Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Senec, Senec-mesto, v centre mesta na Bratislavskej ulici + VIDEOOBHLIADKA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj 2 izbový BYT vo výmere 63,24m² + 3,6m² lodžia( nie je súčasťou výmery bytu) v centre mesta Senec.

Vedeli by ste si predstaviť mať vlastné bývanie v centre mesta, v ktorom máte pocit, že ste po väčšinu časť roka niekde na dovolenke?
Príjemné večerné posedenie na námestí s bohatou rozkvitnutou zeleňou a vytryskujúcou fontánou, pulzujúci život kaviarní na neďalekej pešej zóne, útulné bistrá s rôznymi dobrotami, lákavé vône grilovaných špecialít rozvoniavajúcich zo štýlových reštaurácií s príjemným terasovým posedením, parky, malé obchodíky v skrytých uličkách s rozmanitými službami, zeleň....
Ten pocit, že nemusíte štartovať auto zakaždým, keď potrebujete vybaviť banku, úrady, notára či poštu, len jednoducho vyjsť zo svojho milého domova a do pár minút si pohodlne vybaviť povinnosti, ktoré potom môžete smelo hodiť za hlavu a využiť ušetrený čas relaxom pri skvelých seneckých jazerách. Tie sú vzdialené 15 min času pohodlnou chôdzou od Vášho nového domova. Nie je nič príjemnejšie ako v horúcich letných mesiacoch si môcť dopriať luxus zaplávať si či oddýchnuť na pláži a načerpať tak energiou po náročnom dni v práci.
Parametre samotného bytu:
- 5. poschodie (z 8)
- Orientácia východ-západ (spálňa- východ) a (obývačka, kuchyňa- západ)
- Výťah, pivnica s vlastnou kobkou a kočíkáreň k dispozícii
- bytový dom je zrekonštruovaný a zateplený
- parkovanie voľne dostupné a bezproblémové
- mesačné náklady 180 EUR/ 2 osoby ( správcova/voda/, plyn, elektrina/
- čiastočná rekonštrukcia ( nové stúpačky, podlahy, plastové okná, kuchynský kút)
- optický internet e-net ( natiahnutý kábel aj z T-com pre prípad preferencie nového majiteľa)
-vynikajúce pripojenie na smer Bratislava bez toho, aby ste sa dostali do kolón
-hlavná autobusová stanica 2 minúty chôdzou od bytového domu
- cena bytu je vrátane čiastočného zariadenia ( skrine, postel, komoda, obývačková stena, práčka, stolíky, stoly) a je pripravený k okamžitému užívaniu.

Tento veľkorysý 2-izbový BYT na Bratislavskej ul. vo výmere až 63m² + lodžia 3,6m², svojou skvelou orientáciou (V a Z), benefitmi (lokalita, výmera), stavom v akom sa predáva a v neposlednom rade lákavou cenou v kontexte spomenutých atribútov a súčasných trhových cien robí z tohto bytu výnimočnú ponuku a je zároveň okamžite pripravený byť novým domovom možno práve pre Vás.

TIP makléra
Túto nehnuteľnosť odporúčame:
1. Mladých single ľudí, ktorí túžia po samostatnosti
2. Mladé páry, ktoré by radi začali spoločný život v prvom vlastnom bývaní.
3. Pre nové začiatky napr. po rozchode, rozvode, single rodičov s dieťaťom .
4. Investičný byt vhodný do nájmu pre ochranu hodnoty peňazí pred stále narastajúcou infláciou a generovanie mesačného toku peňazí.

Ak ste pocítili, že by ste neradi premeškali túto príležitosť mať nový domov v tej najvyhľadávanejšej lokalite mesta za bezkonkurenčnú cenu, už viac neváhajte- zdvihnite telefón, napíšte mi alebo rovno zavolajte. Už teraz vieme, že tento byt sa u nás dlho nezohreje.
Budem sa na Vás tešiť na obhliadke.

"Bývanie vo víre centra mesta Senec za cenu, ktorá sa často neopakuje"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62322
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
58625 dianadecsiova[at]haloreality.sk 144200
35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62322
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia