Svetlý, trojizbový byt sitovaný v lokalite s množstvom zelene

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Bratislava Podunajské Biskupice, Hronská - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Exkluzívne na predaj Vám ponúkame svetlý, priestranný, trojizbový byt situovaný v lokalite s množstvom zelene, na Hronskej ulici, v mestskej časti Podunajské Biskupice.

Byt sa nachádza na 5p./8p. v zateplenom panelovom bytovom dome s výťahom.

Podlahová plocha bytu je 66,16 m² ( vrátane 1,25 m² pivničnej kobky) + 3,5 m² lodžia.

Vykurovanie je ústredné. Orientácia bytu je na dve svetové strany: izby sú orientované na východnú stranu, obývacia miestnosť a kuchyňa sú orientované na západnú stranu.

DISPOZÍCIA:

vstupná chodba, kuchyňa, obývacia miestnosť s východom na lodžiu, dve izby, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

v rámci bytu bola realizovaná čiastočná rekonštrukcia : vymenená elektroinštalácia bola v celom byte (okrem jednej izby), urobené boli tiež stierky, maľovka, zrekonštruovaná bola kuchyňa s kuchynskou linkou, kúpeľňa a toaleta. Osadené sú 3-komorové plastové okná s vnútornými žalúziami. Podlaha v obývacej miestnosti bola menená za plávajúcu, v ostatných miestnostiach ostala pôvodná gumená podlaha. Vchodové dvere sú bezpečnostné.

BYTOVÝ DOM:

bol skolaudovaný v r.1976, konštrukcia je panelová, a od roku 2010 prešiel dom postupne kompletnou rekonštrukciou- zateplenie, zrekonštruovaná bola strešná krytina, vymenený bol výťah, stúpacie rozvody, minulý rok boli vymenené aj komplet rozvody plynu a kanalizácie. Bytový dom disponuje dvomi vstupnými bránami pričom jedna je na čip a druhá na kľúč.

STAV PARKOVANIE:

v okolí bytového domu bezproblémové.

MESAČNÉ NÁKLADY:

pre 3 osoby sú vo výške: 164€/ správca / + 22€ elektrika/plyn.

Zariadenie a vybavenie je na dohode s majiteľom.

LOKALITA:

ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. V blízkosti domu sa nachádzajú potraviny Terno, základná škola, materská škola, gymnázium, fitness, zastávka MHD.
V pešej dostupnosti sú aj obchody Billa, Lidl, Tesco a nákupné centrum HRON s ďalšími obchodmi a službami.
Výhodou je aj rýchle napojenie na diaľničný obchvat D1 a D4. Pre nadšencov športu sú dostupné rôzne športoviská ako aj neďaleko vzdialená cyklotrasa.

"Svetlý, trojizbový byt sitovaný v lokalite s množstvom zelene"
izieb
66 m²
osobné
5/1
áno
áno
áno
áno
1976
panelová

Mgr. Martina Drozdová

Realitný maklér Bratislava, Pezinok

0948... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0948 626 346 martinadrozdova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Bratislave podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Bratislave, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Bratislave

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Bratislave.

35000
zazmluvnených klientov
4699
recenzií od klientov
62371
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
65597 martinadrozdova[at]haloreality.sk 164990
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Rýchle jednanie, príjemné vystupovanie. Ochota poradiť a pomôcť. Patrik Banáry
  • Spokojný a odporúčam všetkým. MS
  • Velmi ustretova a profesionalna, prijemna komunikacia,som velmi spokojna.Ambrusova
  • Spokojní predávajúci a kupujúci pri odovzdávaní bytu v Bratislave, na fotke s realitnou maklérkou Martinou Drozdovou a Katarínou Paršovou.

  • Maťka je veľmi ochotná, spolahlivá a priateľská. Do týždňa nám našla nového podnájomnika, takže sme nadmieru spokojní klienti. Ďakujeme krásne :)Simona
  • Pani Martinka je veľmi príjemná a pozitívna osoba, veľmi dobre sa s ňou komunikuje, jej prístup je naozaj profesionálny. Za nás veľká spokojnosť. Denisa Horínková
  • Veľmi milý človek a ochotný. Ďakujeme
  • Ďakujem za spoluprácu, perfektný profesionálny aj ľudský prístup. Maximálna vecnosť, ústretovosť a slušnosť. S pozdravom, klient Michal Beňo.
  • Veľká spokojnosť. L.P.
  • Pani Drozdová bola veľmi pohotová, ústretová a vybavila k spokojnosti všetky záležitosti podľa dohody. EN
  • S pani Drozdovou sme boli spokojní. Bola dochvílna a podľa možností aj ústretová. Ďakujeme za spoluprácu. P. + S.H.
  • So službou pani Drozdovej som velmi spokojna. Nadalej mi je ochotna pomôcť pri dalsich krokoch, ktoré potrebujem vyriešiť. Maria P.
REALITNÝ MAKLÉR Bratislava
35000
zazmluvnených klientov
4699
recenzií od klientov
62371
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia