Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Vydrany - NOVOSTAVBA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame vám príležitosť, ktorá sa jednoducho neodmieta! Švorizbový rodinný dom, váš nový domov, ktorý vám doslova rastie pred očami, a k tomu možnosť obhliadky rovnakého, do holodomu dokončeného vzorového rodinného domu. To všetko v novovybudovanej štvrti obce Vydrany, vzdialenej iba 3 km od okresného mesta Dunajská Streda, pričom máte na výber z pozemkov vo výmere 862m² alebo 897 m².

Rodinný dom je vo výstavbe, predpokladaný termín dokončenia do štádia holodom je koniec mája 2022 až júl 2022. Stavebným materiálom je brúsená tehla s hrúbkou 30 cm, zateplenie 15 cm polystyrénom. Strešná krytina Terran Danubia hnedá. Všetky okná ako aj vchodové dvere sú plastové s trojsklom.

Každý kút tohto architektonicky veľmi prakticky a do detailov premysleného rodinného domu je navrhnutý za účelom vášho komfortného bývania. Cez krytý vstup do domu /6,78m²/ sa dostanete do priestrannej predsiene /5,63 m²/, kde sa ponúka možnosť na osadenie vstavanej skrine s odkladacím priestorom.

Nehnuteľnosť je rozdelená na dennú a nočnú časť, čo ocenia najmä rodiny s menšími deťmi. Srdcom domu je obývacia izba s jedálňou / 27,26 m²/. Francúzske okná v tejto miestnosti prinášajú do stavby jednoznačne množstvo pozitív. Prepúšťajú do miestnosti oveľa viac prirodzeného svetla a do domova prinášajú nerušené výhľady na okolie, čím zintenzívňujú spojenie s vonkajším svetom. Zároveň prepájajú obytný priestor so zastrešenou terasou / 13,11 m²/, či záhradou. Zimné večere vám spríjemní posedenie pri krbe.
Kuchyňa / 9,08 m²/, prepojená s obývacou izbou, má plánovanú kuchynskú linku v tvare U, samozrejmosťou je praktická špajza.
Nočnú časť rodinného domu tvoria dve detské izby / 12,34 m² a 13,45 m²/, ako aj rodičovská spálňa /15,12 m²/, ku ktorej patrí rodičovská kúpeľňa / 3,06 m²/ so sprchovacím kútom a toaletou/. Všetky tri izby sú nepriechodné. V chodbovej časti oceníte priestor pre zabudovaný šatník.
Centrálna kúpeľňa / 6,83 m²/ je pripravená k osadeniu sprchovacieho kúta, vane, toalety, ako aj dvojitého umývadla. Ďalšia toaleta je pri vstupe do domu. Technická miestnosť / 3,67 m²/ je tou časťou rodinného domu, v ktorej sa našiel priestor pre práčku, sušičku prádla, výstup sťahovacími schodmi na čiastočne pochôdznu povalu.

Pozemok patriaci k domu je oplotený z troch strán bariérovým oplotením, z uličnej strany na nového majiteľa čaká osadenie oceľových výplní / brána a bránička/. Novému majiteľovi je ponechaná možnosť úpravy rovinatého terénu okolo domu podľa vlastných predstáv. K dispozícii budete mať tri vlastné parkovacie miesta pred domom, ktoré budú, rovnako ako chodníky k domu a okolo domu, zo zámkovej dlažby. Pri zavlažovaní záhradnej časti svojho nového bývania oceníte vŕtanú studňu na dvore.

Odovzdanie rodinného domu v stave holodom v sebe zahŕňa aj teplovodné podlahové kúrenie, predprípravu na 4x TV, optický internet, centrálnu klimatizáciu, alarm systém, elektrickú vstupnú bránu, vonkajšiu fasádu, predprípravu na vonkajšie osvetlenie bodovými svetlami.

Srdečne Vás pozývam na obhliadku.



Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4680
recenzií od klientov
62223
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
57626 katarinaszaboova[at]haloreality.sk 248000
35000
zazmluvnených klientov
4680
recenzií od klientov
62223
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia