Možnosť realizácie rekonštrukcie bytu podľa vlastných predstáv

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

REZERVOVANÉ - Predaj, jednoizbový byt Žiar nad Hronom, Etapa - IBA U NÁS

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
54 900 €

Ponúkame Vám na predaj útulný 1 izbový byt s lodžiou vo vyhľadávanej lokalite v Žiari nad Hronom, na sídlisku Etapa. Podlahová plocha bytu je 34,39 m². Nachádza sa v panelákovom zateplenom bytovom dome, poschodie 3/8, s výťahom.
V cene ja zahrnutá aj cena za spoluvlastnícky podiel na pozemku pod bytovým domom.

DISPOZÍCIA:

Byt pozostáva zo vstupnej chodby s rozlohou 2,08m², z priestrannej obývacej izby s rozlohou 16,66m² prepojenej s lodžiou, ktorá je orientovaná do dvora, z kuchyne o rozlohe 10,20 m² a zo spojenej kúpeľne s toaletou s pôvodným umakartovým jadrom o rozlohe spolu 3,95m². Vstupná chodba rozdeľuje obytné miestnosti na priechodzie izby. Oproti vchodových dverí je vstup do kúpeľne s toaletou. Vpravo sa nachádza kuchyňa s pôvodnou kuchynskou linkou, s miestom pod oknom na umiestnenie jedálenského kútika. Z kuchyne sa prechádza do obývacej izby prepojenej s lódžiou. K bytu prislúcha pivnica situovaná v suteréne bytového domu o rozlohe 1,50 m².

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Byt sa predáva v pôvodnom stave. Prešiel v r. 2014 čiastočnou rekonštrukciou pozostávajúcej vo výmene okien za plastové so žalúziami, vo výmene stúpacích rozvodov. V obývacej izbe sú pôvodné, ale vo výbornom stave vybrúsené drevené stromčekové parkety, na chodbe a v kuchyni je linoleum. V kuchyni je pôvodná kuchynská linka, vybavením kuchyne je kombinovaný sporák a dres. Nové bezpečnostné dvere.

BYTOVÝ DOM:

Bytový dom disponuje 1 hliníkovými vchodovými dverami situovanými z dvora, s elektrickým vrátnikom, vymenené plastové okná na schodisku, komplet zateplenie bytového domu a nová rovná strecha.

VÝHODY:

Byt je svetlý, staraný a útulný.
Veľkou výhodou je lokalita, nachádza sa v blízkosti detského ihriska s online dráhou.
Skvelá orientácia na dve svetové strany – kuchyňa je orientovaná na severovýchod do ulice a obývacia izba s lódžiou je orientovaná na juhozápad do dvora.

LOKALITA:

Výborná lokalita v Žiari nad Hronom. Kompletná občianska vybavenosť v dosahu 5 minút peši - nemocnica, škola, škôlka, plaváreň, obchody (Jednota, Billa, Lidl, Kaufland, Tesco), reštaurácie, úrady, banky, ihriská, kostol, pošta.

NÁZOR MAKLÉRA:

Vhodný pre záujemcu, ktorý sa plánuje osamostatniť a uprednostňuje kúpiť si byt s lódžiou a zrekonštruovať si ho podľa svojho vkusu.
Byt je bez tiarch, kúpou ihneď voľný.
Bezproblémové parkovanie cez cestu v tesnej blízkosti pred bytovým domom.
Vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou.

"Možnosť realizácie rekonštrukcie bytu podľa vlastných predstáv"
vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
ihneď voľná
zateplená
bezproblémové parkovanie
izieb
34 m²
osobné
3/8
áno
áno
áno
áno
1974
panelová

Ing. Anežka Čurillová

Realitný maklér Žiar nad Hronom

0907... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0907 979 935 anezkacurillova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Žiari nad Hronom podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Žiari nad Hronom, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Žiari nad Hronom

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Žiari nad Hronom.

35000
zazmluvnených klientov
4699
recenzií od klientov
62367
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
65740 anezkacurillova[at]haloreality.sk 54900
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Milé empaticke žieňa. Vrele doporučujem. Pre mňa topka.
  • Spokojní kupujúci a predávajúci pri odovzdávaní dvojizbového bytu v Žiari nad Hronom, na fotke s Anežkou Čurillovou.

  • Pani Čurillová, ďakujem za spoluprácu. Málokedy stretneme takého milého, ochotného a ľudského človeka, ktorý robí svoju prácu tak dobre a odborne. Vaše služby určite odporúčam aj ostatným, ktorí chcú svoju nehnuteľnosť predať, alebo kúpiť. Ďakujem Olga
  • Vážim si profesionálny, ľudský a ústretový prístup pani Ing. Čurillovej a jej služby vrelo doporučujem. Som veľmi spokojná.Adeline Kocúrová
  • Max. spokojnosť, profesionalita, veľká vďaka za odvedenú prácu, snahu ochotu, osobný prístup, komunikáciu. Top maklérka, odporúčam každému či pri kúpe alebo predaji nehnuteľnosti. G.
  • Oceňujeme p. Čurillovú Anežku a vyjadrujeme spokojnosť s odbornosťou, aktívnym prístupom a snahou o zrealizovanie nehnuteľnosti. Veľmi milá, šikovná realitná maklérka, ktorá zrealizovala predať nehnuteľnosť, ako by bola jej vlastná. Pri každej našej otázke a probléme nám pomohla nájsť riešenie. Jej práca bola pre nás veľkou pomocou a úľavou. Vrelo odporúčame túto realitnú maklérku. MB
  • Vyslovujem veľkú spokojnosť s realitnou maklérkou p. Anežkou Čurilovou. Spokojná klientka H.Z.
  • Spokojní predávajúci a kupujúci pri odovzdávaní dvojizbového bytu v Žiari nad Hronom, na fotke s Anežkou Čurillovou.

  • Spokojní predávajúca a kupujúci trojizbového bytu v Žiari nad Hronom, na fotke s Anežkou Čurillovou.

  • Obrovská spokojnosť. Komunikácia perfektná a celá práca okolo predaja bytu k veľkej spokojnosti. Vrelo odporúčam túto milú a úžasnú pani všetkým ľuďom, ktorý sa rozhodnú predať nehnuteľnosť cez Halo Reality. Michal
  • Veľmi milá a ľudská osoba. Vo všetkom ústretová. Spolupráca prebehla na 1. Rodina S.
  • Spokojní predávajúci stavebného pozemku v okrese Žiar nad Hronom, na fotke s Anežkou Čurillovou.

REALITNÝ MAKLÉR Žiar nad Hronom
35000
zazmluvnených klientov
4699
recenzií od klientov
62367
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia