Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, päťizbový rodinný dom Tureň - NOVOSTAVBA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj krásny rodinný dom v dobrej lokalite Tureň pri meste Senec. Rodinný dom typu Bungalov sa predáva v stave holodomu dokončenú v roku 2020. Pozemok je oplotený betónovým plotom s elektrickou branou a vchodovou bránkou . V celom dome je elektrické podlahové kúrenie a v každej miestnosti digitálne ovládanie teploty. Ohrev vody je elektrickým kotlom . Na pozemku sa nachádza vlastná vodovodná betónová šachta a žumpa o rozmere 9m3 s trativodom.
Zastavaná plocha 150m², celková úžitková plocha 125 m², pozemok priliehajúci k domu o výmere 517 m².

POPIS DOMU:
Vstup do priestrannej chodby , ktorá je dispozične veľmi dobre riešená.
Z chodby po pravej strane sa nachádzajú dve samostatné izby ( pracovňa alebo technická miestnosť / hosťovská izba a detská izba). Medzi izbami sa nachádza menšia kúpeľňa s predprípravou na sprchový kút. Kuchyňa je spojená s priestrannou obývacou izbou. Možnosť východu na terasu z kuchynskej časti miestnosti ako aj z obývacej miestnosti. Celá miestnosť je presvetlená veľkými terasovými oknami a v kuchyni veľké presklene okno . V kuchynskej časti miestnosti je predpríprava na malú komoru. V obývacej miestnosti je predpríprava na krb , východ na druhú terasu cez balkónové dvere .
Spacia časť domu je oddelená ďalšou menšou chodbou. Z chodby vedú dve priestranné izby vhodné ako detská izba a spálňa. Priestranná kúpeľňa s predprípravou na vaňu aj sprchový kút a dvomi umývadlami. Z chodby je spravený výstup do podkrovia kde je vybudovaná pochôdzna plocha o výmere 12m², ktorá slúži ako odkladací priestor.

ROZMERY IZIEB:
Hosťovská/ pracovňa - 12m²
Menšia kúpeľňa - 4m²
Detská izba 1 - 13,8m²
Detská izba 2 - 13m²
Veľká kúpeľňa - 10m²
Spálňa - 14m²
Obývacia izba s kuchyňou a jedálňou - 40m²

Všetky izby ako aj celý dom sú dispozične veľmi dobre riešené.
POUŽITÉ MATERIÁLY:
Tehla - hrúbka 300mm
Vonkajšia strana - zateplenie150mm polyester
Strešná krytina - pálená betónová škridla Terran Danubia.
Vnútorné zateplenie základovej dosky o výške 150mm,
Anhydridový poter
Sadrové omietky
Okná- izolované troj sklo
Sadrokartónové stropy- vrchná strana - za teplenie o hrubke250mm.
Odkvapové rýny KJG

ISC na pozemku vyvedený plyn , elektrina, voda

Obec Tureň leží cca 3km od okresného mesta Senec a cca 25km od hlavného mesta Bratislavy. Čo sa týka sociálnej vybavenosti, v obci je materská škola, základná škola, niekoľko obchodov s potravinami a drogériou a niekoľko pohostinstiev s možnosťou stravovania sa.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62339
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
50979 tatjanacapanda[at]haloreality.sk 183000
35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62339
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia