Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Važec, K jaskyni - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj dvojgeneračný rodinný dom s pozemkom 537 m², ktorý sa nachádza v podtatranskej obci Važec. Dom je postavený ako dvojpodlažný rodinný dom v tvare L a bol kolaudovaný v roku 1995. Nachádza sa na rovinatom pozemku s príjemnou rozlohou 537 m² blízko centra obce s výbornou dostupnosťou k všetkej potrebnej občianskej vybavenosti - potraviny, autobusová stanica, pošta, materská a základná škola.

Dispozícia domu:

Prvé podlažie je členitejšieho charakteru s dvoma samostatnými vstupmi. Pri hlavnom vchode sa nachádza telocvičňa (pôvodne garáž) vstup do kotolne s bojlerom, z ktorej je prechod do obývacej izby s krbom. Nachádzajú sa tu aj dve menšie kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou. Tento prechod sa dá uzavrieť a tým pádom je vstup do obývacej izby možný cez druhý vchod. Jedna miestnosť bola prerobená na predajňu a v súčasnosti slúži ako sklad. Dobudúcna je možné túto izbu opäť zobytniť.

Na druhom podlaží sa nachádza veľká obývacia izba s kuchynským a jedálenským kútom, ktorá tvorí stredobod domácnosti, kde sa stretáva celá rodina. Ďalej sa na poschodí nachádza detská izba, dve kúpeľne s toaletou - jedna s vaňou a jedna so sprchovým kútom a druhá izba slúžiaca ako rodičovská spálňa.

Samotný dom je postavený z izolačných drevo-betónových tvárnic DURISOL, preto nebolo potrebné stavbu dodatočne zateplovať. Ako podlahová krytina bola použitá kombinácia dlažby a drevenných podláh. Omietky sú vápené hladké, pôvodné okná boli v roku 2012 vymenené za plastové okná s trojsklom značky FENESTRA. Dvere a zárubne sú poväčšine drevené. Strecha je sedlová zateplená so severnej strany s krytinou s pálenej škridly. Kúrenie je ústredné s plechovými radiátormi napojené na plynový kotol. Ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler.

Obec má veľmi dobrú polohu vzhľadom na dostupnosť do okresných miest Poprad a Liptovský Mikuláš alebo do Vysokých Tatier - či už po diaľnici alebo autobusovým a vlakovým spojením. Dom nemusí slúžiť iba na celoročné rezidenčné bývanie ale početnejšia rodina môže nehnuteľnosť využívať aj na rekreačné účely. Poprípade je možné nehnuteľnosť zakúpiť aj na komerčné prenajímanie.

"Zaujímavý rodinný dom so všestranným využitím"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
59483 marianhlavna[at]haloreality.sk 173800
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia