Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Topoľnica - NOVOSTAVBA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj dvojizbové a trojizbové byty v novostavbe na začiatku obce Topoľnica, okres Galanta. Výmera bytov sa pohybuje v rozmedzí od 54,19 m² do 65,24 m² v závislosti od polohy a počtu izieb a cenovo sa nachádzame na úrovni od 110.000 EUR do 125.000 EUR. Čo sa týka bytových domov jedná sa o šesťbytovky s jedným poschodím, pričom z dvoch bočných strán sa nachádzajú trojizbové a v strede dvojizbové bytové jednotky. Ku bytom na prízemí patrí aj pozemok o rozlohe od 28,58 m² do 133,32 m² zároveň k bytom na poschodí patria veľké balkóny. Parkovacie miesto je samozrejmosťou. Kúrenie bude teplovodné podlahové s núteným obehom vykurovacej vody, kondenzačný plynový kotol na ohrev vody a plastové okná s izolačným trojsklom.
Dokončenie sa odhaduje na leto až jeseň, ale rezervácie vzhľadom na vyšší záujem sú možné už aj teraz. Celkovo bude k dispozícii len 24 bytov takže sa to oplatí riešiť čo najskôr. Poloha obce je ideálne situovaná medzi dvoma mestami - Galanta a Šaľa. V blízkosti je veľmi rozvinutý priemysel a stredne veľké podniky. Cez obec vedie hlavná železničná trať Štúrovo – Bratislava. V obci sa nachádza ako materská tak aj základná škola.

Rozloha bytov a dispozičné riešenie:
1.nadzemné podlažie
BYT A (3-izbový byt) s výmerou 64,93 m² so záhradkou o rozlohe 100m²
BYT B (2-izbový byt) s výmerou 54,19 m² so záhradkou o rozlohe 28m² a terasou 15m²
BYT C (3-izbový byt) s výmerou 65,24m² so záhradkou o rozlohe 100m²

2.nadzemné podlažie
BYT D (3-izbový byt) s výmerou 64,93 m², s prislúchajúcim balkónom o rozlohe 4,20 m²
BYT E (2-izbový byt) s výmerou 54,19 m², s prislúchajúcim balkónom o rozlohe 15,93 m²
BYT F (3-izbový byt) s výmerou 65,22 m², s prislúchajúcim balkónom o rozlohe 4,20 m²

2-izbové byty pozostávajú:
chodba, kúpeľňa, samostatné WC, kuchyňa spojená s obývačkou z ktorej je východ na balkón, terasu alebo záhradku.

3-izbové byty pozostávajú:
chodba, kúpeľňa, samostatné WC, kuchyňa spojená s obývačkou z ktorej je východ na balkón, terasu alebo záhradku a detská izba.

Ceny bytov podľa veľkosti a umiestnenia:
- 2-izbový vrchný byt s balkónom - 104 900€
- 2-izbový spodný byt so záhradou - 114 900€
- 3-izbový vrchný byt s balkónom - 109 900€
- 3-izbový spodný byt so záhradou - 119 900 €

Bytový dom C – byt E dvojizbový na poschodí v štandarde – akciová cena 124.900 € (byt je komplet zariadený, sanita, kúpeľňa, kuchyňa, spotrebiče a dvere)

AKCIOVÉ CENY DO KONCA MARCA 2023!

"Bývajte v krásnej novostavbe medzi Galantou a Šaľou "
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
57571 patrikjozsa[at]haloreality.sk 110000
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia