Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Nitra, Kynek - NOVOSTAVBA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj lukratívnu novostavbu 4 izbového rodinného domu v novovybudovanej štvrti v Nitre, časť Kynek v tichej a bezpečnej lokalite s parkovaním bez problémov na pozemku o rozlohe 454 m².
Rodinný dom disponuje: vstupnou chodbou, technickou miestnosťou s priestorom na práčku a sušičku, samostatné WC, kuchyňa /disponuje špajzou/ s jedálenským kútom prepojená s obývacou izbou s výstupom na prestrešenú terasu / s výhľadom na panorámu Zobor/, 3 samostatné izby, šatník, samostatná kúpeľňa / vaňa, sprchový kút, WC, umývadlo/.
V obývacej časti je predpríprava na krb /komín Leier/.
Rodinný dom je postavený z tehly 30cm, zateplenie 15cm polystyrén, plastové 6-komorové okná Salamander - 3 sklo v prevedení orech obojstranne, taktiež aj vchodové dvere a francúzske okno s výstupom na prestrešenú terasu o rozlohe 25,5 m². Sadrokartónové stropy, predpríprava na krb, krov väzníkový, škridla Bramac čierna, ríny vo farebnom prevedení. Predpríprava na alarm a kamerový systém.
Vykurovanie je v celom dome podlahové, zabezpečované plynovým kondenzačným kotlom Protherm so zásobníkom TÚV.Na pozemku je osadená 12m3 žumpa, do budúcna možnosť napojenia na kanalizáciu.
Dom je stavaný podľa projektovej dokumentácie, ktorú vieme doložiť aj s denníkom stavebných prác.
Dom sa odovzdáva kompletne vymaľovaný 3x na bielo bez interiérových úprav, nakoľko ponúka budúcim majiteľom si dom zariadiť podľa vlastných predstáv a vkusu.
Na ľavú stranu domu je napojený rovnaký dom v zrkadlovom prevedení, spojené steny domov sú tepelne a zvukovo odizolované.
Táto nehnuteľnosť Vám prináša komfort bývania v meste v blízkosti prírody v kombinácii s bezproblémovou dostupnosťou do mesta Nitra 5km, priame napojenie na rýchlostnú komunikáciu R1 1km, 5km Jaguar Land Rover.
Maklér doporučuje obhliadku.

"Novostavba v tichej lokalite v blízkosti mesta"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62016
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
54571 andreajassova[at]haloreality.sk 172990
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62016
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia