Kompaktný 4-5 izbový rodinný dom v Púchove kúsok od centra mesta.

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Púchov - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
179 900 €
199 900 €
20 000€MEGA ZNÍŽENIE O

Ponúkame na predaj pekný kompaktný 4-5 izbový rodinný dom, ktorý sa nachádza v Púchove na Novonosickej ulici.

DISPOZÍCIA:



Dom má rozmery cca 7x11m, má dve podlažia a je postavený na menšom rovinatom pozemku o výmere 105m² a rozmeroch cca 7x16m + priľahlý pozemok za domom o výmere 35m², ktorý je v prenájme od Urbáru a môže byť využívaný ako parkovisko.

Prízemie: má výmeru cca 70m² a dispozične pozostáva zo zádveria, chodba, kuchyňa s obývačkou, izba, kúpeľňa s vaňou a WC a schodisko.

Prvé poschodie: má taktiež výmeru cca 70m² a dispozične pozostáva zo schodiska, priestranná obývačka s kuchyňou, krbom a vstupom na veľkú terasu, spálňa a kúpeľňa so sprchovým kútom a WC.
V kuchyni sa nachádza vstavaná rúra na pečenie, sklokeramická varná doska, mikrovlnka, umývačka riadu a chladnička s mrazničkou.

Pred domom sa nachádza predzáhradka, ktorá môže byť prerobená na parkovanie pre autá.

Ku domu prislúcha aj menšia hospodárska budova.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:



Nehnuteľnosť je po kompletnej priebežnej 15-ročnej rekonštrukcii v dobrom a zachovalom stave.

Rekonštrukcia zahŕňa:

• rozvody elektriky, odpadu, vody, kúrenia a plynu
• nové plastové okná a bezpečnostné vstupné dvere
• podlahy a stierky
• interiérové dvere
• dve kuchyne
• dve kúpeľne
• schodisko
• krb
• 5 ročný plynový kotol
• vyvložkovanie komína
• zateplenie fasády
• nová strecha, rýny a zvody

Inžinierske siete:

• elektrická prípojka
• plynová prípojka
• mestský vodovod
• mestská kanalizácia

Vykurovanie je teplovodné, radiátormi pomocou plynového kotla a alternatívnym kúrením je krb, ktorý sa nahcádza na prvom poschodí.

Prípravu teplej vody zabezpečuje taktiež plynový kotol.

MESAČNÉ NÁKLADY:


pre jednu osobu na plyn, elektriku a vodu predstavujú cca 90 Eur/mesačne.

VÝHODY:



• výborná lokalita kúsok od centra
• kúpou voľné
• ihneď obyvateľné
• predáva sa so zariadením
• zachovalý stav
• napojenie na všetky inž. siete
• možnosť vykurovať krbom
• možnosť dvojgeneračného bývania alebo prerobenie spodnej kuchyne a obývačky na dve samostatné izby
• dohoda na cene možná

LOKALITA:



Novonosická ulica je obľúbenou lokalitou na bývanie v Púchove s výbornou dostupnosťou do centra a na autobusovú a železničnú stanicu, či už na pešo alebo prímestskou autobusovou dopravou.

NÁZOR MAKLÉRA:



Jedná sa o pekný a ihneď obyvateľný radový rodinný dom s predzáhradkou po staršej rekonštrukcii v dobrej lokalite s výbornou dostupnosťou do centra mesta.
Dom je ideálnym riešením na bývanie pre veľkú rodinu alebo ako dvojgeneračné bývanie.

Ku tejto nehnuteľnosti nebol vyhotovený energetický certifikát.

Nadštandardný servis a pomoc pri vybavovaní financovania nehnuteľnosti s najlepšími podmienkami na trhu je samozrejmosťou.

"Kompaktný 4-5 izbový rodinný dom v Púchove kúsok od centra mesta."
tichá lokalita
ihneď voľná
zateplená
elektrina, plyn, voda, kanalizácia, internet
elektrina na pozemku
voda na pozemku
plyn na pozemku
izieb
75 m²
140 m²
105 m²
7x15
áno
áno
tehlová
pozemok
klasický
2

Marcel Brezničan

Realitný maklér Považská Bystrica, Púchov, Bytča

0903... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0903 379 488 marcelbreznican[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Púchove podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Púchove, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Púchove

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Púchove.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62343
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
64692 marcelbreznican[at]haloreality.sk 179900
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Profesionálny, zodpovedný a ľudský prístup, určite odporúčam.
  • Po druhykrat som spolupracoval s panom Breznicanom, tentokrat ohladom prenajimania bytu a to pri specialnych poziadavkach, ktore nebo len tak lahke splnit, a vsetko prebehlo opat na vybornu a bez problemov. Je skuseny, kompetentny a velmi spolahlivy. Ak budem v buducnosti v oblasti nehnutelnosti nieco nove podnikat, jednozacne ho kontaktujem opat. Pristup a prehlad na jednotku. I. I.
  • Musím vyjádřit maximální spokojenost s přístupem, jednáním a profesionalitou pana Brezničana. Vždy byl ochotný poradit, či odpovědět na moje otázky. Moc Vám děkuji. MŠ
  • Som veľmi spokojný so spoluprácou s pánom Brezinčanom…vždy bol ústretový, o všetkom ma informoval, mohol som sa na neho spoľahnúť vo všetkom…naozaj veľmi dobrá práca …ďakujem.Marek Ondrus
  • Ústretový, ochotný a charizmatický maklér, ktorý robí svoju prácu veľmi dobre. Maximálna spokojnosť. Ďakujem, pán Brezničan!Ján Gabriš
  • Profesionálne, ústretové, príjemné vystupovanie.
  • Ďakujeme za sprostredkovanie. Veľmi profesionálny prístup. Všetko prebehlo výborne. Veľmi príjemný, charizmatický a ochotný človek. Pekná spolupráca. Určite odporúčam.
  • S pánom Brezničanom som veľmi spokojná, vždy ma o všetkom informuje a mám dostatok informácií ohľadom predaja nehnuteľnosti. Veľmi milý, a seriózny prístup. Môžem iba odporučiť. Lucia B.
  • Dobrý deň vam prajem. Spolupracoval som s Panom Brezničanom na kupe pozemku v obci Vrch Teplá. Bol som maximalne spokojny s pracou pana Brezničana. Vsetko vybavil co bolo treba, na vsetkom co sme sa dohodli bol vo vsetkom maximalne ustretovy a vzdy vsetko platilo tak, ako sme boli dohodnuty. Kupa pozemku prebehla uplne v poriadku a tak isto aj prepis na katastri. Touto cestou by som mu chcel podakovat za vsetku snahu a čas . Dakujem Roman Mažgút
  • Príjemný mladý pán, práca: Profesionálny prístup odporúčam p.Brezničana každému, kto predáva či dáva do prenájmu byt či rodinný dom alebo pozemok.
  • S panom Breznicanom sme pred par dnami uspesne ukoncili kupu mojho noveho bytu v Povazskej Bystrici. Vdaka jeho profesionalite a skusenostiam prebehlo vsetko vyborne a bez komplikacii. Vzdy bol pripraveny na 100% a ak som mal otazky, promptne a velmi ochotne mi poskytol informacie, ktore som potreboval. Ak budem v buducnosti nieco riesit ohladom byvania, urcite sa na neho obratim opat. Ivan Istok
  • Ďakujem p. Brezničan Bol som Veľmi Spokojný s Vašou Prácou Odporucal by som vás Každému, keď bude Možnosť tak vás určite Odporučim . Prajem vám veľa úspechov v robote. JV
REALITNÝ MAKLÉR Púchov
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62343
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia