Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, chata Malé Leváre, Rudava

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj peknú poschodovú chatu v krásnom tichom prostredí v rekreačnej oblasti Rudava. Chata bola postavená v osemdesiatych rokoch a v posledných rokoch prebehla čiastočná rekonštrukcia (strecha, obklady, udržiavacie práce). Je postavená z pálenej tehly v kombinácii s drevom. Vykurovanie je zabezpečené krbovými kachlami alebo radiátormi, ohrev vody cez elektrický bojler. Chata je celoročne obývateľná. Na pekne udržiavanom pozemku vo výmere cca 490 m² sa nachádza vlastná kopaná studňa. Parkovanie vo vstavanej garáži a na pozemku.

DISPOZÍCIA
- v suteréne chaty sa nachádza priestranná garáž, komora a pekná tehlová vináreň.
- na prvom podlaží je praktická kuchyňa, pekná kúpeľňa s vaňou a wc, obývačka s krbom a s východom na terasu
- na poschodie vedú drevené schody a nachádza sa tu spací priestor (spálňa + otvorený priestor s gaučom).
Vnútorné priestory sú obložené drevom a zariadené vkusným nábytkom, čo pôsobí veľmi útulne a príjemne. Chata sa predáva aj so zariadením.

Cena je konečná, vrátane provízie RK. Obhliadky možné cez víkend.

Chata a pozemok pod chatou, spolu so spevnenými plochami okolo chaty o výmere 97 m², je v osobnom vlastníctve. Pozemok okolo chaty je vo vlastníctve obce Malé Leváre, je možné si ho oplotiť s podmienkou prenájmu od obce Malé Leváre (v súčasnosti je okolo pozemku oplotenie zo živých okrasných drevín).

Rekreačná oblasť Rudava, leží v blízkosti obce Malé Leváre. Je obklopená peknou prírodou s možnosťou turistiky, cykloturistiky, hubárčenia alebo rybolovu. Obec má dobrú občiansku vybavenosť a výbornú dostupnosť do mesta Malacky (15min) a Bratislava (45min).
V rekreačnej oblasti Rudava sa nachádza camping, rôzne bufety, pláž (cca 500m od chaty), levanduľové pole...

V prípade záujmu o obhliadku alebo informácie ma kontaktujte. Teším sa na spoluprácu ??

"Dokonalý relax v krásnom tichom prostredí v blízkosti jazera"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4673
recenzií od klientov
62223
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
55183 emiliapalkovicova[at]haloreality.sk 101000
35000
zazmluvnených klientov
4673
recenzií od klientov
62223
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia