Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, obchodný priestor Tisovec, obchodný, skladovací a bytový priestor - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj obchodný, skladovací a zároveň bytový priestor v meste Tisovec.

Dispozícia: Budova je rozdelená do viacerých častí. Základné rozdelenie je : prízemie - obchodno skladové priestory a podkrovie - bytové priestory. Na prízemí sa aktuálne nachádzajú obchodné priestory cca 300m² v ktorých sa donedávna predával textil. Ku nim patria 2 samostatné toalety s umývadlami a bočný vchod pre príjazd nákladného auta s tovarom. Podkrovná bytová časť je rozdelená na dve polovice, každá má svoj vchod, okná a balkón. Jedna podkrovná časť je dokončená v štýle mezonetového bytu s vlastným sociálnym vybavením a je dlhodobo prenajatá Rýchlej zdravotnej pomoci, ktorá využíva aj garáž pod bytovým priestorom. Druhú časť podkrovia je možné dokončiť a využiť podla vlastného uváženia.

Využitie : Všetky priestory je možné prenajímať a tým po čase pokryť náklady na kúpu. Mezonetový podkrovný byt s garážou (ľavá polovica podkrovia) je zmluvne prenajatý už na niekoľko rokov vopred.

Lokalita a dostupnosť : Nehnutelnosť sa nachádza v centre mesta Tisovec a zároveň pri hlavnej ceste na križovatke trás Brezno-Revúca-Rimavská Sobota. Parkovanie je zabezpečené s oboch strán budovy - parkovacia plocha je mestská - verejná a stále prístupná. Do skladovej časti budovy je bezproblémový príjazd pre nákladné auto s prívesom.

Rozmery : Celková plocha pozemku - 500m², zastavaná časť - 370m², oplotený priestor nádvoria pre vjazd nákladného auta - 130m², predná strana budovy 22m, ľavá bočná strana 21m, pravá bočná strana 13m.

Stav nehnuteľnosti : Budova prešla rekonštrukciou pred cca 10 rokmi - bola vybudovaná úplne nová škridlová strecha pod ktorou vznikli bytové priestory, boli vymenené okná a dvere za plastové. Celá budova je vykurovaná plynovým kotlom, napojená na elektrinu 220/380V, Obecný vodovod a Obecnú kanalizáciu.

Fotografie interiéru budú doplnené čoskoro.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62262
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
53128 jansvinciak[at]haloreality.sk 83000
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62262
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia