Overená nehnuteľnosť

Bezpečná kúpa s profesionálmi v realitách

Predaj, záhradný pozemok 660m² Budmerice - IBA U NÁS

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
89 000 €

EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj rovinatý pozemok na liste vlastníctva vedený ako záhrada s rozlohou 660 m² so šírkou cca 22 m v Budmericiach v zastavanom území obce v tichej príjemnej lokalite.

K pozemku vedie asfaltová komunikácia vo vlastníctve obce. Pozemok je oplotený, v dosahu pozemku sú privedené siete: elektrina, voda, optický kábel. Odpad je potrebné riešiť formou septiku alebo žumpy.

Podľa územného plánu obce je pozemok určený na výstavbu rodinného domu, koeficient zastavanosti je 0,4, koeficient zelene 0,4, maximálna podlažnosť 2 nadzemné podlažia, územné rozhodnutie ani stavebné povolenie zatiaľ nie je vydané, ale do budúcna je možné využiť ako stavebný pozemok.

Obec Budmerice, nachádzajúca sa cca 40 km od Bratislavy a 16 km od Trnavy, ponúka kompletnú občiansku vybavenosť – škola, škôlka, zdravotné stredisko, pošta, športové areáli, nádherný anglický park pri Budmerickom kaštieli, krásna príroda v okolí vhodná na prechádzky.

660 m²
22x29
pozemok

Ing. Katarína Paršová

Realitný maklér Bratislava

0905... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0905 784 757 katarinaparsova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Pezinku podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Pezinku, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Pezinku

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Pezinku.

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62012
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
61197 katarinaparsova[at]haloreality.sk 89000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Veľmi milá, príjemná a ochotná maklérka. Spokojnosť nadmieru. Alexandra Bellová
  • S pani Katarínou som spolupracoval pri predaji svojho prvého bytu a aj pri kúpe väčšieho bytu v Bratislave. Pri obidvoch predajoch som bol spokojný s jej profesionálnym prístupom. Poskytla potrebné rady pre úspešnú realizáciu predaja a ak by som potreboval pomôcť s predajom v budúcnosti určite sa na ňu obrátim opäť.Rudolf Trbušek
  • Chcem sa poďakovať pani Kataríne Paršovej za profesionálny a ľudský prístup pri vybavení prenájmu nehnuteľnosti. Oceňujem ochotu, flexibiltu, ústretovosť, milé a príjemné vystupovanie. Veľmi odporúčam a budem rád spolupracovať aj naďalej. P.C.
  • Spolupráca s pani Ing. Paršovou bola od samého začiatku na vysoko profesionálnej úrovni a považujem ju za absolútnu špičku v tomto obore. Riešili sme spolu predaj nehnuteľnosti, oceňujem jej nasadenie, rýchlosť odozvy, ústretovosť a mimoriadne priateľský prístup. Odporúčam ju každému, kto uvažuje predať/kúpiť nehnuteľnosť. Za mňa maximálna spokojnosť a veľké ďakujem! Jana B.
  • Veľmi pekne ďakujeme Katke za to, aká je ochotná, šikovná, milá, pri predaji bytu sme sa na ňu mohli úplne spoľahnúť, aj komplikácie vyriešila bravúrne. Aj ako realitná maklérka aj ako osoba, od nás má 100 bodov a 1*!Ďakujeme! Katarína Škodová
  • Pani Paršová má skvelý prehľad v rámci realitného trhu, všetko rieši promptne a klienta priebežne o všetkom informuje. Je to profesionálka, ktorá má veľmi milé, ľudské, priateľské vystupovanie a úsmev na tvári. Klientovi dáva dostatočný priestor pre jeho rozhodnutia, nevytvára žiadny nátlak, zároveň ak klient potrebuje usmerniť, ochotne poradí. Veľmi dobre sa s ňou komunikuje, je prirodzená a je naozaj vidno, že má vo svojej profesii veľké skúsenosti, čo z nej robí makléra na správnom mieste. Ďakujem za sprostredkovanie a celý servis a odporúčam spoluprácu s pani Paršovou.
  • Super komunikácia, profesionálny prístup. MB
  • Pani Paršová má vysoko profesionálny prístup, jednanie na úrovni, maximálne ústretová. Vrelo odporúčam, boli sme s ňou veľmi spokojní.
  • Neskutočne zlatá žena. Veľmi príjemná, ľudská a profesionálna spolupráca :) Veľmi sa teším a ďakujem. Prajem všetko dobré. Juraj
  • Katka je najlepšia. Ďakujeme. Jozefína Pappová
  • Ďakujem veľmi pekne za tak profesionálny, ľudský, ústretový prístup.Katka je priateľská, vybalila aj nemožné a stále bola nápomocná. Odporúčam najviac ako sa len dá. Správy maklér je pri kúpe nehnuteľnosti dôležitý. Bol to náš prvý byt a bez nej by som nevedela ako mám postupovať,čo treba vybaviť a pod. Ďakujem ešte raz! Jana
  • Chcela by som poďakovať p. Paršovej za profesionálny prístup a celkovo môžem povedať, že spolupráca bola pozitívna a bezproblémová. Odporúčam každému, kto hľadá spoľahlivého realitného makléra. Terézia Hapčová
REALITNÝ MAKLÉR Pezinok
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62012
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia