Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom , Šibeničný Vrch - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj tehlový rodinný dom v meste Rimavská Sobota časť Šibeničný Vrch.

Dom pozostáva z dvoch nadzemný poschodí, jedného medziposchodia a kompletne podpivničených priestorov.
Do domu sa vchádza hlavným vchodom z prednej časti. K dispozícii je aj zadný vchod. Jednotlivé poschodia sú prepojené schodiskom.

Dispozícia - podpivničené priestory pozostávajú z chodby, technickej miestnosti, miestnosti kde je sauna, miestnosti kde je kaďa na ochladenie a udiareň, skladu, špajze, telocvične a garáže kde sa nachádza momentálne druhá telocvičňa.

Prvé nadzemné poschodie : zádverie, komora, vstupná hala kde je obývačka s krbom, kuchyňa v ktorej nájdeme Českú pec a špajzu, kúpelňa s vaňou a sprchovým kútom a samostatné WC.

Medziposchodie: v strede schodiska vstúpime do veľkej spálne s krbom a veľkou terasou nad garážou. Vedľa tejto miestnosti sa nachádza veľká izba ktorá slúži ako šatník ( Pôvodne tam mala byť kuchyňa a je tam zavedená aj voda a plyn ).

Druhé nadzemné poschodie : chodba, 4 izby ( jedna z nich má balkón ), komora, samostatné WC a kúpelňa so sprchovým kútom a vaňou.

Technické parametre:
Dom bol skolaudovaný v roku 1983.
Podlahy má kombinované - plávajúce podlahy, drevené parkety a dlažba. Vykurovanie je plynovým kotlom alebo krbom. V dome sú radiátory. Dom má kompletne všade Euro okná až na jedno okno v obývacej izbe ktoré je drevené. Strecha je plechová. Elektrické rozvody sú medené.

Dom je napojený na elektrinu, plyn, mestský vodovod a mestskú kanalizáciu.

Obytná plocha domu je 250m², zastavaná plocha je 163m² a úžitková plocha je 320m².

Pozemok - celková plocha pozemku je 1712m². Pozemok je v prednej časti v miernom svahu a vzadu je rovinatý. Na pozemku sa nachádzajú okrasné dreviny, ovocné stromy, terasa a miesto na relax s posedením. Pozemok ponúka možnosť si spraviť prístup aj zo zadnej časti priamo z hlavnej cesty.
Rodinný dom má aj alarm.

Blízke okolie - susedstvo je veľmi tiché a príjemné. Do centra mesta to je 15 minút pešo a 5 minúty autom. Mesto Rimavská Sobota je kompletne občiansky vybavené.

Maklér odporúča túto nehnuteľnosť.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
60519 michalkamensky[at]haloreality.sk 239990
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia