Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Trnava, Na hlinách

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame vám na predaj 2-izbový byt o rozlohe 54 m² v Trnave Na hlinách. Nachádza sa na prízemí/suterén tehlového bytového domu skolaudovaného v roku 1998 s orientáciou izieb na východ, od zadného vchodu je k nemu bezbariérový prístup.

Interiér: po rozsiahlej rekonštrukcii v roku 2010, nová kuchyňa, kúpeľňa, plávajúce podlahy v izbách, vstupná chodba, kuchyňa a kúpeľňa keramická dlažba, steny omietky s maľovkou, v kúpeľni keramický obklad, eurookná s izolačným dvojsklom, interiérové dvere s obložkovými zárubňami, bezpečnostné vstupné dvere. Mesačné náklady na bývanie cca 110 € z toho fond opráv 66 €.

Dispozičné riešenie: vstupná chodba, obývačka, kuchyňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, spálňa. K bytu prináleží murovaná pivnica cca 2 m².

Lokalita: sídlisko Na hlinách patrí medzi najmladšie v Trnave, je v blízkosti nákupných centier, v dosahu kompletnej občianskej vybavenosti s dobrou dopravnou dostupnosťou centra mesta a obchvatu na D1, R1. Drobný nekomfort s parkovaním kompenzuje poloha bytového domu cca 4 min chôdze od parkoviska pri TESCU.

Hodnotenie makléra: jednoduchá účelná dispozícia s veľkými izbami ( obe cca 16 m²), veľmi dobrý stav bytu bez nutnosti dodatočných opráv, v prípade rýchleho jednania možnosť dohody o ponechaní zariadenia bez navýšenia ceny, predurčujú tento byt ako štartovací pre mladý pár alebo osobu vyžadujúcu bezbariérový prístup.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62018
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
47059 * 88000
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62018
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia