Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Jelšovec - NOVOSTAVBA - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj nedokončenú novostavbu rodinného domu v obci Jelšovec. Dom je situovaný v kľudnom prostredí na okraji obce. Svojím umiestnením je vhodný pre klientov, ktorí kladú dôraz na súkromie. Po dokončení je nehnuteľnosť vhodná na trvalé bývanie, prípadne na rekreačné účely, zároveň má všetky predpoklady na komerčné využitie v oblasti turistického ruchu.

Nehnuteľnosť stojí na pozemu s celkovou rozlohou 570 m², zastavaná plocha tvorí 119 m². Na pozemku je umiestnený prístrešok s výmerou 58 m², ktorý je možné využiť na parkovacie státie pre dve vozidlá, prípadne zariadiť ako vonkajšie posedenie. V zadnej časti pozemku je situovaný druhý prístrešok s výmerou 44 m².

Dom s obytnou plochou 150 m² pozostáva z prízemia a podkrovnej časti so sedlovou strechou opatrenou plechovou strešnou krytinou. Dispozícia prízemnej časti pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, samostatnej toalety, spojovacej chodby so schodiskom do podkrovia, technickej miestnosti, kuchyne, jedálne a obývacej miestnosti. Podkrovná časť domu je dispozične rozdelená na tri obytné miestnosti s plánovanou kúpeľňou a samostatnou toaletou s predpripravenými rozvodmi vody a odpadu. Chodbovú časť je možné využiť vstavným nábytkom na úložné priestory.

Nehnuteľnosť je ponúkaná v stave rozostavanosti holodomu, s kompletnou inštaláciou rozvodov vody, odpadu a elektroinštalácie a osadením plastových okien a vchodových dverí. Zdroj tepla a ohrevu vody je plánovaný plynový kotol umiestnený v technickej miestnosti prízemia. Plynová prípojka je umiestnená priamo na pozemku nehnuteľnosti. Nehnuteľnosť disponuje dvoma vlastnými zdrojmi vody, vŕtanou aj kopanou studňou, zároveň je vyriešená predpríprava na pripojenie domu k verejnému vodovodu aby v budúcnosti neboli potrebné ďalšie stavebné úpravy. Nehnuteľnosť nie je napojená na kanalizáciu, odpad je plánovaný použitím septiku prípadne domovej čističky odpadových vôd. Pozemok je komplet oplotený, plotové diely sú kotvené v betónovom základe.

Nehnuteľnosť sa nachádza v lokalite so širokými možnosťami a podmienkami pre aktívny oddych, vychádzky do prírody, s dostupným 28 km okruhom cyklotrasy Jelšovec - Veľká nad Ipľom - Kalonda - Rapovce - Mikušovce - Lučenec, prípadne relaxu na termálnom kúpalisku Novolandia v obci Rapovce vzdialenom 11 km.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62290
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
55909 * 68000
35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62290
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia