....niečo pre Váš relax

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, chata Kolárovo, Čergov

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame Vám na predaj kompletne zrekonštruovanú murovanú chatku s užitkovou plochou 15 m² (3x5 m) v záhradkárskej oblasti Čergov v Kolárove. Chata sa nachádza na slnečnom, rovinatom a oplotenom pozemku vo výmere 399 m² a orientačnými rozmermi 14 x 28 m.

Dispozícia: jedna miestnosť a komora.

IS - elektrina, na pozemku je vŕtaná 12 m studňa na zavlažovanie spolu s čerpadom.
Priamo pred pozemkom sa nachádza verejný vodovod, preto je možnosť pripojenia sa aj na túto inžiniersku sieť.

Kompletná rekonštrukcia prebiehala postupne od roku 2014, pri ktorej bola vymenený krov, strešná krytina (škridla), odkvapové žľaby, tatranský profil, nová elektroinštalácia, znížený sadrokartónový strop, nová interiérová dlažba, opravený a upravený sokel - obklad v imitácii tehly.

Pozemok je zatrávnený ako malá lúka :-) a sú na ňom vysadené mnohé okrastné a ovocné dreviny, kríky (marhula, jabloň, hruška, mišpula, hurmikaki, levandula) a viaceré odrody hrozna.

Nehnuteľnosť je vo jedného majiteľa, nie je zaťažený žiadnou ťarchou a je k dispozícii ihneď.

Prístupová cesta zabezpečuje bezproblémový prístup k nehnuteľnosti ako aj parkovanie pred pozemkom.
Chata sa nachádza v tichej lokalite v záhradkárskej oblasti a v jej okolí sú postavené mnohé chaty, chalupy využívané na trvalé alebo rekreačné bývanie.

Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.

"....niečo pre Váš relax"
trieda
15 m²
15 m²
15 m²
399 m²
14x28 m²

Mgr. Jana Sláviková

Realitný maklér Nové Zámky

0908... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0908 798 364 janaslavikova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Komárne podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Komárne, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Komárne

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Komárne.

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62015
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
55840 janaslavikova[at]haloreality.sk 29990
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Mal som záujem predať byt - garzónku, preto som oslovil p. maklérku J. Slávikovu - zo spoločnosti Halo reality. Dohodli sme si obhliadku bytu, nafotili a uverejnil na stránke Halo reality a aj na iných portaloch. O 6 mesiacoch našla správneho klienta. Peter
  • Spokojná kupujúca jednoizbového bytu v okrese Nové Zámky, na fotke s realitnou maklérkou Mgr. Janou Slávikovou.

  • Uplne ze super maklerka, proste tip top. B. O.
  • Odporúčam pani Slávikovú ako realitnú makléri pri predaji či ķúpe nehnuteľnosti. Moja spokojnosť s jej profesionalitou, zodpovednosťou, ľudskosťou sa nedá opísať. Ako klient uznávam, že som bola ťažký oriešok a dala som určite zabrať, ale pani Slaviková mi ochotne vysvetlila veci tak, aby som všetkému porozumela. Maximálna spokojnosť a vrelo odporúčam. Ďakujem, V.P.
  • Nesmierna spokojnosť s pani Jankou! Profesionálny prístup, ochota, šikovnosť a odbornosť! Odporúčam každému využiť profesionálne služby pracovníkov Halo reality.
  • Spolupráca dobrá. Napriek problémom všetko dotiahnuté k spokojnosti. N.S.
  • Rýchle jednanie, príjemná s humorom, solídna, usmievavá, veľká spokojnosť. Barbora Lakatosová
  • Milá, ústretová pani maklérka. Vždy usmiata. Katarína
  • Ďakujem za predaj nášho domu pani maklerke Slavikovej. Všetko bolo v poriadku a bez problémov vybavené. Ešte raz ďakujem. HM
  • Profesionálne služby, nadštandardná snaha poskytovať klientovi poradenstvo, vynikajúci všeobecný rozhľad ohľadom trhu s nehnuteľnosťami.Uhríková
  • Veľká spokojnosť. :) Odporúčam, PH
  • Profesionalita, perfektný prístup, priateľské a ústretové jednanie, ochota a spoľahlivosť. Ďakujem za spoluprácu pani Slávikovej pri kúpe bytu, vrelo odporúčam a prajem veľa spokojných zákazníkov.Vachová T.
REALITNÝ MAKLÉR Komárno
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62015
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia