Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Levice, 3 izby + KK, lodžia, Mochovská ul. - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame vám na predaj veľmi príjemný, čiastočne zrekonštruovaný 3 izbový byt na okraji sídliska Rybníky III. v Leviciach.

Celková rozloha bytu je 76,06 m² (+ lodžia orientačne 3 m²) a nachádza sa na 6. poschodí 12 poschodového bytového domu.

DISPOZÍCIA BYTU:

vstupná chodba, priestranná obývacia izba, 2 nepriechodné spálne, veľká kuchyňa s lodžiou, kumbál, chodba vedúca do jednej zo spální smerujúca tiež do kúpeľne a samostatnej toalety.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

byt prešiel pred niekoľkými rokmi čiastočnou rekonštrukciou, vrámci ktorej boli vymenené plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, bytové jadro - kúpeľna a toaleta obložené sadrokartónom a novým obkladom a dlažbou, kúpeľňa a toaleta s novou sanitou, v chodbách a kuchyni dlažba, v obývačke laminátová podlaha. Steny pokrývajú omietky. Kuchynská linka je zachovalá. Lodžia bola zatvorená plastovými oknami so žalúziami, izolovaná a vystierkovaná, okná sú dodatočne chránené strieškou.

Byt je toho času vyprataný, súčasťou zostalo kompletné zariadenie detskej izby, kuchynská linka, avšak bez umývačky riadu a chladničky s mrazničkou, v kúpeľni skrinka pod umývadlom, v spálni nová šatníková skriňa.
V prípade potreby je možné po dohode byt kompletne vypratať.

Mesačné náklady na bývanie v byte predstavujú celkom 230 eur (nájom, elektrina, plyn) pri obývaní dvoma dospelými osobami.

K bytu prislúcha pivnica a možnosť využívať spoločné priestory kočikárne.

Bytový dom prešiel taktiež rekonštrukciou, fasáda bola obnovená s novou maľovkou, vchod do bytového domu je na čip. V bytovom dome boli vymenené rozvody plynu a vody, obyvateľom slúžia 2 nové moderné výťahy, z toho jeden nákladný.

Nehnuteľnosť je pre predaj okamžite voľná.

LOKALITA:

okolie bytového domu ponúka kompletnú občiansku vybavenosť - škola, škôlka, predajňa potravín, pošta, pohostinstvá, zastávka MHD, športoviská a ihriská. Neďaleko aj poliklinika.
Centrum mesta je vzdialené 15-20 min. pešou chôdzou od bytového domu.

VÝHODY:

- slušný, čistý a okamžite obývateľný byt bez potreby ďalších nutných investícií, sťahujete sa a bývate
- izby bytu sú vďaka výbornej orientácii zaliate slnkom takmer po celý deň
- čiastočne zariadená nehnuteľnosť
- bezproblémoví susedia
- súkromná vstupná chodba pred dverami bytu pre troch majiteľov bytov
- moderné sídlisko s kompletnou občianskou vybavenosťou

Vzhľadom na cenu nehnuteľnosti a jej stav, obľúbenú lokalitu a možnosť okamžitého bývania, túto nehnuteľnosť rozhodne odporúčam.

Ak vás táto ponuka zaujala, ďalšie otázky rada zodpoviem pri osobnej obhliadke, neváhajte ma kontaktovať.

"Slnečný byt s výbornou dispozíciou na obľúbenom sídlisku Rybníky III."
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
61413 juditajanickova[at]haloreality.sk 95990
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia