Overená nehnuteľnosť

Bezpečná kúpa s profesionálmi v realitách

Predaj, rodinný dom Rimavská Sobota, Kurinec, Dom/Rekreačná chata pri termálnom kúpalisku s jazerom - NOVOSTAVBA - IBA U NÁS + VIDEOOBHLIADKA

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
299 000 €

Ponúkame na predaj rodinný dom / rekreačnú chatu v meste Rimavská Sobota / v rekreačnej časti Kurinec / Zelená voda (termálne kúpalisko s jazerom) ktorá je vzdialená od centra Rimavskej Soboty 5km.

Rekreačná chata - luxusná novostavba chaty ktorá dostala pomenovanie ´´Avatar´´ je postavená z tehly , zastavaná plocha chaty aj s prístreškom ktorý tvorí vypustená strecha je 163m². Pozemok je celý oplotený, s možnosťou vstupu cez dve veľké brány a garáž. Chata bola skolaudovaná v roku 2017. Celá nehnuteľnosť aj s letnou terasou sú dôkladne premyslené , s množstvom užitočných detailov a vychytávok. Chata aj celá nehnuteľnosť je práve po finálnych úpravách a je teda bez akejkoľvek investície pripravená na okamžité užívanie.

Dispozícia - prízemie : denná zóna - otvorená kuchyňa spojená s obývacou miestnosťou , práčovňa, 2x odkladací priestor (špajza), študovňa (izba alebo spálňa) 1x WC.
- poschodie : 5 izieb (z toho jedna väčšia vhodná pre spálňu so 4 posteľami) , celkovo je možné umiestniť do izieb na poschodí až 15 postelí. kúpelňa s WC, ďalšie samostatné WC. Na poschodí je výstup na veľký balkón orientovaný na západnú stranu, z ktorého je výhľad priamo na bazénový komplex a jazero.

Letný altánok - /36m²/ V zadnej časti nádvoria je zastrešený letný altánok ktorý pozostáva hlavne z posedenia, grilovacej plochy, v ktorej sa ďalej nachádza sporák na drevo, barový pult, vonkajšie WC, umývadlo s teplou vodou. Podlaha pod prístreškom je vyložená kameňom. Steny altánku sú vyložené čadičom.

Garáž - veľká , priestranná so samostatným uzatváracím odkladacím priestorom je prechodná z oboch strán. Predné dvere sú vysúvacie elektrické, zadné klasické dvojkrídlové.
Na pozemku je možnosť parkovať ďalšie 4 autá.Garáž má 21m².

Pozemok - rovinatý, o celkovej rozlohe 397m² , mimo zastavenej plochy z väčšej časti vyložená dlažbou a kameňom , časť pozemku priamo pred domom tvorí zeleň. Celková zastavaná plocha tvorí cca 270m². (chata, garáž, letná altánok.)

Blízke okolie - mestská časť Kurinec je vyhľadávaná rekreačná oblasť najme vďaka jazeru a termálnemu bazénovému komplexu ktorý je vzdialený iba 100 metrov priamo od chaty.
Susedstvo je veľmi tiché a príjemné.

Možnosti rekreačného areálu - člnkovanie, paddleboard, rybačka, reštauracie, kúpanie v bazénoch aj v jazere, tenisové kurty, camping.

Technické parametre - chata je napojená na mestský vodovod, mestskú kanalizáciu, plyn, elektrinu, internet . Vykurovanie je riešené plynovým kotlom, ktorý ohrieva vodu v radiátoroch , na prízemí je tiež krb na tuhé palivo, ktorý tiež ohrieva vodu prúdiacu do radiátorov. Zmes v radiátoroch je nemrznúca. Okná sú plastové 2 komorové. Podlahy v dome sú kombinované dlažbové s plávajúcimi. Na oknách na prízemí a vchodových dverách sú namontované vonkajšie rolety. Maľby na stenách v dome sú maľované ručne /70m²/.
Strešná krytina je kanadský šindel. Strecha aj plafón sú od-izolované. Na rohu pozemku sa nachádza studňa spoločná pre pozemky ktoré s nehnuteľnosťou susedia.

Možnosti využitia - Chata bola naprojektovaná a postavená ako budúci penzión pre jej polohu priamo v rekreačnej oblasti , letnú terasu je možné využívať ako miesto pre občerstvenie návštevníkov rekreačného areálu grilovanie, po zariadení je možné chatu celoročne prenajímať a zároveň je možné ju využívať celoročne ako rodinný dom.

izieb
163 m²
397 m²
áno
áno
áno
2017
tehlová
pozemok
rodinná vila

Ján Svinčiak

Realitný maklér Rimavská Sobota

0948... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0948 128 501 jansvinciak[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Rimavskej Sobote podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Rimavskej Sobote, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Rimavskej Sobote

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Rimavskej Sobote.

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
59091 jansvinciak[at]haloreality.sk 299000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Profesionálny, príjemný, slušný... L.B
  • Profesionálny a priateľský prístup. Ladislav Sabó
  • Vynikajúci prístup a komunikácia. P. M.
  • Dakujeme za pomoc pri hladani nehnutelnosti. Boli sme velmi spokojni s panom Janom. Je to velky profesional a clovek s uzasnych srdcom a ludskym pristupom. Velka spokojnost! Dakujeme, M.B. s rodinkou
  • Maximálna spokojnosť.
  • Spolahlivy. Prijemne vystupovanie, ustretovy. Ivan Krankus
  • 100%spokojnosť, príjemný, ochotný pomôcť, mladý muž na správnom mieste, veľká vďaka. Anna Bambasová
  • Moja skúsenosť s p. Jánom, maximalna spokojnosť na profesiálnej úrovni. Takto si predstavujem prácu makléra ochotný, šikovný, všetko zastreší a zrealizuje za Vás čím mne osobne ušetril kopec času. Chválim a zároveň ďakujem za jeho profesionálny prístup.S pozdravom Peťa. K
  • Zatiaľ veľká spokojnosť s prístupom pána makléra. Kupujem cez neho byt, všetko dokonale vysvetlené, vždy ochotný. Milý, rozumný mladý muž, správne reprezentujúci ,,Halo reality ''. Monika
  • Profesionálny, príjemný, slušný. L.B
  • Ústretové jednanie, dochvíľny. Snaží sa pomôcť. Tatiana S.
  • Veľmi ochotný, spoľahlivý, ohľaduplný a milý. So všetkým poradí a pomôže. Ďakujeme. A.M.
REALITNÝ MAKLÉR Rimavská Sobota
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia