Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

REZERVOVANÉ - Predaj, pozemok pre rodinný dom 650 m² Pečenice - IBA U NÁS

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Exkluzívne vám ponúkame na predaj krásny a atypický pozemok v pokojnom prostredí s neopakovateľným výhľadom a okolím v obci Pečenice, okres Levice.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Pozemok s celkovou rozlohou 650 m² je pripravený na výstavbu rekreačnej chaty alebo menšieho rodinného domu s rozlohou do 72 m² s možnosťou prihlásenia trvalého pobytu. Záhrada o výmere 277 m² umožní pestovanie zeleniny, ovocia alebo okrasnej zelene na pozemku.

Nehnuteľnosť je v predných 2/3 rovinatý, pripravený na výstavbu, v poslednej 1/3 v kaskáde mierne svahovitý, tu je možnosť pestovania plodín vo vlastnej záhrade.

Pozemok nie je oplotený, jeho hranice určujú ploty susedných pozemkov (usadlostí).

Zadnú časť za pozemkom ohraničuje les.

INŽINIERSKE SIETE:

Nehnuteľnosť (budúcu stavbu) je možné pripojiť na elektrinu, nakoľko sa v blízkosti približne 5m nachádza elektrické vedenie, obecný vodovod je k dispozícii na pozemku, plyn je možné pripojiť, avšak cca 100 m od pozemku. Kanalizácia v prípade výstavby nie je k dispozícii, avšak možnosti vedenia odpadu sú buď žumpou alebo ČOV.
Úžitkovú vodu môže zabezpečiť potôčik v blízkosti.

VÝHODY:

Lokalita pozemku dáva záujemcom možnosť využiť tento priestor ako pre rekreačné účely, tak aj pre účely trvalého bývania, nakoľko okolité nehnuteľnosti sú trvalo alebo aj čiastočne obývané.
Umiestnenie pozemku zaručí pokoj, ticho a pokojnú atmosféru pre všetky spomenuté aktivity, za spomienku stojí aj nádherný výhľad.

Nehnuteľnosť bez tiarch a pre kúpu k dispozícii ihneď.

LOKALITA:

Lokalita obce Pečenice ponúka svojím obyvateľom neopakovateľné bývanie v lone prírody. Obyvatelia tu majú možnosť nadýchať sa čerstvej prírody, majú možnosť hubárčenia, rybárčenia v neďalekej VN Lipovina (Bátovce), príroda v okolí pozemku je krásna. V blízkosti nehnuteľnosti vás ráno prebúdza potôčik Jabloňovka, ktorý sa vlieva do práve spomenutej nádrže Lipovina.
Okresné mesto Levice je od obce vzdialené približne 17 km a 17 min. cesty autom po hlavnej trase, mimo obcí.

NÁZOR MAKLÉRA:

Vzhľadom na pokojnú lokalitu v dedinke s približne 150 slušnými obyvateľmi a možnosť vytvoriť si v tejto lokalite vlastný priestor pre chalupárčenie či trvalé bývanie s dostupnosťou všetkých potrebných inžinierskych sietí, nehnuteľnosť rozhodne odporúčam najmä záujemcom, ktorí chcú svoj voľný čas i bývanie spojiť s prírodou v každej jej podobe.

Viac informácií vám rada poskytnem pri osobnej obhliadke, ktorá je možná ihneď.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.

"Nádherné prostredie pre vaše bývanie alebo rekreáciu, tu si prídete na svoje!"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62347
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
64733 juditajanickova[at]haloreality.sk 28000
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62347
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia