Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Sokolce, útulný a zároveň priestranný

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj štvorizbový rodinný dom v obci Sokolce, ktorý sa nachádza na priestrannom slnečnom pozemku o rozlohe 1608 m².

Rodinný dom má dva samostatné vchody. Hlavným vchodom sa vchádza z ulice do chodby, ktorá je prepojená s dennou miestnosťou, z ktorej sa vchádza do dvoch nepriechodných a jednej priechodnej izby, do kúpeľne a samostatnej toalety. Druhý vchod je z dvora, ktorý umožňuje priamy vstup do jedálenskej časti a kuchyne. Pri kuchyni je umiestnená menšia špajza a technická miestnosť – kotolňa.

K domu je pristavaná priestranná terasa a technická miestnosť s výstupom na povalu. Vedľa domu sa nachádza samostatne stojaca garáž a altánok, ktorý je moné využiť aj ako parkovanie pre ďalšie dve autá.
Rodinný dom bol postavený v roku 1968 z pálených tehál. Rekonštrukcia rodinného domu sa začala v roku 2004, kedy nad prístavbou a terasou bola vymenená strešná krytina na asfaltový šindel a boli vymenené vodovodné a čiastočne elektrické rozvody, bola rekonštruovaná kúpeľňa a toaleta. V roku 2019 bol obnovený krov na hlavej časti domu a vymenená strešná krytina na plechovú, boli osadené plastové okná a žalúzia, namontovaná klimatizácia, boli vymenené laminátové podlahy, dlažba, v celom dome bol zaizolovaný strop. V roku 2021 boli vymenené radiátory. Ústredné kúrenie a TÚV je zabezpečené plynovým kotlom.
V dome je elektrina, obecný vodovod, plyn a splašková voda je odvádzaná do žumpy.

Udržiavaná záhrada s ovocnými stromami siaha až do ďalšej ulice, preto je na pozemok možný vstup z dvoch ulíc. Vo dvore je rekonštruovaná samostatne stojaca garáž, altánok, studňa a uličný plot je drevený.

Upravený dvor so zámkovou dlažbou, s vysadeným trávnikom, jazierkom, živým plotom z tují a s vysadenou zeleňou ponúka možnosť okamžitého nasťahovania a komfortného bývania.

Prístupová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti, ako aj parkovanie pred ňou.

Obec Sokolce, ktorá ponúka základnú občiansku vybavenosť, je vzdialená od kúpeľného mesta Veľký Meder 4 km a do Bratislavy cesta autom trvá približne 40 minút.

Nehnuteľnosť je vo vlastníctve jedného majiteľa bez tiarch.

Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.

"Na lepšie dni a lepší život"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
60823 andreavigh[at]haloreality.sk 135000
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia