Veľkorysý priestor pre bývanie i podnikanie v interiéri aj exteriéri

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Nová Ves nad Žitavou, možnosť viacgeneračného bývania, po rekonštrukcii - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame vám na predaj pekný, zachovalý, priestranný 5 izbový rodinný dom s krásnym pozemkom v pokojnej obci Nová Ves nad Žitavou, okres Nitra.

Dom sa dá považovať za dvojgeneračný, keďže ho tvoria 2 samostatné obytné jednotky prepojené v jeden celok.
Jedna z obytných jednotiek je takmer po kompletnej rekonštrukcii a ihneď obývateľná vo vyššom štandarde, druhá je v pôvodnom stave.

Rodinný dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 1458 m² (orientačná šírka 14 m x dĺžka 88 m), zastavaná plocha domu je približne 210 m². Celková rozloha zastavanej plochy pozemku je 576 m². Zvyšná plocha pozemku je charakterizovaná ako záhrada s rozlohou 882 m².

DISPOZÍCIA:

- 3 samostatné vchody do domu, jeden z prednej, zrekonštruovanej časti domu, druhý a tretí z dvora, z prednej a zadnej časti druhej obytnej jednotky.

1. časť domu
- zádverie, chodba, 1 veľká priechodná obývacia miestnosť, 1 nepriechodná spálňa, 1 detská izba, veľká kuchyňa s jedálenským kútom, kúpeľňa spojená s toaletou.

2. časť domu
- menšia chodba prepájajúca obytné časti, samostatná kúpeľňa s toaletou, vstup do obytnej časti, chodba, priechodná kuchyňa so vstupom do ďalšej izby, samostatná nepriechodná izba, komora/špajza s výstupom na povalu, ďalšia chodba oddelená stenou a dverami, do tejto chodby samostatný vstup z exteriéru, letná kuchynka - nepriechodná izba so vstupom do pivničných priestorov.

Pivničné priestory:
1 miestnosť - dielňa + 2 miestnosti, kde je umiestnené čerpadlo na vodu aj kotol na pevné palivo.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Pôvodná stavba zo 60. rokov (prvá časť domu), ktorá prešla rekonštrukciou v posledných 5 rokoch, je zhotovená z pálenej tehly a kvadry, strecha valbová s krytinou šindel. Prístavba je spojená s pôvodnou stavbou domu dvoma stenami, bola postavená v 90. rokoch z tehly, strecha valbová, krytina šindel. Stav prístavby je pôvodný s výnimkou vymenených plastových okien a dverí. Napriek pôvodnému stavu je ale aj táto časť obývateľná a aktuálne aj obývaná. Letná kuchynka je aktuálne v procese rekonštrukcie.

Rekonštrukcia 1. časti domu zahŕňala:
výmena okien a dverí za plastové (tieto boli vymenené aj v 2. časti domu), laminátové podlahy a dlažba na podlahách, stierky a maľovka, nové rozvody vody a elektriny, nové vodné čerpadlo, nový plynový kotol s rozvodmi do nových radiátorov v celom dome vrátane 2. časti, kuchynská linka, zateplenie fasády, fasáda celého domu ukončená natiahnutím sieťky a lepidla, fasádna omietka nebola zrealizovaná.

V prednej časti dvora bola vytvorená parkovacia plocha pre 3 autá zo zámkovej dlažby a betónový chodník, brána do dvora, ako aj predný plot sú kované, bránu poháňa elektrické ovládanie.

Vedľa rodinného domu sa nachádza niekoľko malých hospodárskych budov (drevených), ktoré aktuálne slúžia ako úložný priestor. Za rodinným domom sa nachádza záhrada, ktorá je opticky predelená na 2 časti, predná časť je využívaná na relax, oddych a je tu umiestnený bazén a detské ihrisko.
Druhá časť je využívaná na pestovanie ovocia a zeleniny, nachádza sa tu aj fóliovník.

Nehnuteľnosť nie je zaťažená žiadnou problémovou ťarchou a k dispozícii bude novému majiteľovi v čase podľa dohody.

Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k domu, vo dvore domu zaparkujú aj 3 osobné autá.

Pozemok je oplotený, susedia bezproblémoví.

INŽINIERSKE SIETE:

Dom je napojený na elektrinu a plyn, obecný vodovod je možné pripojiť, avšak momentálne sa voda v dome využíva zo studne, na vodovod nie je napojený.

Zdrojom úžitkovej vody je studňa.
Odpad je riešený žumpou vo dvore domu.
Vykurovanie domu zabezpečuje plynový kotol, je ale možné využívať aj funkčný kotol na pevné palivo s rozvodmi na radiátory v celom dome.
Ohrev teplej vody zabezpečuje elektrický bojler.

MESAČNÉ NÁKLADY:

Mesačné náklady na obývanie domu predstavujú do 200 eur mesačne (plyn, elektrina).

VÝHODY:

Rodinný dom je možné využiť aj pre viacgeneračné bývanie, keďže má 3 samostatné vstupy, jedna časť prešla rekonštrukciou, je ihneď obývateľná, možnosť dokončiť si druhú, v tomto momente tiež obývateľnú časť domu podľa vlastných predstáv.
Taktiež je možné dom využiť aj na podnikateľské účely (autoservis, remeslo, menšie hospodárstvo).
Veľkou výhodou je napojenie na diaľnicu smer BA, NR, BB vo vzdialenosti do 9 km od obce, čo urýchli dopravu do okresných miest a priľahlých obcí.
Výhodou je aj napojenie na všetky inžinierske siete (obecný vodovod možné dopojiť) vrátane optického internetu, ktorý je už v nehnuteľnosti zapojený.

LOKALITA:

Obec Nová Ves nad Žitavou disponuje základnou občianskou vybavenosťou, nájdete tu potraviny, pohostinstvo, obecný úrad, poštu, materskú školu, ihrisko. Kompletnú občiansku vybavenosť zastreší mesto Vráble, vzdialené do 6 minút cesty autom, prípadne okresné mesto Nitra vzdialené do 27 km od obce, do ďalšieho okresného mesta Levice sa dostanete do 30 min. autom a do Zlatých Moraviec do 15 min. cesty autom.

NÁZOR MAKLÉRA:

Vzhľadom na stav nehnuteľností, zaujímavú cenu pri zvážení, že sa jedná o 2 samostatné bytové jednotky, možnosť rekonštrukcie 2. časti domu podľa svojich predstáv, veľký upravený pozemok, lokalitu do 6 min. autom do najbližšieho mesta Vráble, túto nehnuteľnosť rozhodne odporúčam.

V prípade seriózneho jednania a vážneho záujmu dohoda na cene istá.

Ak vás nehnuteľnosť zaujala, viac informácií Vám rada poskytnem pri osobnej prehliadke, neváhajte ma kontaktovať.

"Veľkorysý priestor pre bývanie i podnikanie v interiéri aj exteriéri"
izieb
trieda
576 m²
200 m²
130 m²
1458 m²
17x88
áno
áno
1989
tehlová
pozemok
dvojgeneračný

Judita Janíčková

Realitný maklér Levice

0908... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0908 037 834 juditajanickova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Nitre podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Nitre, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Nitre

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Nitre.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62348
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
64546 juditajanickova[at]haloreality.sk 179990
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Dobrý deň pani Janíčková, veľmi pekne ďakujeme pani Janíčkovej za skvelú spoluprácu, bola pre nás od začiatku až do konca naozaj TOP maklérka. Prajeme jej veľa osobných aj pracovných úspechov.
  • Pani Janíčková je TOP....
  • Veľmi profesionalne jednanie s klientom, usmievavá a ochotná pomôcť. Určite odporúčam pre predaj Vašej nehnuteľnosti.Vrecníkova Zuzana
  • P.Janíčková si svojou profesionalitou získala moju dôveru a svojim riešením problémov a usmerňovaním dokázala aj v tejto nepriaznivej dobe úspešne predaj môj byt...odporúčam. Zuzana T.
  • Spokojní kupujúci a predávajúci pozemku v okrese Levice, na fotke s realitnou maklérkou Juditou Janíčkovou.

  • Spokojní kupujúci a predávajúci trojizbového bytu v okrese Levice, na fotke s realitnou maklérkou Juditou Janíčkovou.

  • Super spokojnosť veľká.
  • Spokojní predávajúci a kupujúci rodinného domu v okrese Levice, na fotke s realitnou maklérkou Juditou Janíčkovou.

  • Chcem sa poďakovať pani Judite Janíčkovej za profesionálny prístup,ochotu a trpezlivosť pri predaji nášho domu. Spolupráca s ňou bola vynikajúca. Oceňujem, že mi pomohla nastaviť najlepšiu možnú cenu nehnuteľnosti. O každom kroku ma vopred informovala, všetko sme spoločne diskutovali a hľadali najlepšie riešenia. Mohla som sa na ňu od začiatku až do konca celého procesu spoľahnúť. Určite by som jej služby využila aj v budúcnosti a taktiež odporučila rodine aj známym. ĎakujemMonika Kondačová
  • S pani Janíčkovou sme boli nadmieru spokojní. So všetkým nám vždy hneď pomohla, dokonca aj cez víkend. Robí si svoju prácu na 110 percent. Veľmi milá a ľudská pani maklérka. Môžem len odporučiť. J. R.
  • Veľmi sme boli spokojní s pani Janíčkovou, príjemné a profesionálne vystupovanie. Ďakujeme jej za náš domček.
  • Spokojná predávajúca pri odovzdávaní rodinného domu v Leviciach, na fotke s realitnou maklérkou Juditou Janíčkovou.

REALITNÝ MAKLÉR Nitra
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62348
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia