Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, penzión Zálesie - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Exkluzívne v HALO reality ponúkame na predaj zabehnuté rekreačné zariadenie s ubytovaním na severe východného Slovenská, v Zamagurskej obci Zálesie, len 10 km od Pieninského národného parku. V lone prírody na konci malej obce na rozlohe 3 500 m² sa nachádza krásne rekreačné zariadenie na ktorom sú tri chaty s tenisovým kurtom, detským ihriskom, kolibou, bazénom a saunou. Toto miesto je ako stvorené na odpočinok, kde ranný spánok preruší len vtáčí spev či žblnkot tečúcej vody. Hostia si svoj voľný čas po celodenných túrach, návštevách historických pamiatok či kúpalísk, môžu spríjemniť posedením v záhradnom altánku alebo na terase s malým občerstvením. Tí, ktorí majú energie nazvyš, môžu ju využiť pri športových aktivitách. Cykloturistika, tenis, bedminton, mini futbal, šípky, či rôzne loptové hry, k dispozícii je aj detské ihrisko s rôznymi atrakciami (preliezačky, hojdačky). súčasťou záhrady je aj viacúčelové ihrisko s umelým trávnikom a veľké parkovisko. V ubytovacej časti objektu je možnosť ubytovať 23 osôb rozdelených do 2 väčších a 1 menšej chaty. V hlavnej chate č.1 sa nachádza byt, pre správcu ( majiteľa ) objektu. Ďalej dispozičné pozostáva : spoločenská miestnosť s krbom, sociálne zariadenie, kútikom pre deti, jedáleň vhodná aj na usporiadanie rôznych spoločenských akcií a spoločná kompletná kuchyňa s plyn. sporákmi, umývačkou riadu, chladničkami, mraziacim boxom, mikrovlnou rúrou a kompletným kuchyn. riadom. V samostatnom vchode na poschodí v tejto chate sa nachádzajú 3 izby s kapacitou 10 lôžok- jedna 4-lôžková so samostatnou kúpeľnou ( sprcha, wc ) a balkón, jedná 2-lôžková s prístelkou pre 2 osoby s kúpeľnou (sprcha, wc ) a jedna 2 lôžková izba s veľkou vaňou. Chata č.2 dispozičné – 2 izby na poschodí s kapacitou 8 lôžok. Každá izba má 2 spálne – jednu s manželskou posteľou a jednu s dvomi samostatnými lôžkami kúpeľňa (sprcha, wc ). Súčasťou obidvoch izieb sú balkóny. V spodnej časti chaty sa nachádza vínna pivnica a malá spoločenská miestnosť. Chatka č. 3 s kapacitou 3- 5 lôžok s mini kuchynkou, kúpeľňa s wc a šatník. V spodnej časti tejto chatky sa nachádza sauna v blízkostí vonkajšieho bazéna. Vykurovanie objektu je ústredné, na drevené peletky 50 kw. Tepla voda má vlastný veľkokapacitný (300 L) bojler. V objekte je vlastná studňa, vlastná biologická čistička odpadových vôd, elektrická prípojka na pozemku 230/400V.
Región je bohatý na šport , turistiku, historické pamiatky, kúpaliská do vzdialeností 50 km:
Lyžiarské stredisko Jezersko- Bachledová dolina, Vysoké Tatry, Belianské Tatry, Spišská Magura, Národný park Pieniny, aquacity Poprad, termálne kúpalisko Vrbov, hrad Kežmarok, Stará Ľubovňa, Niedzica (PL).

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62018
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
42096 janhoroba[at]haloreality.sk 249900
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62018
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia