Veľmi pekný komerčný priestor - šikovná kancelária v centre Malaciek.

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Prenájom, kancelársky priestor Malacky, Centrum

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
8 €/m2/mesiac

Ponúkame na prenájom veľmi pekný komerčný priestor - posledné dve šikovné samostatné kancelárie ( 22,5 m² a 27,4 m² ) v centre Malaciek. Kancelárie je možné prenajať aj jednotlivo.

Sú situované na tichom uzavretom poschodí spolu s ďalšími kancelárskymi priestormi. Súčasťou sú pekné spoločné priestory s vybaveným kuchynským kútikom, oddelenými toaletami, elektrický vrátnik, klimatizácia.

Je tiež možnosť prenájmu jedného parkovacieho miesta za doplatok. Priestor je vhodný aj pre náročnejšieho klienta, je ihneď k dispozícii. Výborná cena : 8€ / m² / mes. + energie. Výborná ponuka + cena = maklér odporúča.

"Veľmi pekný komerčný priestor - šikovná kancelária v centre Malaciek. "
vyhľadávaná lokalita
ihneď voľná
zateplená
elektrina 230V, plyn, voda, kanalizácia, internet
elektrina na pozemku
voda na pozemku
plyn na pozemku
25 m²
25 m²
25 m²
áno
tehlová
2

Mgr. Beáta Ninisová

Realitný maklér Malacky, Senica

0911... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0911 127 197 beataninisova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Malackách podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Malackách, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Malackách

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Malackách.

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
60884 beataninisova[at]haloreality.sk 8
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Pani s príjemným vystupovaním, pohotová, profesionálny prístup. Boli sme veľmi spokojní. F.K.
  • Spokojní kupujúci a predávajúci trojizbového bytu v Senici, obchod zastrešovala manažérka pobočky Mgr. Beáta Ninisová.

  • Pani maklérka bola veľmi milá a ústretová od prvej tefonickej komunikácie až po obhliadku domu. Vybavila všetky potrebné náležitosti a nám tým uľahčila prácu a ušetrila čas. Ďakujeme jej za profesionálny a zároveň priateľský prístup. Dominika Šusteková
  • Spokojná predávajúca pri odovzdávaní svojho trojizbového bytu v Malackách, obchod zastrešovala Mgr. Beáta Ninisová.

  • Pani maklérku Ninisovú môžeme len vrelo odporučiť. Doslova z noci na ráno bola ochotná zrealizovať nám obhliadku nehnuteľnosti a to hovoríme o víkende. Je vidieť, že svoju prácu robí profesionálne, s promptnosťou a zároveň veľmi ľudsky a dôvtipne. Prajeme jej veľa spokojných klientov a všetko len to najlepšie aj v osobnom živote. J&M
  • Velmi prijemna a ochotna pani.
  • Veľmi príjemná pani maklérka, spoľahlivá. S jej službami sme boli nadmieru spokojní. Hodnotíme ju na výbornú. Za všetky služby jej ďakujeme. Emília Drinková
  • Pani Ninisova je profesionál, oceňujem nielen poradenstvo a služby, ale aj osobitý veľmi priateľský prístup. Milan Lukáček
  • Pani Ninisová je veľmi šikovná, ochotná klientovi poradiť. Vidieť, že svoju prácu robí s radosťou. Je profesionálka. J.M.
  • Úžasný prístup, pohotová, ústretová. Určite každému odporučím spolupracovať s pani Ninisovou. Spokojnosť na najvyššej úrovni!
  • Spokojní kupujúci a predávajúci záhradnej chatky v okrese Malacky, obchod zastrešovala manažérka pobočky Mgr. Beáta Ninisová.

  • Dobrý deň, pani Ninisova je človek so srdcom na pravom mieste s profesionálnym prístupom. Len vďaka nej sa mi splnil sen o vlastnom bývaní pre mňa a môjho syna. Preto jej patrí jedno veľké ĎAKUJEM. Dokáže aj laikovi ako som ja všetko trpezlivo vysvetliť a ukludniť ho keď už má pocit ze je v koncoch... Preto ešte raz Ďakujem pani Ninisova zo srdca. Veronika
REALITNÝ MAKLÉR Malacky
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia