Priestranný slnečný byt v Trstenéj s výmerou 70 m2

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Trstená, v širšom centre mesta - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
124 900 €
130 000 €
5 100€ZNÍŽENIE CENY O

Ponúkame na predaj priestranný trojizbový byt, v osobnom vlastníctve, 70 m², v širšom centre mesta Trstená, v jeho východnej časti, na sídlisku bytových domov pre hlavnej ceste smerom do Liesku. Byt je slnečný, priestranný a nachádza sa na 2 poschodí v štvorposchodovom panelovom, samostatne stojacom dome.

DISPOZÍCIA:

Vstupom do bytu je funkčná chodba. Na ľavej strane chodby sa nachádza kúpeľňa, samostatná toaleta a vchod do kuchyne. Z kuchyne sa prechádza do jednej z izieb. Kuchyňa má špajzu. Rovno oproti vchodovým dverám je vchod do izby, ktorá sa momentálne využíva ako spálňa spojená s obývačkou. Vychádza sa z nej na na balkón a tiež do jednej z troch izieb. V kúpeľni, do ktorej je vstup z chodby sa nachádza sprchový kút, umývadlo so skrinkou, práčka a kúpeľňové skrinky. Celý byt je priestranný a svetlý.

STAV BYTU:

Byt má 3 obytné miestnosti a príslušenstvo k bytu tvorí predsieň, kuchyňa, kúpeľňa, WC, komora a pivnica-samostatná skladová miestnosť na prízemí.
Byt bol čiastočne zrekonštruovaný majiteľom v roku 2020. Byt bol v tomto roku vymaľovaný, interiérové dvere boli vymenené na drevené z masívu, do chodby a kuchyne bola položená korková podlaha. V izbách bola zrekonštruovaná drevená podlaha. V kúpeľni a toalete je dlažba. Pôvodné bytové jadro bolo odstránené a vymurované nové, nové vybavenie kúpeľne sprchovým kútom a umývadlom. Kuchynská linka bola vymenená a má indukčnú varnú dosku a rúru na pečenie. V byte boli takisto vymenené plastové okná so žalúziami.
Byt by si vyžadoval rekonštrukciu el.vedenia mimo jadra, výmenu vstupných dverí a zateplenie vnútorného obvodového plášťa bytu. Podľa uváženia nového majiteľa ďalšie investície do zmeny dizajnu. V byte býva momentálne nájomca. Kúrenie je etážové plynovým kotlom v kuchyni s ohrevom teplej vody. K bytu prislúcha pivnica (6,19m²) a k dispozícii je aj spoločný priestor kočikárne . Možnosť parkovania priamo pred bytovým domom.

Byt sa predáva čiastočne so zariadením (po dohode s majiteľom), tak ako je na fotografiách

BYTOVÝ DOM:

Budova je samostatne stojaca, má plastové okná a elektrický vrátnik. Má štyri nadzemné podlažia, 14 bytov a jeden vchod. Na prízemí sa nachádzajú dva byty, skladovacie miestnosti k bytom a spoločné priestory. Vstupné dvere sú plastové. V spoločných priestoroch je k dispozícii kočikáreň, sušiareň, práčovňa. Tieto priestory slúžia v súčasnosti napríklad na odkladanie bicyklov. Bytový dom nie je zateplený. Má plochú strechu, ktorá je zakrytá živicovou krytinou. Bol daný do užívania v roku 1963, je priebežne udržiavaný, bola zriadená nová strešná krytina s klampiarskymi konštrukciami. Prevádzkové náklady sú ca. 124eur/mesačne. Vlastníci domu zabezpečujú prevádzku bytovky.

POPIS LOKALITY:

Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou: škola, škôlka, obchody, cyklotrasa, detské ihrisko, workoutová zóna, potraviny. Zastávky autobusu ca. 200m.

VÝHODY:

Možnosť parkovania v blízkostí , dobrá občianska vybavenosť, zariadený, priestranný.

EXTRA:
Za pár minút v nádhernej prírode Oravy a to peši, či na bicykli. Oravská Priehrada pre milovníkov rybárčenia, kúpania a iných vodných aktivít je tiež blízko. Samozrejme pre milovníkov oddychu sú v tomto meste reštaurácie, kaviarničky a detské ihriská...Toto všetko vrátane úplnej občianskej vybavenosti na Vás čaká, v prípade, že sa rozhodnete bývať v tomto byte v Trstenej.

"Priestranný slnečný byt v Trstenéj s výmerou 70 m2 "
tichá lokalita
bezproblémové parkovanie
izieb
70 m²
osobné
2/4
áno
áno
áno
1963
panelová

Slavomíra Ploransky

Realitný maklér Tvrdošín

091... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0911 288 853 slavomiraploransky[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Tvrdošíne podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Tvrdošíne, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Tvrdošíne

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Tvrdošíne.

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62415
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
64955 slavomiraploransky[at]haloreality.sk 124900
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • So všetkými službami od pani Ploransky pri predaji našej nehnuteľnosti sme boli spokojní. Akúkoľvek otázku som položil, bola mi adekvátne zodpovedaná. Všetko, čo bolo sľúbené a bolo v kompetencii RK, bolo dodržané a zakaždým, keď bolo niečo potrebné vybaviť, bolo to vybavené na čas a k spokojnosti mňa/nás ako klientov. Pridávam ešte tieto veľké plusy: profesionálny prístup, informovanosť, termíny a stretnutia boli vždy na čas - nikdy nemeškala, nikdy nevystupovala arogantne ale vždy zdvorilo, hodnotím veľmi pozitívne. Môžem len odporučiť. Ďakujem za Vašu odbornú pomoc a asistenciu pri predaji našej nehnuteľnosti. M.H.
  • Ďakujeme za ústretovosť a promptne riešenie všetkých krokov pri kúpe nehnuteľnosti.Dávid K.
  • Veľmi príjemná pani. Ochotná pomôcť. Rýchle jednanie z predajom. Vrelo odporúčam.Peter
  • Veľká vďaka p. maklérke S. Ploransky za ústretovosť a ľudský prístup. Je to veľmi sympatická, milá a príjemná žena, ochotná pomôcť v každej situácii. To, čo u mňa bolo nereálne, ona zvládla bez problémov na výbornú. Určite ju odporučím. M.Š.
  • Veľmi milá, prijemná a ústretová pani maklérka. Bolo nám cťou s ňou spolupracovať. Odporúčame všetkými desiatimi…V.M.
  • Profesionalita, ľudský prístup. Všetko vybavené v krátkom časovom horizonte. Palec hore. Môžem len odporučiť. Ďakujem. Jozef
  • Veľmi milá, ústretová, šikovná, výborná komunikácia. MT
  • Spokojnosť je hlavne po stránke komunikácie a v poskytovaných detailoch o celom procese ako sprostredkovania, tak aj predaja/kúpi. Maklérka pamätá na všetky úkony spojené s kúpou a predajom nehnuteľností. Je zjavné, že skúsenosť a odborný servis nie sú cudzie slová.
  • Spokojná kupujúca pri preberaní štvorizbového bytu v Námestove, na fotke so Slavomírou Ploransky.

  • Kúpa nehnuteľnosti prebehla rýchlo a podľa predstáv. Pani Ploransky je veľmi ústretová, milá a komunikatívna. Ozrejmila všetky detaily a o celom procese sprostredkovania informovala. Vrelo odporúčam všetkými desiatimi.B. S.
  • Spokojní predávajúci bytu v Tvrdošíne, na fotke so Slavomírou Ploransky.

  • Spokojní kupujúci po podpise zmlúv od pozemku v okrese Námestovo, na fotke so Slavomírou Ploransky.

REALITNÝ MAKLÉR Tvrdošín
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62415
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia