Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Santovka, Malinovec, Maďarovská 101/65, ubytovňa - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY + VIDEOOBHLIADKA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj veľký rodinný dom (10 izieb) s možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom, ubytovňa alebo penzión v blízkosti termálneho kúpaliska Santovka Wellness (600 m). Samostatne stojaci objekt sa nachádza na hlavnej ceste, má tri podlažia z toho jedno ako suterén čiastočne zapustený a dve poschodia. Dom sa nachádza na mierne svahovitom pozemku o rozlohe 1671 m² s vlastným parkoviskom a veľkou garážou v suteréne.
V suteréne sa ešte nachádza kotolňa s dvomi kotlami (jeden ako záložný, nepoužívaný), sušiareň, práčovňa, 2x sklad a schodisko k zadnému východu a schody na 1. podlažie. Tu sa nachádza hlavný vchod so vstupnou halou, 4x nepriechodná, 1x priechodná izba, 2x sociálne zariadenie s WC, kuchynka, sklad. Na 2. podlaží sú dva byty. Jeden trojizbový je s jednou priechodnou izbou s priestrannou loggiou, dvomi nepriechodnými izbami, kuchyňou, kúpeľňou s vaňou, WC a komorou. Druhý dvojizbový byt má nepriechodné izby, kúpeľňu a záchod.
Na dome je nutná rekonštrukcia keďže dom nebol dlhšiu dobu v prevádzke a je v pôvodnom stave. Dom je murovaná stavba z roku 1978 z tehál (37,5 cm hrubé steny), fasáda je tvorená bledou vonkajšou omietkou, sokel tvorí keramický obklad. Zastrešenie je rovnou strechou so spádom s asfaltovou krytinou. Steny sú z omietky, podlahy a schodisko sú dlažba, betón a gumolit, okná sú pôvodné drevené. Kúrenie a ohrev vody je ústredné na plyn. Za domom je štátny pozemok ktorý nie je využívaný a je možné ho odkúpiť.
Dejiny Santovky sú úzko späté s minerálnymi prameňmi. Vyskytujú sa tu zdroje minerálnych a liečivých termálnych vôd rôzneho zloženia. Nachádza sa tu obľúbené kúpalisko, chránené prírodné výtvory – travertíny, Tufová kopa a travertínové jazierka. Známa je aj liečivá minerálna voda Santovka. Obec Demandice je vzdialená 3 km, Levice ležia 16 km severozápadne, Šahy 20 km juhovýchodne, Štúrovo 47 km južne. V obci sa nachádza obchod, pošta, reštaurácia a ubytovanie.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4673
recenzií od klientov
62221
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
47803 bohuslavazaborska[at]haloreality.sk 63000
35000
zazmluvnených klientov
4673
recenzií od klientov
62221
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia