Rekreácia a oddych priamo v srdci NP Nízke Tatry

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rekreačný pozemok Jarabá, so stavebným povolením - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
69 990 €

Ponúkame na predaj pozemok s rozlohou 444 m², ktorý je určený pre výstavbu rekreačnej chaty. Leží v čarokrásnom prostredí v Národnom parku Nízke Tatry, v obci Jarabá. S pozemkom sa predáva aj betónový základ stavby rekreačnej chaty so schálenou projektovou dokumentáciou a platným stavebným povolením. Pôdorys drevenej stavby má rozmery 6 x 6 metrov a je projektovaná do poschodia. Elektrická prípojka 230/400 V je na pozemku a vodovodná prípojka sa nachádza v bezprostrednom susedstve. K pozemku je prístup z miestnej komunikácie, ktorá vedie aj k ďalším chatám. Vzhľadom na polohu pozemku je k nemu dobrý prístup aj v zimných mesiacoch, cesta je pravidelne udržiavaná.
Pozemok je vhodný pre rekreačné účely, pre každého, kto má rád turistiku, zber húb, lyžovanie a poznávanie krás Nízkych Tatier a blízkeho okolia. Príroda je tu čarovná po celý rok.
Jarabá je malá, vysoko položená horská obec na južných svahoch Nízkych Tatier. Rozprestiera sa v úzkej a hlbokej doline potoka Štiavnička pod sedlom Čertovica. Jarabá má menší, avšak veľmi hornatý chotár po oboch stranách hlavnej cesty, ktorá tvorí rozhranie medzi ďumbierskou a kráľovohoľskou časťou Nízkych Tatier.

"Rekreácia a oddych priamo v srdci NP Nízke Tatry "
voda, elektrika, žumpa
voda
444 m²

Mgr. Kristína Jediná

Realitný maklér Dunajská Streda

0917... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0917 436 749 kristinajedina[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Brezne podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Brezne, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Brezne

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Brezne.

35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62325
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
57198 kristinajedina[at]haloreality.sk 69990
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Spokojní predávajúci trojizbového bytu v Banskej Bystrici, obchod zastrešovala realitná maklérka Mgr. Kristína Jediná.

  • Spokojní klienti po podpise zmlúv od svojho nového bytu v Bratislave, obchod zastrešovala realitná maklérka Mgr. Kristína Jediná.

  • Ďakujem za vysvetlenie ochotu a promtne vybavenie. Kristínka je maklér na 1.
  • Spokojná predávajúca pozemku v okrese Nitra, po podpise kúpnych zmlúv s realitnou maklérkou Mgr. Kristínou Jedinou.

  • AAA - myslim si, ze tot moje hodnotenie na dostatocnu vypovednu hodnotu - este raz dakujem za spolupracu.Kronka Peter
  • Ďakujem Kristínke za skvelú prácu. Jej vysoko profesionálny a zároveň ľudský a priateľský prístup mi bol oporou počas celého procesu predaja. Z každého hovoru či stretnutia bolo jasné, že práci nielen rozumie, ale ju aj baví. Marek
  • Spokojní predávajúci štvorizbového bytu v Banskej Bystrici, obchod zastrešovala realitná maklérka Mgr. Kristína Jediná.

  • 100% prístup a profesionalita. ON
  • Spokojní predávajúci a kupujúca po podpise zmlúv od dvojizbového bytu v Bratislave, obchod zastrešovala realitná maklérka Mgr. Kristína Jediná.

  • Som veľmi spokojný so službami maklérky. Marek Liptai
  • Pani bola velmi mila, ustretova a usmiata. Urcite ju tato praca bavi. Velka spokojnost. A.V.
REALITNÝ MAKLÉR Brezno
35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62325
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia