Rodinný dom na okraji mesta s rovinatým pozemkom.

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Krompachy - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj starší, zachovalý rodinný dom, na okraji mesta Krompachy, okres Spišská Nová Ves, v OV, vhodný na chalupu, ako aj celoročné bývanie.
DISPOZÍCIA PRIESTORU: Rodinný dom pozostáva z 1 nadzemného podlažia, na ktorom sa nachádza veranda, vstupná chodba, kuchyňa, tri izby, kúpeľňa, samostatné WC, špajza a samostatná miestnosť so schodmi na povalu. Izby majú samostatné vchody z chodby a sú navzájom aj prechodné. Celý dom je podpivničený, priestor vhodný pre domáceho kutila.

STAV NEHNUTEĽNOSTI A POPIS:
Je to starší, zachovalý, priestranný rodinný dom v pôvodnom stave, postavený v roku 1951, vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv, orientovaný na J/Z. Vymenené sú plastové okná z prednej časti domu a v pivničných priestoroch, na oknách sú drevené okenice. Pôvodné drevené interiérové dvere a obložené zárubne, v predných izbách klasická drevená podlaha - dyle, v zadných izbách betón prekrytý podlahovou gumou, na chodbe keramická dlažba. Nadzemné podlažie je suché, pivničné priestory vyžadujú hydroizoláciu z vonkajšej časti domu.

STAVEBNÝ MATERIÁL DOMU POZOSTÁVA:
- betónový základ,
- obvodové murivo domu a pivničných priestorov - kváder, tehla,
- krov zachovalý v pôvodnom stave,
- strešná krytina eternit prekrytý asfaltovým kanadským šindlom,
- vymenené odkvapové a zvodové rúry.

OSTATNÉ ÚDAJE K RODINN0MU DOMU: Rodinný dom sa nachádza v okrajovej časti mesta, s priestranným rovinatým pozemkom, vlastnou studňou, odpad je riešený žumpou. Vykurovanie v dome je pomocou výkonných krbových pecí na tuhé palivo, v jednej izbe vedľa kuchyne sa nachádza funkčná kuchynská tehlová pec. Posledná plynová prípojka sa nachádza cca 80 m od domu. K domu prislúcha rovinatý pozemok, ktorý pozostáva z dvoch parciel o výmere:
- 865 m² zastavaná plocha a nádvorie,
- 1471 m² záhrada,
- na pozemku sa nachádza garáž, murovaná hospodárska budova,
- drevený zastrešený altánok,
- skleník.
Za hranicou pozdĺž pozemku preteká potok. Rodinný dom nevlastní energetický certifikát, kúpou je ihneď voľný, predáva sa aj so zariadením, resp. podľa dohody so záujemcom.
Dohoda na cene možná.

Súčasťou predajnej ceny je aj pozemok, parcela registra "E" evidovaná na mape určeného operátu ako orná pôda o celkovej výmere 2836 m², toho času v prenájme družstva.

Pri vážnom záujme neváhajte ma kontaktovať, rád Vám poskytnem ďalšie doplňujúce informácie, zároveň naplánujeme spoločnú obhliadku.

LOKALITA:

V meste Krompachy sa nachádzajú nákupné strediská LIDL, TESCO, FRESH, nemocnica s poliklinikou a iné. Okolitá krásna príroda umožňuje priestor pre turistiku a relax tak v letnom ako aj zimnom období.


"Rodinný dom na okraji mesta s rovinatým pozemkom."
izieb
236 m²
412 m²
72 m²
2336 m²
30x77
áno
áno
1952
tehlová
pozemok
klasický
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Spišskej Novej Vsi podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Spišskej Novej Vsi, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Spišskej Novej Vsi

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Spišskej Novej Vsi.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62355
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
64379 stefanjurcisin[at]haloreality.sk 114999
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Dobrý deň, chceme vyjadriť touto cestou vrelé poďakovanie p.Štefanovi Jurčišinovi, ako nám poskytol tento milý pán pri kúpe bytu. Je obdivuhodné s akou ľahkosťou pracuje p. Jurčišin, určite je za tým dlhoročná prax a osobnosť tohto šikovného makléra. Jeho odbornosť a po ľudskej stránke, ústretovosť, nás potešila. Aj iným klientom odporúčame využiť služby HALO REALITY. Určite nájdu 100% -nú spokojnosť. S.B.
  • Maximálna spokojnosť. Ďakujem krásne, Stela Wolfova
  • S realitnou kanceláriou HALO REALITY máme vynikajúce skúsenosti a dávame 5 hviezdičiek!!! Chceme sa veľmi pekne poďakovať hlavne pánovi Štefanovi Jurčišinovi a jeho pani manželke za ich vysoko profesionálne služby, korektnosť a ľudskosť pri kúpe nášho bytu. Oceňujeme najmä ich odborné znalosti, ochotu, šikovnosť a skvelý prístup. Služby pána Števka hodnotíme veľmi vysoko a odporúčame každému kto potrebuje kúpiť alebo predať svoju nehnuteľnosť touto cestou bez problémov. Gizka a Števko
  • Super komunikácia, rýchle konanie.
  • Od prveho telefonatu sme mali istotu ze pan Jurcisin jedna vysoko profesionalne, absolutne proklientsky a zaroven ludsky prijemne. Boli sme velmi spokojni, dakujeme. Rodina Svitkova
  • Prajem pekny den, dakujem velmi pekne Vám za ustretovost Vašej spoločnosti a prijemne vystupovanie a ochotu vašho maklera p.Jurčišina.
  • Vážená realitná kancelária Haloreality. Touto cestou, by sme sa chceli poďakovať pánovi Štefanovi Jurčišinovi za profesionálny prístup pri predaji našej nehnuteľnosti v Spišských Vlachoch. Kladne hodnotíme jeho príjemné vystupovanie, spoľahlivosť počas celej spolupráce a výbornú komunikáciu s nami. Zabezpečil spokojnosť na strane našej ale určite aj na strane kupujúceho. Bol vždy veľmi ústretový a pohotový k naším požiadavkám. Veľká vďaka pánovi Jurčišinovi za vypracovanie zmlúv, vybavenie katastra a všetkých administratívnych záležitostí. Prajeme Vám veľa spokojných klientov na strane predávajúcich a kupujúcich. Ďakujeme za všetko. Patrik a Nora K.
  • Velmi som spokojny s predajom nehnutelnosti, Kamil Augustinak
  • Maximálna spokojnosť. Rýchle, odborné, seriózne a hlavne ľudské jednanie. Samozrejme to isté platí aj pre manželku p. Ľubicu. Spolu tvoria super kvalitný tím. V našom prípade im patrí veľké poďakovanie. Kiežby takýchto ľudí bolo na svete čo najviac.Ďakujeme JM
  • Dobrý deň prajeme,radi sa chceme touto cestou poďakovať manželom Jurčišinovým za ich precízne odvedenú prácu,opakovane nám poskytli svoje služby pri kúpe i predaji našej nehnuteľnosti v oboch prípadoch vyjadrujeme 100% spokojnosť. Ešte raz ďakujeme a vrelo odporúčame ich služby ďalším klientom.
  • Dokonalé a perfektné služby p. Jurčišina. Keby som to sama nevyskúšala, tak by som neverila, že od ponuky po celý predaj a odovzdanie kúpovaného bytu stačí 5 dní. Bol to medzinárodný obchod, Česká republika, Anglicko, Slovensko. Chválim a doporučujem. Starostová
  • Dobrý večer, chcela by som touto cestou poďakovať p. Jurčišinovi pri kúpi domčeka za profesionalitu, ústretovosť, časovú flexibilitu a dostupnosť. Spolupráca s ním bola výborná a taktiež s jeho pani manželkou. Pána Jurčišina môžem len odporučiť ďalším klientom. Ďakujem a prajem pekný večer. S pozdravom Ivana Kráľová
REALITNÝ MAKLÉR Spišská Nová Ves
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62355
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia