Overená nehnuteľnosť

Bezpečná kúpa s profesionálmi v realitách

Prenájom, štvorizbový byt Stráne pod Tatrami - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame exkluzívne na prenájom štvorizbový byt s balkónom v rodinnom dome s výhľadom na panorámu Vysokých Tatier. Byt s rozlohou 85 m² je situovaný na začiatku obce Stráne pod Tatrami. K domu prináleží časť záhrady, dvoj garáž a dostatok miesta na parkovanie.
Dispozícia:
Štvorizbový byt v rodinnom dome na 2 podlaží sa nachádza na rovinatom pozemku s rozlohou 700 m². Prístup k domu je po asfaltovej ceste zo západnej strany a z východnej strany cez záhradu majiteľa nehnuteľnosti. Dom ma 4 podlažia a vchod do domu je z dvoch strán. 1 Podzemné podlažie ( 1PP ), 1 Nadzemné podlažie ( 1NP ), 2 Nadzemné podlažie ( 2 NP ) a podkrovie. 1 Podzemné podlažie teda v suteréne rodinného domu sa nachádza, práčovňa, kotolňa, 2 x WC, 2x sprcha, 2 x umývadlo, letná kuchyňa, 2 miestnosti, chodba a schody na 1NP. Na 2Nadzemné podlažie rodinného domu je prístup po schodoch len z 1PP cez 1NP. Toto poschodie rodinného domu môžeme charakterizovať ako samostatný štvorizbový byt s predsieňou, ktorý pozostáva z dvoch spálni, z dvoch obývacích izieb s kuchynskou linkou, veľkou kúpeľňou s WC a chodby vedúcej do podkrovia. (Prípadné po menšej úprave môže slúžiť ako 3izby byt + veľká samostatná kuchyňa, kúpeľňa s WC. ) Podkrovie : možnosť využiť ako odkladací priestor, prípadné upraviť na ďalšie bývanie. Byt sa prenajíma so všetkým, tak ako je vidieť na fotkách.

Lokalita:
Obec Stráne pod Tatrami je rozvíjajúca sa podtatranská obec a má veľmi dobrú dostupnosť s okolitými podtatranskými lokalitami, nachádza sa v tesnej blízkosti mesta Kežmarok. Z obce je veľmi pekný výhľad na Vysoké Tatry. V posledných rokoch sa obec veľmi rozvíja, vzniklo tam viacero nových rodinných domov. Vďaka svojej polohe je obec veľmi vyhľadávaná na trvalé ale aj rekreačné bývanie. Obec má veľký potenciál aj na ďalší rozvoj a disponuje základnou občianskou vybavenosťou.

Podmienky prenájmu: Mesačný prenájom 600 eur, vrátané energií, splatné mesiac vopred. Vratný jednomesačný depozit 600 eur, ktorý bude uhradený záujemcom po podpise rezervačnej zmluvy. Byt je voľný po podpise zmlúv.

Ak Vás ponúka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Veľmi rád Vás bližšie oboznámim s nehnuteľnosťou na našej spoločnej obhliadke.

tichá lokalita
ihneď voľná
bezproblémové parkovanie
izieb
85 m²
osobné
2/4
áno
áno
áno
áno
tehlová

Ján Horoba

Realitný maklér Kežmarok, Poprad

0905... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0905 149 617 janhoroba[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Kežmarku podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Kežmarku, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Kežmarku

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Kežmarku.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62349
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
64478 janhoroba[at]haloreality.sk 600
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Spokojná klientka rekreačného domu v okrese Kežmarok, obchod zastrešoval Ján Horoba.

  • Spokojní kupujúci štvorizbového bytu v okrese Kežmarok, obchod zastrešoval Ján Horoba.

  • Spokojní predávajúci pozemku v Červenom Kláštore, obchod zastrešoval Ján Horoba.

  • Spokojní klienti (predávajúci/kupujúci) nehnuteľnosti v Tvarožnej, obchod zastrešoval Ján Horoba.

  • Spokojná kupujúca rekreačného domu v okrese Kežmarok, obchod zastrešoval Ján Horoba.

  • Spokojní klienti (predávajúci/kupujúci) rodinného domu v Tvarožnej, obchod zastrešoval Ján Horoba.

  • Spokojná klientka štvorizbového bytu v okrese Kežmarok, obchod zastrešoval Ján Horoba.

  • Boli sme veľmi spokojní. Veľká ochota a bezproblémový prístup. Naš obchod prebehol veľmi rýchlo a uspokojivo. Ďakujeme. Robin Turcer
  • Spokojný kupujúci trojizbového bytu v Kežmarku, obchod zastrešoval Ján Horoba.

REALITNÝ MAKLÉR Kežmarok
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62349
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia