Overená nehnuteľnosť

Bezpečná kúpa s profesionálmi v realitách

Predaj, rekreačný pozemok Blahová, tichá lokalita pri Malom Dunaji - IBA U NÁS

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame na predaj slnečný rovinatý pozemok v tichej rekreačnej oblasti, v prekrásnom prostredí katastra obce Blahová, okres Dunajská Streda. Rozloha pozemku je 734 m², drevený plot je po celom obvode okrem miesta na osadenie vstupnej brány. Pozemok sa nachádza v tesnej blízkosti rieky Malý Dunaj, ktorá je obľúbeným miestom pre oddych a relax - rybárčenie, splav, načerpanie novej energie v lone prírody Žitného ostrova.
FUNKČNÉ VYUŽITIE:
Pozemok je určený na výstavbu rekreačnej chaty s 1 nadzemným podlažím, pričom maximálna výška stavby sa môže zvýšiť o 1 ustúpené podlažie, o výšku šikmej strechy s podkrovím. Ideálne rozmery pozemku sú cca 22 a 27 metrov šírka, 27 a 35 metrov dĺžka.
Elektrická prípojka je vedľa pozemku, voda bude riešená formou studne a odpad odvedený do žumpy. Prístup k pozemku je po asfaltovej a betónovej komunikácii.

LOKALITA:

Pozemok sa nachádza len 35 km od okraja Bratislavy (Podunajské Biskupice), Dunajská Streda je vzdialená 20 km, centrum obce Blahová 5,6 km, Malkia park a Slovakia Ring 12 km, Slnečné jazerá Senec 30 km, X-BIONIC resort - výnimočné miesto pre šport, oddych, wellness, gastro... je vzdialené 29 km.

Ak túžite váš voľný čas prežiť v tichom prostredí obklopený prírodou typickou pre juh Slovenska, ďaleko od hlučného davu, ale s dobrou a rýchlou dostupnosťou do miest s kompletnou občianskou vybavenosťou, ponúkaný pozemok naplní vaše očakávania. A ktovie, možno sa toto miesto nakoniec stane vašim trvalým domovom.

Srdečne pozývam na obhliadku, ktorá je možná po dohode 7 dní v týždni, v ranných aj večerných hodinách a tiež počas víkendu.

elektrina
elektrina
734 m²
pozemok

Mgr. Kristína Jediná

Realitný maklér Dunajská Streda

0917... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0917 436 749 kristinajedina[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Dunajskej Strede podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Dunajskej Strede, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Dunajskej Strede

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Dunajskej Strede.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62348
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
63628 kristinajedina[at]haloreality.sk 59990
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Bol som veľmi spokojný celkovo so službami makléra, všetko sme vybavili rýchlo ak sa vyskytol nejaký "problém" okamžite sa vyriešil, komunikácia bola okamžitá, celkovo spokojnosť niet čo dodať. Pavol Benca
  • Spokojní predávajúci svojej nehnuteľnosti v okrese Dunajská Streda, po podpise kúpnych zmlúv s realitnou maklérkou Mgr. Kristínou Jedinou.

  • Som veľmi spokojný so službami maklérky. Marek Liptai
  • Ďakujem za vysvetlenie ochotu a promtne vybavenie. Kristínka je maklér na 1.
  • Spokojní predávajúci rodinného domu v okrese Topoľčany, po podpise kúpnych zmlúv s realitnou maklérkou Mgr. Kristínou Jedinou.

  • Spokojní predávajúci štvorizbového bytu v Banskej Bystrici, obchod zastrešovala realitná maklérka Mgr. Kristína Jediná.

  • Som maximálne spokojná s pani Kristínou. Renata Roth
  • Pani bola velmi mila, ustretova a usmiata. Urcite ju tato praca bavi. Velka spokojnost. A.V.
  • Spokojní predávajúci a kupujúca po podpise zmlúv od dvojizbového bytu v Bratislave, obchod zastrešovala realitná maklérka Mgr. Kristína Jediná.

  • Spokojná predávajúca a kupujúca bytu v Banskej Bystrici, obchod zastrešovala realitná maklérka Mgr. Kristína Jediná.

  • Dávam 5 hviezdičiek. Juraj
REALITNÝ MAKLÉR Dunajská Streda
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62348
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia