Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Hviezdoslavov, 5 izieb, tichá lokalita

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj 5. izbový, dvojpodlažný rodinný dom v tichej časti obce Hviezdoslavov. Celková rozloha slnečného a rovinatého pozemku je 668 m², má pravidelný tvar s rozmermi cca 17x40 m. Rodinný dom, ktorého úžitková plocha je 170 m², bol skolaudovaný v roku 2008 a je vo výbornom technickom stave.

Technické informácie: tehla, zateplenie minerálna vlna, strecha škridla Bramac, 6 komorové plastové okná s izolačným dvojsklom so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, alarm na SIM kartu, bodové osvetlenie na senzor, kúrenie plynové do radiátorov, krb s možnosťou vykurovania do radiátorov, automatická brána, tesársky krov, nízkonákladový rodinný dom (mesačné náklady okolo 100 eur mesačne). Voda je zo studne, kanalizácia riešená formou čističky. Kuchynská linka disponuje umývačkou riadu (60 cm), sklokeramickou varnou doskou a elektrickou rúrou. Kompletná projektová dokumentácia je k dispozícii.

Dispozícia:
prízemie - vstupná chodba s nábytkom na mieru, kúpeľňa so sprchovým kútom, toaletou a oknom, veľkorysá miestnosť - obývacia časť s murovaným krbom, výstupom na terasu a kuchyňa do U s jedálenskou časťou. Priestor disponuje viacerými oknami, ktoré prinášajú do interiéru množstvo denného svetla. Na prízemí je tiež úložný priestor pod schodami, prechodová chodba a samostatná izba so vstavanou skriňou a pohľadom na terasu a do záhrady.
poschodie: schodisko so strešným oknom, 3 samostatné izby. 2 izby majú výstup na balkón, v jednej je klimatizačná jednotka, z druhej je možný vstup do podkrovia, ktorý slúži ako ďalší úložný priestor. V druhej kúpeľni je vaňa, sprchový kút, toaleta a francúzske okno. Francúzske okno je tiež v tretej izbe. Poschodie má samostatný odkladací priestor.

Na pozemku sa nachádza samostatne stojaci menší murovaný domček, ktorý slúži ako odkladací priestor a je rozdelený na 2 samostatné miestnosti. Záhrada poskytuje dostatok súkromia a prestrešená terasa s rozmermi 10x3,6 m vám poskytne príjemný relax od jari do jesene. Na pozemku je možnosť parkovania auta na zámkovej dlažbe, prípadne pred domom je dostatok parkovacích miest pre viac áut.
Obec Hviezdoslavov sa stáva čoraz populárnejším miestom pre život, nakoľko spĺňa všetky atribúty moderného bývania. Nehnuteľnosť sa nachádza v jednej z najkrajších častí obce, tichá lokalita a menšia ulička zaručuje dostatok súkromia a bezpečia aj pre rodiny s malými deťmi. Dobrú a rýchlu dostupnosť do Bratislavy zabezpečuje nová diaľnica, vlakové aj autobusové spojenie. V obci je dobrá občianska vybavenosť a necelých 5 km je mesto Šamorín. MŠ a cirkevná škola je v pešej dostupnosti. V obci prebieha výstavba obchodného centra s množstvom prevádzok, zdravotné stredisko.

Nehnuteľnosť je bez tiarch. Srdečne pozývam na obhliadku, prípadne vám rada poskytnem ďalšie informácie mailom alebo telefonicky.


"Tichá lokalita, výborná občianska vybavenosť, blízkosť Bratislavy"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62338
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
51541 kristinajedina[at]haloreality.sk 270000
35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62338
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia