Overená nehnuteľnosť

Bezpečná kúpa s profesionálmi v realitách

REZERVOVANÉ - Predaj, garsónka Prievidza, Sídlisko Kopanice, Energetikov - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Znížená cena TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
39 900 €

Ponúkame na predaj garsónku v osobnom vlastníctve o rozmere 21,5m² po čiastočnej rekonštrukcii s orientáciou na západ. Plastové okno, mierne upravené jadro, v dobrom zachovalom stave, vhodný na okamžité bývanie pre nenáročných. Nachádza sa na 1. nadzemnom podlaží pod bytmi sú pivnice a vstup a teda je dostatočne vysoko. Zariadenie je súčasťou predávanej garsónky a v prípade záujmu zostáva v byte.

DISPOZÍCIA:

Kúpeľňa s WC, malá chodba a izba spojená s kuchynským kútom, pivnica na prízemí bytového, panelového domu.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

takmer pôvodný stav predurčuje byt na kompletnú rekonštrukciu, ale je možné sa do neho ihneď nasťahovať a bývať v ňom, prípadne ho prenajať nenáročnému klientovi.

BYTOVÝ DOM:

Panelový bytový dom prešiel rekonštrukciou: zateplením, výmenou strechy a iných drobných úprav.

VÝHODY:

Nízko- nákladová garsónka s okamžitým možným využitím.

MESAČNÉ NÁKLADY:

náklady sú cca 60 euro/ mes. na 1 osobu.

NÁZOR MAKLÉRA:

Po kompletnej rekonštrukcii s malou dispozičnou zmenou vznikne bývanie pre jednu osobu, alebo starší pár.

vyhľadávaná lokalita
ihneď voľná
zateplená
izieb
21 m²
osobné
1/4
západ
áno
áno
áno
panelová

Martina Makovinská

Realitný maklér Prievidza, Žiar nad Hronom

0949... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0949 683 756 martinamakovinska[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Prievidzi podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Prievidzi, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Prievidzi

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Prievidzi.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62342
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
64138 martinamakovinska[at]haloreality.sk 39900
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Maximálna spokojnosť. Zodpovednosť, profesionálny a hlavne ľudský prístup. Odporúčam. 100%, Alena
  • Profesionalny a mily pristup. Spolahliva, ustretova a ochotna. SOM VELMI SPOKOJNA S JEJ SLUZBAMI. Uzastna maklerka. Doporucujem, Mackova.
  • Radi by sme podakovali pani Makovinskej za pomoc pri kupe nehnutelnosti. Veľmi ochotná, prijemne vystupovanie a hlavne pracuje nad rámec svojich možnosti. Konečne správný člověk na správnom mieste. Peter Böhm
  • Pani Makovinská je profesionálka v každom smere. Je ochotná stretnúť sa kedykoľvek a kdekoľvek, vie odpovedať na každú otázku klienta, má milý prístup k ľuďom. Od prvého stretnutia s ňou sme vedeli, že sme v dobrých rukách a aj vďaka jej postrehom a názorom sme sa rozhodli a zrealizovali kúpu nehnuteľnosti prostredníctvom Vašej realitnej spoločnosti. J.P. Handlová
  • Seriózny prístup, dobré poradenstvo, ochota... veľmi spokojný s jej službami. RT
  • Som velmi spokojna so sluzbami p. Makovinskej. Je ustretova, spolahliva, mila a s profesionalnym pristupom. Super makler, s pozdravom Mackova.
  • Spokojnosť nad mieru. Ústretová, milá, profesionálne jednanie na vysokej úrovni, môžem odporučiť. Milada Crhová
  • Veľmi milá, ústretová. Daniela
  • P. Makovinska moc Vám Ďakujeme . Úžasná spolupráce. Stě skvělá. Ďakujeme. Edita Schusterová, Monika Kožikova
  • Sme spokojní s rýchlim jednaním pani maklérky Makovinskej. Helena Strečanská
  • Vážená pani Makovinská, touto cestou by som Vám veľmi rád poďakoval za skvele a vysoko profesionálne odvedenú prácu pri predaji môjho bytu, skutočne sa veľmi dobre s Vami spolupracovalo. Želám Vám príjemné dni a veľa dobrých klientov. S pozdravom Vladimír B. - predaj dvojizbový byt, Handlová
  • Spokojná klientka po podpise zmlúv jednoizbového bytu v Handlovej, na fotke s manažérkou pobočky Martinou Makovinskou.

REALITNÝ MAKLÉR Prievidza
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62342
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia