Ihneď k dispozícii :-)

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Trstice, kompletná rekonštrukcia - ZNÍŽENÁ CENA

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
126 900 €
146 900 €
20 000€MEGA ZNÍŽENIE O

Ponúkame Vám na predaj trojizbový rodinný dom v obci Trstice, okres Galanta. Rodinný dom so sedlovou strechou sa nachádza na slnečnom pozemku o rozlohe 303 m².

DISPOZÍCIA:

- kuchyňa
- obývacia izba
- spálňa
- detská izba
- technická miestnosť
- kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Rodinný dom prešiel kompletnou rekonštrukciou ako zateplenie, nová fasáda, strecha Blachotrapez, ríny, plastové okná so žalúziami, nové vchodové a interiérové dvere, plávajúce podlahy, obklady, dlažby, sanita. V celom dome nová elektroinštalácia, vodoinštalácia. Kúrenie ústredné / plynové
-novy kotol PROTHERM
-radiátory
V kuchyni sa nachádza nová moderná kuchynská linka zo zabudovanými spotrebičmi. Za domom sa nachádzajú ďalšie 2 miestnosti možnosť rôzneho využitia, technická miestnosť, sklad alebo letná kuchyňa.
Na dvore je položená zámková dlažba. Nová kovaná brána. Na pozemku sa nachádza vlastná studňa.
Treba vidieť ! Ihneď k dispozícii.

Rodinný dom sa nachádza v tichej lokalite obce, zároveň blízko centra. Obec Trstice má veľmi dobrú občiansku vybavenosť.

"Ihneď k dispozícii :-)"
izieb
132 m²
132 m²
112 m²
303 m²
14x21
áno
tehlová
pozemok
klasický

Michal Józsa

Realitný maklér Galanta

0908... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0908 834 353 michaljozsa[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Galante podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Galante, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Galante

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Galante.

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
60053 michaljozsa[at]haloreality.sk 126900
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Spokojná kupujúca pri odovzdávaní domu v okrese Šaľa, s manažérom pobočky Galanta Michalom Józsom.

  • Mimoradne spokojná. A.K.
  • Prístup ku klientovi, rýchle konanie, vynikajúca práca! TIBOR MÜLLER
  • Ďakujeme p. Michalovi Józsovi a manželke Renátke za úžasný servis a podporu, od prvej obhliadky až po prebranie nového vysneného domu. Prajeme všetko dobré a mnohých ďalších spokojných zákazníkov!Martina & Laci Farkašoví
  • Veľmi príjemný, ochotný a na vysokej profesionálnej úrovni pán maklér ( spolu so svojou manželkou) , ktorý robí tuto prácu s prehľadom a snaží sa vyjsť v ústrety ako predávajúcim, tak aj kupujúcim zákazníkom. Môžem ho len pochváliť a odporučiť každému. Ďakujem. Peter Valko
  • Velmi slusny, ochotny pan. Eva O.
  • S pánom Józsa Michalom sme boli nadmieru spokojni pri kúpe domu v Kolárove,velmi profesionalny pristup, odporúcame kazdému. Dakujeme S pozdravom Ildikó a István K.
  • Excelentné vybavovanie,korektnosť, na vysokej prof.úrovni! Marta z Matúškova
  • Velmi ochotny a mily, ale sucastne naprosto profesialny pristup p. Michala a jeho manzelky Renaty. Velka spokojnost, dakujem. R.I.
  • Veľka ochota makléra, ústretovosť, odbornosť, profesionalita. Borbélyová
  • Maximalná spokojnosť s Halo Reality a hlavne s maklérom pánom Józsom a s jeho manželkou Renátou Józsovou. Je vidno, že vo svojej práci vedia chodiť a profesionalita im určite nechýba. Môžem len odporučiť.Forróová
  • Spokojnosť s prístupom a profesionalitou pána Józsu. Oceňujem proaktívny a zákaznicky orientovaný prístup! Odporučam ho ako makléra. -:))) KD
REALITNÝ MAKLÉR Galanta
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia