Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Sereď, 3D OBHLIADKA - IBA U NÁS + VIDEOOBHLIADKA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj 3-izbový útulný byt o rozlohe 65 m² s veľkou loggiou.

Link na 3D VIRTUALNU PREHLIADKU:
https://my.matterport.com/show/?m=tT9Gbu9uNmL

Link na VIDEO OBHLIADKU:
https://youtu.be/q2990CwVXjk

Vaše nové ,,hniezdočko" na bývanie sa nachádza na ideálnom 2. poschodí päťposchodového, zatepleného bytového domu, s výťahom, na Legionárskej ulici v Seredi. Bonusom je, že na každom poschodí sú len 2 byty, čo vytvara pocit väčšieho súkromia a pokoja.
Byt prešiel takmer kompletnou rekonštrukciou, čo vám ešte dáva priestor na dotvorenie drobností podľa vašich predstáv.
Kľúčovou výhodou tohto bytu je aj jeho poloha priamo v meste, s výbornou občianskou vybavenosťou.
Výborná poloha bytu s výhľadom na oboch stranách na zeleň a nie na parkoviská a cestu, ako je už žiaľ v dnešnej dobe takmer štandard. Keď vaše dieťa vybehne zo vchodu bytového domu, nevybehne na cestu, alebo parkovisko, ale ocitne sa na chodníku a rozsiahlej trávnatej ploche.
Dostupnosť do centra je fantastická. Všade máte na skok. Pri pohybe v rámci mesta zabudnete na auto, lebo ho nepotrebujete ani na nákupy, ani na zábavu a dokonca ani na ,,presun" detí do škôlky či školy. Deti môžu chodiť do školy a škôlky, ako sa vraví, v papučiach.
Dokonca ak aj pracujete mimo mesta, autobusová a železničná stanica je v dosahu do 5 minút peši kľudným tempom.
Ak cestujete autom, tak poloha mesta je výborná, nakoľko hneď na jeho okraji je priame pripojenie na diaľnicu do všetkých okolitých smerov, do Bratislavy, Nitry a Trnavy.
To, že byvate v meste, nevylučuje vyžitie v prekrásnom prostredí prírody v okolí rieky Váh. Prejdete len kúsok cez mesto a môžete si užiť voľnosť v prírode, či už pasívne, na prechádzky, rybolov, alebo aj aktívne využijete niekoľko desiatok kilometrov cyklotrás.

Toľko výhod a to sme ešte neskončili.
Ak ste si nepozreli 3D a VIDEO odhliadka, tak Vás k zhliadnutiu presvedčia bližšie informácie o samotnom byte.
Kúpeľňa a samostatná toaleta sa nachádzajú oproti vstupu do bytu. Jedná sa o typické rozloženie a rozlohu, akú poznáte aj z iných bytov.
Keď stojíte vo veľkej vstupnej chodbe, po ľavej strane vidíte vstup do detskej izby a do útulnej kuchyne. Po pravej strane vidíte vstup do veľkorysej obývacej izby, z ktorej je hneď na začiatku vstup do spálne s loggiou. Veľa párov sníva o priestrannej loggii priamo zo spálne, o rannom alebo večernom posedeni pred spaním. Vám sa tento sen môže splniť.
Nakoľko vstup do spálne je hneď na začiatku, umožňuje to malou úpravou docieliť, že aj obývacia izba môže byť nepriechodná.
Byt má samozrejme aj iné možnosti usporiadania, ale o tom bližšie pri kávičke a osobnej obhliadke.

Ešte zopár informácií k bytu a bytovému domu:
Bytový dom bol postavený v roku 1991, čiže je relatívne mladý.
V roku 2018 prebehlo kompletné zateplenie ( energetická trieda B ) a rekonštrukcia, samozrejme vrátane aj výťahov, kompletných rozvodov, vody, plynu, kanalizácie a elektriny.
Samozremosťou je vysokorýchlostný optický internet a káblová televízia.
K úplnej spokojnosti nechýba ani samostatná pivnička a kočikáren.
Byt sa predáva čiastočne zariadený.

Teraz je už iba na vás, spraviť prvý krok.
Ak vás virtuálne byt zaujal a máte chuť na osobnú obhliadku, neváhajte ma kontaktovať. Rád vás osobne oboznamim s jeho detailami a atmosférou kľudu.

Teším sa na naše spoločné stretnutie.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62322
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
60607 michaldusecina[at]haloreality.sk 124990
35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62322
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia