Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, apartmán Bešeňová - NOVOSTAVBA - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

239 000 €
10 000€MEGA ZNÍŽENIE O

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj zariadený luxusný apartmán s balkónom v osobnom vlastníctve, o rozlohe 38,35 m², nachádzajúci sa na 3. poschodí v novom modernom ubytovacom komplexe - v hoteli Akvamarín Bešeňová, ktorý bol ako ďalšia súčasť vodného parku uvedený do prevádzky v roku 2021.
Apartmán má samostatné meranie spotreby tepla a termostat umožňujúci komfortné nastavenie teploty vykurovania a klimatizácie, ktoré sú zabezpečené s použitím podstropných kombinovaných fancoilových jednotiek. V kúpeľni je podlahové vykurovanie. Dodávka tepla a TÚV je zabezpečená centrálnou kotolňou využívajúcou ako tepelné médium geotermálnu vodu.

V súčasnosti je apartmán využívaný len na súkromné účely majiteľov, ale budúci majiteľ má možnosť ho prenajímať buď vo vlastnej réžii alebo si dohodnúť podmienky vyťažovania apartmánu spoločnosťou TMR spolu s ďalšími benefitmi. Mesačné náklady sú 104 € a sú v nich zahrnuté náklady na energie, údržbu, WIFI pripojenie a digitálnu televíziu. Parkovacie státie je neobmedzené pred hotelom, kde sa nachádza aj nabíjacia stanica pre elektromobily.

Dispozične pozostáva z priestrannej izby s plne vybaveným kuchynským kútom (rýchlovarná kanvica a vstavané kuchynské spotrebiče - chladnička, mikrovlnná rúra a sklokeramická varná doska) a z kúpeľne so sprchovým kútom a WC. Z izby je vstup na balkón s výhľadom na volejbalové ihrisko, tobogány a nádherné Chočské vrchy. Apartmán sa predáva kompletne zariadený s manželskou posteľou, rozťahovacím gaučom pre 2 osoby, s vešiakovou stenou pri vstupe do izby, s televízorom a s nábytkom, tak ako ho vidíte na fotografiách.

Hotelový komplex, v ktorom sa apartmán nachádza, je svojou polohou, vybavením aj službami ideálnou voľbou pre rekreačný pobyt na nadštandardnej úrovni. Do vodného parku, ktorý je súčasťou hotela sa dostanete rýchlo a pohodlne krytými priestormi. Tu na Vás čaká relax v najmodernejšom saunovom svete Harmónia, kde sú denné saunové rituály alebo oddych v bazénoch s termálnou i čírou vodou, ba dokonca aj s barom priamo v bazéne. Nájdete tu množstvo zábavy v bazéne s vlnobitím, či na rôznych tobogánoch. Pre súkromie hotelových hostí je pripravený privátny exteriérový bazén. Večer si môžete vychutnávať špeciality šéfkuchára v dizajnovej reštaurácii a v lobby bare priamo v hoteli Vám namiešajú chutné koktejly.

Neváhajte využiť túto príležitosť - núka sa Vám ideálna možnosť ako spojiť investičný zámer s dokonalou dovolenkou. Apartmán Vám môže celoročne zarábať, ale zároveň ho môžete využiť aj na svoju dovolenku, kde sa budete cítiť rovnako ako v rezorte pri mori.

"Exkluzívny investičný 1-izbový apartmán v aquaparku Bešeňová"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62262
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
62214 jankacurillova[at]haloreality.sk 229000
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62262
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia