POPIS NEHNUTEĽNOSTI

REZERVOVANÉ - REZERVOVANÉ - Predaj, rodinný dom Chocholná - Velčice - ZNÍŽENÁ CENA - IBA U NÁS + VIDEOOBHLIADKA

Znížená cena TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame na predaj starší rodinný dom v pôvodnom stave s hospodárskou budovou a záhradou nachádzajúci sa v obci Chocholná Velčice. Dom je umiestnený na rovinatom pozemku o výmere 960 m².

POZEMOK:

Dom je umiestnený v prednej časti rovinatého pozemku. Pred domom sa nachádza predzáhradka a z pravej strany domu vedie 3,5 m široká prístupová cesta do zadnej časti pozemku. Hneď za domom sa nachádza dvor s hospodárskou budovou na jeho kraji a v zadnej časti pozemku je ovocná záhrada. Zastavaná plocha pozemku ( dom + hospodárska budova ) je približne 200 m² ( 110 + 90 ). Na pozemku sa nachádza taktiež menšia drevená kôlňa .

DISPOZÍCIA:

Rodinný dom je čiastočne podpivničený s jedným nadzemným podlažím a čiastočne obytným podkrovím. Do domu sa vchádza zo dvora vstupnou chodbou so schodiskom. Z nej sa vstupuje do predsiene nachádzajúcej sa v strede domu. Z tejto sa následne pristupuje do jednotlivým miestností v dome, do kuchyne , kúpeľne a tiež na schodisko vedúce do podkrovia. V podkroví nachádzajú dve miestnosti, pričom väčšiu s oknom môžeme považovať za obytnú. Neobytná povala je rozdelená na dve časti. Hneď pri dome vo dvore sa nachádza hospodárska budova s niekoľkými miestnosťami pôvodne využívaná na chov zvierat a tiež ako sklad.

Zastavaná plocha domu je 110 m², obytná 80 m² ( obytné izby+kuchyňa), úžitková približne 210m².

Kuchyňa -14 m²
Izba 1 - 18 m²
Izba 2 - 18 m²
obývačka -18 m²
kúpeľňa s WC - 5m²
Schodisko - 2 m²
Vstupná chodba - 2 m²
Predsieň - 10 m²
obytná časť podkrovia -17 m²
pivnice - 40 m²

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Obe nehnuteľnosti sú v pôvodnom stave a vyžadujú rekonštrukciu. Dom je postavený z pálenej tehly, kolaudovaný bol okolo roku 1940 a jeho stav zodpovedá veku a opotrebovaniu. Celé vybavenie domu, okná, dvere, , kúrenie, podlahy a pod. sú pôvodné. Strecha domu je polvalbová vpredu, sedlová v zadnej časti, je pokrytá betónovou škridlou a pod ňou sa nachádza čiastočné obytné podkrovie. Podlahy v dome sú betónové, pokryté rôznymi podlahovými krytinami v závislosti od miestnosti. ( drevo, linoleum, dlažba. ) Vykurovanie bolo pôvodne zabezpečené kotlom na pevné palivo, plynovými gamatkami a taktiež kachlami nachádzajúcimi sa v jednotlivých miestnostiach. Ohrev teplej vody bol zabezpečený elektrickým bojlerom. Kúrenie aktuálne vyžaduje rekonštrukciu a je funkčné len čiastočne. Aktuálne je dom odpojený od plynu, no ten je na pozemok zavedený a je možné ho kedykoľvek napojiť. Odpady sú zvedené do žumpy a však kanalizácia sa nachádza hneď vedľa pozemku a taktiež je možne sa na ňu napojiť.

INŽINIERSKE SIETE:

Plyn zavedený na pozemok, kanalizácia hneď pred pozemkom, obecný vodovod, elektrina.

VÝHODY:

Cena, rovinatý pozemok, záhrada.

LOKALITA:

Obec Chocholná - Velčice je zaujímavou lokalitou na bývanie. Nachádza sa zhruba 11 km od Trenčína a 18 km od Nového Mesta nad Váhom. Ide o obec s dobrou občianskou vybavenosťou, nachádza sa v nej škôlka, škola (1-4).

NÁZOR MAKLÉRA:

Jedná sa síce o staršiu nehnuteľnosť, ktorú je nutné rekonštruovať, no má zaujímavú cenu. Dom nemá vážnejšie vady a pri troche predstavivosti je možné z neho spraviť peknú nehnuteľnosť. Je blízko Trenčína.

"Starší dom so záhradou a hospodárskou budovou v Chocholnej - Velčice"
ihneď voľná
izieb
110 m²
210 m²
80 m²
960 m²
69x14
áno
1960
tehlová
pozemok
klasický
2

Ing. Martin Vozár

Realitný maklér Nové Mesto nad Váhom, Trenčín

0908... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0908 996 875 martinvozar[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Trenčíne podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Trenčíne, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Trenčíne

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Trenčíne.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62341
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
64174 martinvozar[at]haloreality.sk 109000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Boli sme s predajom domu veľmi spokojní, tak rýchlo predaný dom sme ešte nevideli :) Veľké ďakujem. Manželia M.
  • Ďakujeme za pomoc s predajom bytu. Pán Vozár má profesionálny a ľudský prístup. LU
  • Pre nás Pan maklér, doposiaľ sme mali skúsenosti s neochotnymi, nátlak robiacimi maklérmi, pán Vozar bol pre nás veľmi príjemnou zmenou 😉 ochotný, nevtieravý, rýchly (i nehnuteľnosť bola predaná veľmi rýchlo:) , ochotne nás sprevádzal aj ostatnými papierovačkami súvisiacimi s predajom. Odporucame 😉Veronika
  • Maximálna spokojnosť s prácou a prístupom makléra. Každému môžem len odporučiť.
  • Pán maklér je štvrtý v poradí, s ktorým som spolupracovala. Pán Vozár vie veľmi presne, precízne a rýchlo ale zároveň aj s kľudom pracovať. To bolo pre mňa veľmi dôležité! Odporučila som ho v rodine ďalej. Margaréta Ružičková
  • Odbornost, profesionalita, ludsky pristup.
  • Bola som spokojná s prístupom, poradenstvom a precíznosťou pána Vozára. A.M.
  • Veľká spokojnosť s pánom Vozárom, robí svoju prácu veľmi profesionálne,všetko vie pekne vysvetliť.
  • Pán Vozár je veľmi príjemný a ústretový, vie odborne poradiť. V prípade otázok a nejasností je ochotný vysvetliť a navrhnúť optimálne riešenie. Doporučujem, Adriana Balážová
  • Cením si veľkú ústretovosť a samozrejme aj odbornosť pána Vozára. Verím, že sa ešte stretneme. Miroslav Z.
  • Vážení predávajúci, kupujúci - ak ste bezradní - Ing. Vozár poradí. Každú zverenú transakciu s precíznosťou profesionála dotiahne do úspešného záveru - k spokojnosti všetkých zúčastnených. Patrí mu VEĽKÉ ĎAKUJEM! E.L.
  • Ing. Vozár = dobrá voľba. Rýchle, profesionálne jednanie, ochota vysvetliť a poradiť pri predaji pozemku. Odporúčam aj iným bezradným klientom. Srdečne ďakujem. E.L.
REALITNÝ MAKLÉR Trenčín
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62341
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia