Overená nehnuteľnosť

Bezpečná kúpa s profesionálmi v realitách

Predaj, chata Veľký Slavkov

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame Vám na predaj samostatne stojacu chatu, nachádzajúcu sa v obci Veľký
Slavkov, v Resorte Tatry Holiday, v OV. Obec Veľký Slavkov sa nachádza na trase
Poprad- Starý Smokovec-Tatranská Lomnica. Resort Tatry Holiday je orientovaný s
výhľadom na Vysoké Tatry.
Chata ponúka jednoduché ubytovanie pre jednotlivcov, ako aj rodiny. Ku chate prislúcha vonkajšia terasa.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE CHATY pozostáva z prízemia a podkrovia:
- Na prízemí sa nachádza kuchyňa s jedálenským kútom navzájom prepojená s obývacou izbou, sprchovací kút a WC.
- Na poschodí v podkroví sa nachádzajú dve spálne.
- Celková kapacita ubytovania je 5 až 7 osôb (v obývacej izbe rozkladacia pohovka pre 2 osoby).

OSTATNÉ ÚDAJE K NEHNUTEĽNOSTI:
Chata sa predáva komplet zariadená, ku chate prislúcha pozemok o celkovej výmere 215m², vonkajšia terasa, zastavaná plocha 37m² . Vykurovanie chaty je centrálne elektrickými konvektormi, ohrev vody elektrickým bojlerom.

PREČO PRÁVE Tatry Holiday Resort:
Areál ponúka dostatočné priestranstvo pre športové aktivity ako, napr. stolný tenis, tenis, plážový volejbal, mini-golf, ruské kolky, petang, futbal. K dispozícii je bazén, sauna, vírivá kaďa, odpočinková zóna, posedenie v krytých altánkoch, pri vonkajších krboch alebo ohniskách, pre detí preliezačky, šmýkačky a pod. Tatry Holiday Resort ponúka možnosť stravovania v reštaurácii Salaš, je ľahko dostupný autom, v areáli sa nachádza parkovisko.

Okrem ponuky v Tatry Holiday Resort, nezabudnuteľným zážitkom pre turistov sú najmä čarovné turistiky k zurčivým vodopádom, impozantným štítom, neopakovateľným scenériám Tatranského Národného Parku, pokojným čistinkám a rozprávkovým dolinám, splete cyklo trás i náučných chodníkov. Každá výprava za krásami Vysokých Tatier je vzdialená len pár minút jazdy od Veľkého Slavkova.

OBEC VEĽKÝ SLAVKOV ponúka komplet občiansku vybavenosť. Autobusová zastávka je vzdialená približne 150 m. Zastávka Tatranských elektrických železníc je len pár minút chôdze od areálu a poskytuje pohodlný spôsob prepravy priamo na Štrbské pleso či do Starého Smokovca.

izieb
37 m²
74 m²
60 m²
215 m²
15x14 m²
áno
pozemok
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Poprade podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Poprade, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Poprade

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Poprade.

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62012
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
58766 stefanjurcisin[at]haloreality.sk 149000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Prijemné jednanie, rýchlo, vecne. Zatiaľ dobrá spokojnosť, dúfam, že to tak bude pokračovať. R.J.
  • Prajem pekný deň. Týmto sa chcem vrelo poďakovať pánovi Štefanovi Jurčišinovi, s ktorým sme sa skontaktovali ohľadom predaja pozemku. Nakoľko žijeme v zahraničí nemal som predstavu, koľko je okolo toho vybavovania. Neviem si predstaviť, ako by som uskutočnil predaj bez pomoci pána Štefana Jurčišina. Jeho profesionálny prístup a prehľad mi ušetril čas a peniaze. Jeho ochota pomáhať aj mimo pracovnej doby či dokonca o víkende ma dojala. Je to človek, ktorý ma odborný a ľudský prístup, ktorý je v dnešnej dobe veľmi vzácny. Prajem vám veľa úspechov s pozdravom Jan V.
  • Maximálna spokojnosť. Ďakujem krásne, Stela Wolfova
  • Ústretový a ľudský prístup ku klientovi, kedykoľvek byť nápomocný a veľmi dobrá komunikácia.JR
  • Vážená realitná kancelária Haloreality. Touto cestou, by sme sa chceli poďakovať pánovi Štefanovi Jurčišinovi za profesionálny prístup pri predaji našej nehnuteľnosti v Spišských Vlachoch. Kladne hodnotíme jeho príjemné vystupovanie, spoľahlivosť počas celej spolupráce a výbornú komunikáciu s nami. Zabezpečil spokojnosť na strane našej ale určite aj na strane kupujúceho. Bol vždy veľmi ústretový a pohotový k naším požiadavkám. Veľká vďaka pánovi Jurčišinovi za vypracovanie zmlúv, vybavenie katastra a všetkých administratívnych záležitostí. Prajeme Vám veľa spokojných klientov na strane predávajúcich a kupujúcich. Ďakujeme za všetko. Patrik a Nora K.
  • Dokonalé a perfektné služby p. Jurčišina. Keby som to sama nevyskúšala, tak by som neverila, že od ponuky po celý predaj a odovzdanie kúpovaného bytu stačí 5 dní. Bol to medzinárodný obchod, Česká republika, Anglicko, Slovensko. Chválim a doporučujem. Starostová
  • Ďakujeme za profesionálny prístup, skvelá práca. A.S.
  • Super komunikácia, rýchle konanie.
  • Ďakujeme za kvalitne prevedené služby v súvislosti s predajom a prepisom. S pozdravom SV.
  • Profesionální zabezpečení prodeje bytu, vše na základě vzájemné dohody. Doporučuji dalším potencionálním zájemcům a děkuji. R.K.
  • Velmi som spokojny s predajom nehnutelnosti, Kamil Augustinak
  • S realitnou kanceláriou HALO REALITY máme vynikajúce skúsenosti a dávame 5 hviezdičiek!!! Chceme sa veľmi pekne poďakovať hlavne pánovi Štefanovi Jurčišinovi a jeho pani manželke za ich vysoko profesionálne služby, korektnosť a ľudskosť pri kúpe nášho bytu. Oceňujeme najmä ich odborné znalosti, ochotu, šikovnosť a skvelý prístup. Služby pána Števka hodnotíme veľmi vysoko a odporúčame každému kto potrebuje kúpiť alebo predať svoju nehnuteľnosť touto cestou bez problémov. Gizka a Števko
REALITNÝ MAKLÉR Poprad
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62012
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia