Chata na Domaši, ktorú kvôli lokalite jednoducho musíte kúpiť.

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

REZERVOVANÉ - Predaj, chata Kvakovce, Domaša - Dobrá - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
100 000 €
135 000 €
35 000€MEGA ZNÍŽENIE O

Hľadáte chatu na Domaši s priamym prístupom k vode?
A s možnosťou mať čln pod vizuálnym dohľadom?
Tak ste ju možno práve našli....
Ponúkame na predaj chatu na Domaši v časti Dobrá neďaleko prístavného móla s priamym prístupom k vode. Dvojpodlažná murovaná chata leží na rovinatom (terasovom) pozemku o výmere 167 m² a rozmeroch 17x10 m. V chate je zavedená elektrina a kanalizácia (žumpa), ako aj vodovod z dvoj-kubíkovej nádoby za chatou. Je možnosť urobiť studňu a napojiť ju na chatu.

DISPOZÍCIA:

Do chaty sa vstupuje zboku do menšej predsiene, z ktorej sa ide do kúpeľne s WC a do kuchyne. Z kuchyne vedú dvere do garáže - odkladacej miestnosti (pivnice) a taktiež po schodoch na horné podlažie. Do garáže sa dá vojsť aj zvonku plechovou bránou hneď vedľa vstupu do chaty. Na poschodí je obývačka s výstupom na loggiu a z nej sa ide do dvoch menších samostatných spální.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Chata bola postavená v r. 1975, je v pôvodnom, ale veľmi zachovalom stave. V exteriérovej časti boli nedávno postavené gabiónové oporné múry a terasa.

VÝHODY:

Najväčšou výhodou tejto chaty je to, že sa z nej dá ísť priamo k vode.
Ďalšie výhody:
- možnosť spustenia člnu do vody, pričom keď je ukotvený, možnosť vizuálneho dohľadu
- tichá lokalita hneď pri prístavnom móle výletnej lode
- milí susedia
- možnosť vodných športov a oddychu

MESAČNÉ NÁKLADY:

Keďže sa v chate nebývalo celoročne, nie je možné ich určiť presne. Ale sú minimálne, pretože v lete sa platilo iba za elektrinu, prípadne za drevo do kozuba a za občasné vytiahnutie žumpy. V zime sa tam nebývalo, ale bolo by to to isté s tým, že by tam boli vyššie náklady na elektrinu kvôli elektrickým zdrojom tepla (ohrievačom), čo možno vyriešiť zmluvou s VSE na nočný prúd (priamy ohrev objektu 22 hod. v rámci dňa). Samozrejme najlacnejšou variantou je kozub, pretože kúrenie drevom je stále najlacnejšie.

LOKALITA:

Ako som už uviedol v časti výhody, najväčšou výhodou tejto chaty je to, že sa z nej dá ísť priamo k vode a je tu možnosť spustenia člnu do vody, pričom keď je ukotvený je aj možnosť vizuálneho dohľadu. Ide o tichú lokalitu neďaleko prístavného móla výletnej lode BOHEMIA - DOMAŠA. V lete je prístup majiteľov iba cez rampu, takže cudzí návštevníci nemajú do tejto lokality prístup. Z chaty je nádherný výhľad na vodnú hladinu.

NÁZOR MAKLÉRA:

Keď som uvidel túto chatu prvý krát, neskutočne som sa do nej zamiloval. Tie gabiónové oporné múry vytvárajú úžasné terasy. Ale najmä kvôli lokalite, pretože chata sa dá upraviť podľa svojich predstáv, ale lokalita nie.

"Chata na Domaši, ktorú kvôli lokalite jednoducho musíte kúpiť."
vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
ihneď voľná
elektrina, kanalizácia
elektrina na pozemku
žumpa
izieb
trieda
48 m²
90 m²
60 m²
167 m²
17x10 m²
áno
tehlová
pozemok
2

Ing. Štefan Páll

Realitný maklér Prešov, Košice

0911... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0911 750 107 stefanpall[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Vranove n/Topľou podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Vranove n/Topľou, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Vranove n/Topľou

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Vranove n/Topľou.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62345
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
64672 stefanpall[at]haloreality.sk 100000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Spokojný predávajúci nehnuteľnosti v Košiciach, obchod zastrešoval manažér pobočky Ing. Štefan Páll.

  • Profesionálny prístup. Spolupráca je výborná.
  • Som veľmi spokojná s realitným maklérom p. Ing. Štefan Páll. Vybavil veľa klientov na obhliadkach aj bez mojej prítomnosti, reklamu vypracoval na jednotku. Ďakujem za vybavenie všetkého a veľmi mi ušetril čas. VĎAKA.Alena
  • Veľké poďakovanie a spokojnosť,ochotný a profesionálny prístup zo strany p. Pálla. Odporúčam. Jurašková
  • Spokojní kupujúci pozemku v okrese Košice, obchod zastrešoval Ing. Štefan Páll.

  • Spokojní klienti rodinného domu v okrese Lučenec, obchod zastrešova Ing. Štefan Páll.

  • Príjemný človek na jednotku. M.G.
  • Spokojná kupujúca dvojizbového bytu v Prešove, obchod zastrešoval manažér pobočky Ing. Štefan Páll.

  • Super maklér, profesionálny a ľudský prístup.
REALITNÝ MAKLÉR Vranov nad Topľou
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62345
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia