Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Gbely - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj samostatne stojaci rodinný dom s manzardovou strechou. Postavený je na rovinatom pozemku (900m²), v zastavanom území mesta Gbely s prístupom z asfaltovej komunikácie. Dom má jedno nadzemné podlažie s čiastočným podpivničením a podkrovím. Je určený na celoročné rodinné bývanie.

Dispozícia:
Cez vstupné dvere sa vchádza do zádveria, z ktorého sa vstupuje do chodby. Z chodby sa vstupuje do troch izieb, kúpeľne, samostatného WC s umývadlom, kuchyne s komorou a dvojramenného schodiska so vstupom do podkrovia a do pivničných priestorov. Z južnej strany je samostatný východ z podesty schodiska do záhrady rodinného domu.
Podkrovie je tvorené chodbou so vstupom do troch izieb, balkónom do ulice a povalovým priestorom.
Podzemné podlažie je tvorené chodbou a tromi miestnosťami.

Rodinný dom prešiel počas životnosti čiastočnými rekonštrukciami.
Konkrétne:
- Objekt je vykurovaný plynovými ohrievačmi s výduchom spalín cez stenu do vonkajšieho prostredia (1990)
- Murovaný podzemný bazén 3,25m x 5,65m s hĺbkou 1,5m (1990)
- Okná sú plastové s izolačným dvoj-sklom s hliníkovým oplechovaním (2012)
- Hlavné vstupné dvere sú plastové
- Interiérové dvere dyhované (2020) do oceľových zárubní

Vstupné dvere do závetria sú oceľové s presklením. Podlaha v obytných miestnostiach je z bukových vlysov. Vo vstupnom závetrí, zádverí, v kuchyni, WC, kúpeľni a na chodbe je keramická dlažba. V kúpeľni je oceľová smaltovaná vaňa, samostatná sprcha a keramické umývadlo. TÚV je ohrievaná v elektrickom zásobníkovom ohrievači, ktorý je umiestnený v kúpeľni. V kuchyni je kuchynská linka na báze dreva v dĺžke cca 2,20m, plynový sporák, digestor, kuchynský nerezový drez. Elektrický rozvádzač s poistkovým istením je v zádverí. V obývacej miestnosti je krb.

Na dvore - pred a vedľa domu sa nachádza príslušenstvo: ploty, vodovodná prípojka, prípojka splaškovej kanalizácie, plynová prípojka, vzdušná prípojka NN, hospodárska budova (1980), garáž s montážnou jamou (1983), kopaná studňa (8m) s elektrickým čerpadlom, ktorá slúži na polievanie záhrady a napúšťanie bazéna, spevnená plocha.
Na pozemku sa nachádza viacero ovocných stromov, ako čerešňa, višňa, hruška, slivka.

Gbely sú mestom v okrese Skalica. Nachádzajú sa 70km severne od Bratislavy, v blízkosti hraníc s Českou republikou (10km) a Rakúskom. V meste Gbely sa nachádza mestský úrad, materská a základná škola, stredná škola, zdravotné zariadenie. Dostupnosť do centra mesta pešo do 5min. Zástavka autobusovej dopravy 300m, železničná zastávka 1km. Predajňa potravín 300m.

Majiteľ disponuje znaleckým posudkom z roku 2022. Nehnuteľnosť je kúpou voľná. Predáva sa nezariadená, po dohode s majiteľom možnosť ponechať niektorý nábytok.

Odporúčam obhliadku!

"Veľmi dobre dispozične riešený rodinný dom s kompletným príslušenstvom"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
57945 lukasemrich[at]haloreality.sk 156000
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia