Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, štvorizbový byt Žiar nad Hronom, Centrum II - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj priestranný 4-izbový byt vhodný pre väčšiu rodinku v okresnom meste Žiar nad Hronom. Nachádza sa vo vyhľadávanej, tichej a obľúbenej lokalite Centrum II v blízkosti autobusového nástupišťa.

Byt sa nachádza v zateplenom panelovom bytovom dome s výťahom a s lodžiou na 2/7 poschodí. Má príjemnú severovýchodnú - juhozápadnú orientáciu, slnečné lúče sú denným kúzlom domova.
Podlahová plocha bytu má výmeru 83,92 m². K bytu patrí slnečná lodžia orientovaná na severovýchod o rozlohe cca. 2 m² a na prízemí v spoločných priestoroch bytového domu látková pivnica o rozlohe cca. 1,2 m².
Parkovanie je verejné pred bytovým domom.
Celkové náklady aj s energiami sú približne 215 €/mesiac pre 3 osoby.

DISPOZÍCIA:

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, z 1 priestrannej izby, z 2 izieb a z 1 menšej izby. Zo vstupnej chodby sa vchádza do priestrannej obývacej miestnosti a vľavo do jednej z izieb, ktorú majiteľ využíva ako spálňu a do 1 menšej izby využívanú ako detskú izbu. Oproti vstupným bezpečnostným dverám sa nachádza murovaná spoločná kúpeľňa so sprchovacím kútom a priestorom na umiestnenie práčky, s umývadlom so skrinkou a s toaletou. Na konci chodby po jej pravej strane sa vchádza do ďalšej z izieb využívanej ako detská izba. Z izby cez vstupnú chodbu popri kúpeľni sa prechádza do kuchyne so špajzou a s výstupom na loggiu.

VYBAVENIE A ZARIADENIE:
Byt sa predáva bez zariadenia, okrem vstavaných skríň vyrobených na mieru v detských izbách. Byt prešiel veľmi vkusnou a modernou kompletnou rekonštrukciou pred 4 rokmi a rekonštrukcia kuchyne prebehla pred 12-timi rokmi, v rámci ktorých boli vymenené okná za plastové s látkovými žalúziami /deň-noc/, v obývacej miestnosti, v kuchyni, v 2-och izbách a v 1-ej menšej izbe sú plávajúce podlahy v rovnakom svetlom odtieni, okrem kuchyne tu je tmavší odtieň laminátovej podlahy, na chodbe je vinylová podlaha, v kúpeľni a na toalete je dlažba a keramický obklad vo svetlých zemitých farbách. Znížené stropy s bodovými svetlami v celom byte a veľmi zaujímavo v obývacej izbe znížený strop v strede so štvorcovým odsadením a veľmi pekným rôznofarebným podsvietením. Interiérové dvere dekor svetlého dreva v kombinácii s matným sklom a s obložkovanými zárubňami a v kúpeľni posuvné plné dvere v rovnakom dekore, ako interiérové dvere. Vymenené bezpečnostné dvere Securido.
Elektrina je vymenená v celom byte okrem kuchyne. V každej izbe je zásuvka na internetové pripojenie. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka do tvaru "L", zabudovaná plynová varná doska s elektrickou rúrou, špajza a útulne vyriešený priestor kuchyne s jedálenským kútikom.
Bytový dom je z panelovej zateplenej konštrukcie /v roku 2017/, bytový dom má 2 vchodové dvere od dvora a od parkoviska vybavené elektrickým vrátnikom na čip, vymenené sú obidve vstupné brány, obidve sú na čip, plastové okná na schodisku a v spoločných priestoroch pivníc. Energetický certifikát nebol predložený.
V cene ja zahrnutá aj cena za spoluvlastnícky podiel na pozemku pod bytovým domom.

LOKALITA:

V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť - základná škola, materská škola, ihriská, mestský úrad, nemocnica, lekáreň, pošta, kostol, potraviny, reštaurácie, banky, nákupné centrá a služby, autobusová stanica....

VÝHODY:

Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite.
Byt je vhodný na bývanie pre rodinky s deťmi, ktoré uprednostňujú väčší priestor na bývanie, čo spĺňa ponúkaná rozloha bytu.
Priamo z loggie bytu je výhľad na multifunkčné ihrisko, ktoré je vybudované nie len pre malých, ale aj pre veľkých. Za bytovým domom sa nachádza lúka určená na venčenie domácich miláčikov.
V našej cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis.

Ak Vás ponuka oslovila, srdečne Vás pozývam na obhliadku.

"Bývanie v štvorizbovom byte s vkusnou rekonštrukciou a v príjemnom prostredí"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62312
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
59984 anezkacurillova[at]haloreality.sk 142800
35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62312
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia