Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Pezinok - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj krásny samostatne stojaci štvorizbový rodinný dom uprostred veľkorysého pozemku, len 5 minút chôdze od centra Pezinka. Jedná sa o, okrem vonkajšej fasády, kompletne zrekonštruovaný rodinný dom o výmere celkovej úžitkovej plochy 224 m². Dom má vysokú sedlovú strechu krytú kvalitnou strešnou krytinou Bobrovka – Mediterran. Orientácia denných častí domu, ako aj hlavnej časti pozemku, je na juh.

Pozemok o celkovej výmere 1.336 m² je okrem malej záhradky celý upravený ako park (alebo raj pre deti ;-)) - iba trávnik, stromy a kríky. Nachádzajú sa tu dospelé stromy (jablone, orechy, čerešňa, hruška), niekoľko mladých stromčekov a iná zeleň.

Celý pozemok je obklopený zeleňou takým spôsobom, že poskytuje svojim obyvateľom úplné súkromie. Na pozemku sa taktiež nachádza úžasný drevený domček pre deti so šmykľavkou, prístrešok napríklad na drevo, alebo bicykle, netypická kôlňa a vlastná studňa.

Dispozične dom pozostáva zo štyroch podlaží. Najnižšie podlažie – čistá, suchá pivnica, ktorá sa rozprestiera pod celým domom, asi z polovice výšky pod zemou a skladá sa zo štyroch miestností, kde nájdeme aj WC a schody do vyvýšeného prízemia domu.

Prízemie pozostáva z veľkej kuchyne prepojenej s obývačkou, jednej samostatnej izby, kúpeľne s WC a haly, z ktorej vedú schody do pivnice a aj do prvého poschodia domu.

Na poschodí sa nachádzajú dve samostatné izby, jedna s veľkým šatníkom, do ktorého sa dá vojsť a ďalšiu krásnu, veľkú kúpeľňu s toaletou. Vo finále nesmieme zabudnúť na schody do úplného podkrovia, ktoré sa využíva ako úložný priestor.

Dom je postavený ako klasická stavba prelomu 50-60tych rokov z plnej pálenej pezinskej tehly s obvodovými múrmi o hrúbke 50cm. Rekonštrukcia prebehla v rokoch 2017 a 2018. Všetky materiály použité pri rekonštrukcii sú prémiovej kvality. Plastové okná Trocal osadené trojsklom, kvalitné španielske keramické obklady a dlažby, nové medené rozvody, elektrina, voda, kúrenie, kotol Buderus.

V obývačke je umiestnený krásny, do priestoru vystupujúci krb s vyvložkovaným, vyfrézovaným, antikorovým komínom. Na krbe ako aj na iných častiach domu je vidieť umelecké cítenie jeho súčasných majiteľov. Sú to jemné detaily - zaoblené rohy, jemná práca s obkladmi, ako aj väčšie zásahy, napríklad pódium v obývacej izbe a podobne.

Materiály, orientácia a dispozícia zaručujú veľmi príjemné teploty počas všetkých ročných období a nízke náklady na bývanie. Pre štvorčlennú rodinu mesačné náklady predstavujú cca 140,-Eur.

Lokalita, v ktorej sa dom nachádza ponúka kompletnú občiansku vybavenosť okresného mesta. Doslova do pár minút chôdze sa dostanete do centra mesta, nakoľko je vzdialené iba 600 metrov. Obchody, všetky úrady, poliklinika, pošta, kaviarne, reštaurácie, kultúra, autobus aj vlak, to všetko doslova „pod nosom“. Bratislava 20km, diaľnica D1 10km.

Napriek tomu, že sa dom nachádza blízko centra mesta a leží pri hlavnej ceste je vďaka miernemu svahu na okraji pozemku a bohatej zeleni veľmi dobre chránený od ruchu mesta.

Tento rodinný dom a jeho pozemok ponúkajú veľmi príjemné miesto pre život, hlavne rodinám s deťmi, majiteľom väčších domácich miláčikov, alebo jednoducho ľuďom, ktorí ocenia krásny, pokojný priestor poskytujúci maximálne súkromie v náručí zelene a zároveň dostupnosti výdobytkov civilizácie. Príďte osobne vyskúšať atmosféru tohto miesta a uvidíte, že Vás očarí.

Srdečne Vás pozývam na obhliadku.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
51391 katarinaparsova[at]haloreality.sk 399000
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia