POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Predaj, rodinný dom Zlaté Moravce - ZNÍŽENÁ CENA

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
216 000 €
220 000 €
4 000€ZNÍŽENIE CENY O

Ak hľadáte rodinný dom s pekne upraveným pozemkom a na ulici, kde neprefrčí žiadne hlučné auto či kamión, práve toto môže byť niečo pre Vás.

Ponúkame na predaj veľký rodinný dom, ktorý môže slúžiť ako súkromné bývanie až pre 3 rodiny (samozrejme, so samostatnými vstupmi a bytovými jednotkami), resp. môže byť využitý na komerčné účely (penzión, kancelárie...).

Dom sa nachádza v tichej ulici vo vyhľadávanej lokalite, na rovinatom pozemku o rozlohe 760m². Do centra mesta sa vieš dostať pešo do 10 minút.

CHARAKTER DOMU ZOSTÁVA, VZHĽADOM OMLADOL

Rodinný dom štvorcového charakteru mal vždy niečo do seba. Jeho jednoduchosť a možnosti ponúkajú bývanie, v ktorom sa človek môže cítiť príjemne a šťastne.

ZAČIATKY OMLADZOVACEJ KÚRY

V roku 2010 bol rodinný dom zveľadený. Nové plastové okná, nový kabát - zateplenie a nový klobúk - strecha.

Všetko je pripravené na útulné bývanie hneď po nasťahovaní.

1.PRVÉ NADZEMNÉ PODLAŽIE (prízemie):
vstupnými dverami prichádzame do priestrannej haly s krbom a priestorom na odkladanie obuvi a kabátov, následne prejdeme chodbou do veľkej kuchyne. Z chodby sa dá prejsť do WC, kotolne a do pivnice. Z kotolne je urobený prechod do jednoizbového bytu, ktorý má aj samostatný vchod.

2.DRUHÉ NADZEMNÉ PODLAŽIE (prvé poschodie):
nachádzajú štyri neprechodné izby, z každej izby sa dá prejsť na balkón, WC a do kúpeľne

K domu bola pristavená prístavba, kde sa na prízemí nachádza jednoizbový byt
* jedna izba
* kuchyňa
* WC
* kúpeľňa
* komora
* technická miestnosť

Nad 1-izbovou bytovou jednotkou sa nachádza nezobytnené podkrovné bývanie s 3 izbami, ktoré si budúci majiteľ môže dokončiť podľa vlastných predstáv.

Kúrenie je riešené plynovým kotlom a kotlom na pevné palivo, v dome sú radiátory, vodovod a kanalizácia je obecná.

OHREV VODY:

prostredníctvom plynového kotla

ZÁHRADA:

je rovinatá a veľmi slnečná. Záhrada je oplotená a nachádzajú sa tu prevažne ovocné stromy.

PRECHÁDZKA PO DOME Z POHODLIA DOMOVA PRI KÁVIČKE

3D virtuálna prehliadka iba pre Vás.

Na všetky smery

Mesto Zlaté Moravce s počtom obyvateľov približne 11 800 sa nachádza v Nitrianskom kraji. Jeho veľkou výhodou je poloha: len 15 minút autom sú vzdialené Mochovce a 20 minút Vráble (čo by mohlo byť pre teba zaujímavé, ak tam pracuješ), a do 25 minút sa vieš dostať do Nitry či Levíc.

PRÍĎTE NA OBHLIADKU

Páči sa Vám tento dom? Príďte sa naň pozrieť. Je to jednoduché. Máte tri možnosti, ako na to. Zavolajte mi na číslo +421 905 806 395, napíšte mi SMS, alebo pošlite mail - marianhalabuk@haloreality.sk

Osobne Vám ho ukážem a zodpoviem na otázky, ktoré Vám môžu uľahčiť proces v rozhodnutí, ako môže do budúcna Vaše nové bývanie vyzerať.

izieb
520 m²
280 m²
280 m²
760 m²
áno
áno
1983
tehlová
pozemok
dvojgeneračný

Marián Halabuk

Realitný maklér Banská Bystrica, Brezno

0905... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0905 806 395 marianhalabuk[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Zlatých Moravciach podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Zlatých Moravciach, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Zlatých Moravciach

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Zlatých Moravciach.

35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62338
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
61726 marianhalabuk[at]haloreality.sk 216000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Vysoká profesionalita, ľudský prístup a ochota! MZ
  • 100% spokojnosť, ustretový, profesionálny prístup. Petrinec
  • Boli sme veľmi spokojní so službami od p. Halabuka a realitnej kancelarie, aj s osobným prístupom. Peter M.
  • Seriózny prístup, vždy ochotný.... Peter Szabo
  • Dobrý deň, s pánom Halabukom sme boli veľmi spokojný je to profesionál, dakujem. L. H. Nové Zámky
  • Veľmi dobrý predajca, predal mi už dve nehnuteľnosti. Ďakujem, Pavel Hronec
  • Rychle jednanie, ustretovost, ochota, Breznicky
REALITNÝ MAKLÉR Zlaté Moravce
35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62338
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia