Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Stupava, , Centrum

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj 3-izbový RD v priamom centre Stupavy v blízkosti stupavského parku. Najväčšou devízou tejto ponuky je tichá lokalita, nehnuteľnosť sa nachádza v slepej ulici. Dom je trojizbový, avšak s možnosťou dobudovania ďalších troch podkrovných izieb. Vaše deti sa môžu zahrať na dvore. Parkovať sa dá priamo pri dome. V dome sa ukrýva aj vínna tehlová pivnica.

DISPOZÍCIA DOMU:
RD je prízemný, čiastočne podpivničený s možnosťou dobudovania podkrovia. Postavený je na pozemku o rozlohe 349 m². Zastavaná plocha RD je 125 m², úžitková 96 m². Disponuje nasledujúcimi miestnosťami: vstupná predsieň, chodba, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, kuchyňa, komora, z komory je vstup do pivnice - 16 m², obývacia izba, spálňa, izba. V kuchyni bol plánovaný výstup na vonkajšiu terasu výmenou okna za dvere, čo však nebolo zrealizované, ale stavebne je s tým počítané (cez priestor pod oknom nevedú žiadne inštalácie). Z obývacej izby je možné vybudovať schodisko do podkrovia, kde sa môžu vybudovať ďalšie 2-3 izby. Na dvore je postavená garáž so skladom (zastavaná plocha 38 m²), tá si však vyžaduje rekonštrukciu.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Časť RD bola postavená okolo roku 1940 z pálenej tehly. Stropy sú trámové a strecha s dreveným krovom. V r. 1980 bola vybudovaná prístavba z pórobetónu s plochou strechou tvarovkami Miako. V roku 2010 bola menená keramická krytina na streche a plastové okná. V roku 2015 bola uskutočnená rozsiahla rekonštrukcia interiéru. V rámci tejto rekonštrukcie boli urobené nové vnútorné rozvody vody, kanalizácie, elektriny a plynu. Prebehla aj zmena dispozičného riešenia.
Dom je napojený na mestský vodovod, taktiež má studňu spoločnú so susedom. Odpad je vedený do žumpy, tu je však možnosť napojenia sa na obecnú kanalizáciu pred domom. Pripojenie na elektrinu cez nový rozvádzač 220V a 380 V. Internet je pripojený cez optiku. Vykurovanie a ohrev vody je riešený plynovým kotlom. V dome sa dá zakúriť aj v kachľovej piecke na tuhé palivo, tá sa nachádza v obývačke.

LOKALITA:

Dom sa nachádza v pokojnej a tichej lokalite na slepej ulici. V Stupave je plná občianska vybavenosť. V pešej dostupnosti škôlka, škola, zdravotné stredisko, mestská polícia, potraviny, reštaurácie, kaviarne, kaštieľ s parkom a jazierkom, kultúrny dom a mestské trhovisko. Stupava leží blízko hlavného mesta na okraji Malých Karpát. Je tu priame napojenie na diaľnicu smer BA a MA. Veľké nákupné centrum, pri ktorom sa buduje moderná nemocnica je vzdialené od Vášho nového domova len 9 km.

VÝHODY:

- v skvelej lokalite, ticho a kľud
- dobrá občianska vybavenosť
- les v blízkosti, turistika, cykloturistika,

Čo viac dodať k tejto nehnuteľnosti... pozývame Vás na obhliadku.

"Rodinný dom v samom centre Stupavy"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62016
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
58498 adriankiripolsky[at]haloreality.sk 313490
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62016
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia