Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, štvorizbový byt Rimavská Sobota, Západ, J. Ušiaka

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ak hľadáte rodinné bývanie, ktoré je hodnotné svojou polohou, potom vám ponúkame tento príjemný 4 izbový byt nachádzajúci sa na ulici J. Ušiaka v Rimavskej Sobote. Výhodou ponúkaného bytu je jeho poloha v rámci bytovky, nachádza sa na 3/8 poschodí s výťahom. Orientácia izieb je na východ a západ, čo im uštedruje množstvo slnečných lúčov. Jedna izba je orientovaná severne, ale tiež disponuje dostatkom svetla. Výmera bytu je 73,13m² vrátane pivničného boxu (1,9m²), ktorý sa nachádza na prízemí bytového domu a patrí výlučne tomuto bytu. K bytu prislúcha aj spoločný podiel v kočikárni.

Dispozícia bytu je nasledovná:
Byt tvoria štyri obytné miestnosti, predsieň, kuchyňa a kúpeľňa s WC.
Po vstupe do bytu sa nachádzate v priestrannej chodbe – predsieni. Po pravej strane je kúpeľňa s WC v murovanom jadre. Do troch izieb sa dostanete z predsiene, a do kuchyne a štvrtej izby sa prechádza malou chodbou. Izby sú nepriechodné. Byt je BEZ BALKÓNU.
Stav bytovky/bytu:
Jedná sa o stavbu panelovej plošnej sústavy. Bytový dom má desať vchodov a deväť nadzemných podlaží. Bytový dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou fasády – štítové steny sú zateplené s polystyrénovým izolantom. Vstupné dvere sú kovové presklené so zabudovanými poštovými schránkami, vnútorné dvere sú hladké plné. Okná v spoločných priestoroch sú plastové s izolačným dvojsklom, podlahy sú betónové s vrstvou cementového poteru, vo vstupoch je dlažba, na podestách je PVC. Na každom poschodí sa nachádzajú 2 byty.Byt je komplexne zrekonštruovaný. V kuchyni je nadštandardná kuchynská linka so zabudovanou elektrickou rúrou, plynovou varnou doskou, digestorom a nerezovým drezom. Kúpeľňa je murovaná, vybavená sprchovacím boxom s masážnou sprchou a toaletou. Rozvody ZTI sú napojené na stupačkové rozvody teplej, studenej vody a kanalizácie. V byte je rozvod elektroinštalácie na 220V. Ističe elektriny / rozvodová skrinka je vymenená. Nové elektrické rozvody sú v jadre a v kuchyni, v zostávajúcej časti bytu je elektrina pôvodná. Okná sú plastové s izolačným dvojsklom a žalúziami. Vchodové dvere sú bezpečnostné s viacbodovým uzamkýnaním, každá izba má interiérové dvere drevené dyhované, zárubne sú pôvodné. Chodba, kuchyňa a obývacia izba majú povrch z vápenných plsťou hladených omietok, v jadre je keramický obklad stien na celú výšku. V obývacej izbe, detskej izbe, kuchyni a v druhej polovici predsiene je podlahová vrstva z laminátových dosiek, v prvej polovici chodby pri vchodových dverách a v kúpeľni je keramická dlažba, v ostatných dvoch izbách PVC.
Byt je vykurovaný z centrálneho zdroja, z ktorého je zabezpečená aj dodávka TUV. Radiátory v byte sú oceľové doskové.
Réžia a náklady spojené s prevádzkou bytu:
Správu bytu – bytovky zabezpečuje OSBD RS, mesačné náklady pre dve osoby sú cca.:
-180€ základný mesačný poplatok bytovému podniku vrátane vody, spoločnej elektriny a fondu opráv,
-elektrina cca. 25€.

Lokalita / občianske vybavenie :
Nehnuteľnosť sa nachádza v zastavanom území mesta Rim. Sobota, v obytnej časti mesta - Sídlisko Západ. Vzdialenosť od centra mesta je približne 2km, 5 minút jazdy autom (20 min. pešo). Lokalita je ľahko prístupná z ostatných častí mesta, premáva tu MHD. V blízkosti domu vedie mestská komunikácia, na ktorú je dom napojený. Blízko pri bytovke / na sídlisku sa nachádzajú dve základné školy ( s vyučovacím jazykom slovenským a maďarským), polyfunkčný objekt, v ktorom sa nachádza predajňa potravín, pošta, lekáreň, služby. V blízkosti bytového domu sa nachádza detské ihrisko, materská škola či zastávka MHD. Susedstvo je tiché, príjemné, bez výskytu konfliktných skupín.

Celkový dojem a postrehy:
Bytovka sa nachádza na známom sídlisku Západ Rimavská Sobota, ktoré je čiastočne občiansky vybavené. Obyvateľstvo je príjemné, susedské súžitie je v dobrom duchu. Nádvorie je ideálne využiteľné aj ako oddychová zóna. Samotný byt prešiel rekonštrukciou kúpeľne a WC + obnovenie podlahy v 2 miestnostiach, kuchyni a chodbe + čiastočne nová elektrina. Pre kompletne nový byt je potrebné obnoviť zostávajúce pôvodné stierky, radiátory, podlahy v 2 izbách. Parkovanie v blízkom okolí bytovky je bezproblémové.
Byt je možné odkúpiť v mesiaci 08/2021 kedy bude uvoľnený, do tej doby je možné ho rezervovať zmluvou o budúcej zmluve

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62330
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
53753 jansvinciak[at]haloreality.sk 66000
35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62330
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia