystupuje po drevenom schodisku. Na poschodí sa nachádza spálńa s terasou, galéria jedna menšia izba a samostatné wc . Vo všetkých izbách sa nachádzajú drevené šatníkové skrine vyrobené na mieru. Pod domom sa nachádza vínna pivnica, ktorá môže slúžiť na uskladnenie vína, ovocia či zeleniny. Súčasťou domu sú dve technické miestnosti a komora. Pri dome sa nachádza aj veľká terasa s dreveným, masívnym, záhradným nábytkom a grilom. Pozemok zahŕňa priestrannú okrasnú záhradu s ovocnými stromami a viničom. Na celom pozemku sú nainštalované automatické závlahy. V zadnej časti pozemku je umiestnený priestranný, drevený altánok, súčasťou ktorého je jacuzzi (vírivka). Na dvore je vybudovaný prístrešok pre 1-2 autá. Dom je napojený na obecný vodovod, vlastná studňa slúži na zavlažovanie.
Odpad je riešený septikom s možnosťou napojenia na kanalizáciu. Dobrá lokalita priaznivá cena, žiadne ďalšie investície, nehnuteľnosť osobne odporúčam.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62330
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
44873 * 115000
35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62330
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia